Отговори
# 495
Айде на вечерна проверка Whistling
Аз днес цял ден хем знам ,че е празник хем ми е едно такова,ден като всички други EmbarassedИ чак сега вечерта като се видяхме със сестра ми, и Едо ми честити празника на буквичките се усетих как не съм го отбелязала изобщо Blush

Честит празник на всички ни.

Доне, не се тормози с черни мисли,и ако това те успокоява да знаеш  не си сама,на гледай ние вотро чакаме и вместо да хвърчим в облаците от щастие напоследък такива скандали си спретваме,че чак преди 1 седмица една съседка ме среща и ми казва,че имам спешна нужда да си почина.Тази ми бременост много нервна била(чула ме е жената как крещя smile3514някоя вечер)
Понякога такива думи си разменяме,че се чудя от къде ни идват PraynigДано се оправите,гушшшшшшш Hug

Наде  hahahaказваш хубав бил концерта Joy

Елфи, много смешно си го написала,а то горкото,мило дете Hugпопаднало на родители Laughingима такива кофти дни за съжаление,утре ще е по-добре Hug

Силве,къде си?Как е Раличка днес? Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 22:13 от alximika

# 496
Хайде честит празник и от нас!!! smile3525
За срещата в южния съм  на линия,ама в колко часа последно.А и къде точно(нали ще ми е за сефте срещата) Embarassed Rolling Eyes?
За неразбирателствата в къщи с половинките,май никой не подминава.И ние понякога сме на нож,ама с говорене всичко се оправя.Даже като бях бременна на два пъти си събирах багажа и се прибирах,то май тогава толкова бушуват хормоните,че ако не изперкаме значи ще сме безмъртни #2gunfire Heart Eyes.
А между другото и ние бяхме на бал(във фейса има снимки),малката беше много благоразположена към тълпата непознати.И да ни видите:
.

# 497
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!

Ние най-накрая сме си вкъщи. Ходихме в събота и неделя в Тюленово само двамцата с милото и беше супер. Разкошно място за кратка, но истинска почивка.

Връщам се да ви чета.  Hug

# 498
Елфи, извинявай, едва ли ти е било смешно, но така, както си го описала се смях със сълзи. Дано всичко да й е отминало на душичката!

Гея, много хубаво и затрогващо!

Мими, крещи си на воля. Grinning

Отдала съм се на филми тези дни, и то все едни депресивни... Или ще ми изтекат очите от гледане, или ще лудна от сюжети. Лошото е, че после аз си ги донадграждам. Crazy

# 499
Честит празник, приятелки! За нас - българите-най-светъл от светлите и най-благословен от благословените!

Включвам се малко късно, но успях да хвана последния влак  Grinning.

Диде, Доне, много  Hug Hug Hug от мен! Не знам как мога да помогна, това са проблеми, които никоя от нас, извън семейството ви, не може да реши. Просто седнете, поговорете с половинките си и дано нещата се наредят както вие искате и както ще е най-добре за вас, защото децата са малки и ще свикнат със всичко, но най-важното за тях е да имат здрави и спокойни майки. Още веднъж  Hug

Аз също съм навита за среща в Южния парк, очаквам да определят час тези с неспящите навън деца, моята калпазанка спи и на духова музика  Grinning

Лека!

# 500
Диде,Доне  HugПреоритетите ви сега са по-важни-ДЕЦЕАТА,мислете за тях,а всичко друго ще се нареди  Peace

Елфи,зет ти днес си падна на главата(буквално  Rolling Eyes)-тръгна след баща си да се качва в буса и слезна от бордюра като се спъна и в една локва си прасна главата,но се задържа с ръце ,има много симпатична цицина  Whistling

шушу-мушу,от другия месец сме в Кършака  Wink

# 501
Elfi, разсипахте го това дете  Joy А мене от смях Mr. Green Ама спокойна бъди, малките шушулки са невероятно издръжливи. Моята щерка вече дори не се и впечатлява като се прасне някъде и редовно си ходи със синичко (като майка си, която за 22 години не се научи да държи правия път  Blush).

Мамо З, сподели някое име на филм, моля. Аз не, че имам много време, ама пусто любопитство. Утре ми е последният семестриален изпит, после в началото на юли - държавен, TOEFL, мисля за шофьорски...  Crazy

Коте, ако на снимката е Венцо, къде са му бузките?  Thinking

Доне, ей го на смисъла - кокори се от аватара. Прецени кое ще е най-добре за детенце. Ако не намирате в момента изход, дайте си малко време един  без друг и помислете. Според мен по-добре е една седмица да сте си самички с Криско и после всичко да си дойде на мястото, отколкото да се самонавивате как не ви е гот заедно, ама трябва. Виж, при Дорето проработи. Много  Hug

Нелинда, много сте хубави  Flutter И абитуриентката ви е чудесна. Ние днес сме на бал на един момък и отсега мисля какви ще ги свърши малката БАЛерина, възползвайки се от възпрепятстваната от високите си токчета майка.  Mr. Green

Диде, как сте, душа? Има ли развитие?

# 502
 Добро утро!

На мен ми предстои прекрасен и стремителен ден.... Confused И двамата кашлят и имат сополи ! Ралица е по-добре с крачето-стъпва,макар и бавничко.Щади се като стара баба. Laughing Най-странното е,че реве като й обувам чорап,а иначе ходи...

Инче,страхотен субект!  Heart Eyes

Нелинда,много сте хубави.Сега ще те познаем в парка.  Stop

Мими,трябваше да кажеш на съседката,че с твоя темперамент ще стане по-страшно когато спреш да викаш... Laughing

# 503
Цитат

Нелинда,много сте хубави.Сега ще те познаем в парка.  Stop

Благодаря Embarassed!
Добро утро и от мен!

# 504
Добро утро и от мен!

Не съм се включвала няколко дни, така че честит празник на всички!

Коте, аз не разбрах кои е субектът?

Диде, много Hug

За срещата в сряда, ако съм свободна (тази седмица мисля да помагам на Жоро,че е на панаир и е сам) ще дойда.

А сега да ви кажа какви Радини вълнения ме тресат. Нали след 2 седмици отиваме на море, и аз много съм се спекла. Има толкова много питанки и сега ще си ги споделя:

1. Като Ралица все още пие мляко през нощта ( и то топло) - как да й го приготвям ? Жоро предлага да си вземем микровълновата, но на мен ми се струва прекалено. #Crazy
2. При положение,че Ралица не спи в колата кога да пътуваме? Майка ми предлага през нощта и да спи на задната седалка (пригодена с матрак #Crazy) или в ръцете ми newsm78 , а Жоро да спрем в Стара Загора за една нощувка и така?
Направо незнам какво да правя?

Силве, и Ралица започна да кашля от вчера-дано им се размине на адашките. Нацелувай я принцесата от нас:)

# 505
  • Пловдив
dorabella ,взех микровълновата на последното ни море т.е когато бях бременна.Ползвах си я и ми беше добре.Ако Ралица пие АМ,взимаш теромканата и затопляш водата.
За пътуването бих тръгнала рано сутринта.И няма да спираме никъде.Колкото и да не спи в колата ще заспи-дълъг път,рано е станала,колата я друса приятно-ох,чак на мен ми се доспа

# 506
  • Sofia
Добро утро Simple Smile

Маринче, Елфи ти е отговорила точно каквото и аз щях да кажа  Peace Редовно си пътуваме с термоканата, водата се стопля за секунди. Или ако е много нетърпелива - стопляш си в термоса и разреждаш със студена направо в шишето. А за пътуването - това с матрака и спането в ръцете ти е  Outta Joint Много рисковано и неудобно. Все пак до морето са 5 часа, все ще ги вземете дори и да не спи. С едно спиране в Стара Загора за почивка и сте готови  Peace Споко, ще се справите!

Дано мъниците се оправят и не се разболяват! Започват разходките! Party

Субектът е най-малкия ни батко на възрастта на Венци, отзад са и другите двама  Wink

# 507
Дорабела, с термокана.  Peace
Ако нямаш, аз си взех една за НГ като пътувахме, точно през този период, когато сте на море  няма да ми трябва и ако искаш, мога да ти я дам. Само кажи и ще ти я донеса, компактна е и лесно се ползва, затопля водата за нула време.

# 508
Субектът е най-малкия ни батко на възрастта на Венци, отзад са и другите двама  Wink
Малеййй, егати приликата!  Shocked Никога не бих познала, че не е Венцо.  Shocked
Дорабела, Теди беше разправяла, че топлела водата на чешмата в банята в хотела. Пускала горещата да тече на тънка струйка и слагала добре затвореното шише отдолу.  Peace А иначе Калина беше на около година и половина, когато ходихме до Казанлък. Тръгнахме рано сутринта, тя поплака и заспа към обяд, следобед също и все пак се наложи да правим няколко почивки. Пристигнахме към 8 вечерта. И според мен е по-добре да го разделите на 2 етапа пътя, но без спирки няма да стане. Пък като знам как се кара по бг пътищата най-добре е да си е в столчето, пък ако ще да мрънка.
Чао, че беса ще ме подлуди. Sad

# 509
Привет и от нас!

Дорабела,и аз подкрепям момичетата за термоканата.Ние сме с такава,не заема място и водата се стопля за секунди.Да не говорим,че има и доста евтини на пазара.Ако пък сте на кърма,мисля че и с един бързовар ще се оправите.Имам предвид да затоплиш в едно канче вода и да сложиш вътре шишето с кърмата.Стопля се доста бързо,особено ако водата е гореща.
За пътя - понеже и Белослава не спи в колата,пък и честно да си кажа и в голямо столче все ми се струва,че ще и е неудобно за дълго спане ние пътуваме като е наспана.Т.е.например рано сутрин и тя през целия път зяпа навън.До преди да и сменим столчето много ревеше,но сега особено след като аз вече не стоя отзад,а отпред при баща и се пътува спокойно.Лично на мен не ми се струва удачно детето да пътува в ръцете ти или на матрак на задната седалка.Все пак пътя е 5 часа,така че все ще го изтърпи Рали.

За семейните проблеми аз съвети не давам.Всеки знае себе си са казали хората.Така че,момичета просто послушайте сърцето си.Убедила съм се,че никога не лъже.Не се поддавайте на съвети,на това какво ще кажат хората.Слушайте само и единствено себе си и няма да сгрешите,особено сега когато вече сте майки и знаете,че компромис със спокойствието на детето не трябва да се прави.Далеч съм от мисълта,че в един брак не трябва да има взаимни компромиси,но това е докато я има обичта между хората.Ако тя вече е няма нещата хич не са толкова сложни за решаване според мен.
А относно битовите проблеми,проблеми с роднини е вече се убедих,че просто не трябва човек да си го слага много,много.И ние живеем в гарсониера и няма къде да се обърнем,ама вече не се ядосвам.Приех,че няма какво да направим на този етап и се радвам и на това,че не плащам наем.Толкова хора има които няма къде да живеят,които гледат болни деца,които са загубили близките си и не могат да ги върнат дори и само да се скарат с тях,че подобни проблеми са бял кахър.Просто приех нещата такива каквито са и гледам да живеем щастливо с това,което имаме и се надявам да успеем да осигурим нещо по-добро за нас след време.

Общи условия

Активация на акаунт