Отговори
# 480
Добро утро Hug

Днес май се очертава топъл и слънчев ден.Ще се ходи по разходки Party
Диде, неприятни са тези размествания дето се случват,но в крайна сметка ако останете да живеете със свекъра си постави твоите условия.Ти на него не си му длъжна,така,че всяко семейство да си гледа тенджерите.Няма да се превръщаш в пепеляшка и на него.Има и друг вариант,събирате си мебелите,свекървата и отивате някъде с нея под наем.Аз съм сигурна,че тези неща сето ти ги е наговорила не ги е мислила.(макар,че аз не прощавам такива непремислени думи),но като знам колко ти помага в домакинството май ще си е по-добре да си остане с вас.Успех и дано намерите най-добрия вариант Hug

И лекичко да ви се похваля WhistlingМая от 3 нощи спи непробудно,вечеря в 8 супа,пие към 12.30 кисело мляко с бисквитки и спи до 7 Party Party PartyДано да не е времено,и да ви кажа си хванах мои грешки,ми ако още в началото и бях давала чиста вода през ноща,а не сокчета и чайчета(не говоря когато се кърмехме),може би нямаше да иска да лочи по цяла нощ чиста водица и аз отдавна да се бях наспала...С малкия човек си мисля да приложа разни техники разнообразни,да видим ще има ли спане в нашта къща или не Laughing

Тонка, аз го карах на гинипрал с Мая цялата бременост,и заради него май преносих,това е най-доброто средство преди лежането в болница Peaceспоко всичко ще е наред Hug

Деска,взехте ли си Йони?

Момичета,тази седмица времето се оправя,дайте пак една среща в южния да си направим.Може и да е към 15.30-16.00,че има бебчовци дето не могат да спят по количките и с тях да се видим.Аз предлагам сряда,казвайте и вие.

Хубав ден на всички ви желая и до скоро. Heart Eyes

# 481
Диде, дано поне единият си намери къде и да не сте всички заедно. И на нас ни предстои да ходим при нашите в тяхната къща. Има място, но няма да сме сами. Вече няма накъде, няма пари за квартири. Много е гадно да си нямаш нищо свое, но такъв е животът. Децата да са здрави.

Аз днес съм на абитуриентски бал, дано изкараме хубаво. Мъж ми е на работа, горикят.

# 482
  • окр Пазарджик
Здравейте! Честит празник!!!
Диде  мисли за себе си и децата ! Ти имаш и ще имаш нужда от помощ! Настоявай свеки да остане, поне аз така бих направила. С моята свеки хич не се обичаме, ама като има нужда ми гледа детето, чисти ми и ми готви, друго си е да знаеш , че има някой на когото да разчиташ било за 5 мин, до тоалетна да идеш (на мен  най-редовно ми се налага да се заключвам с детето в тоалетната). Дано се подредят нещата при вас по-най добрия начин. И този твоя свекър не изпитва ли неудобство така, нищо че половината апартамент е негов. Незнам, дано не се изпокарате,че тогава пък въобще няма да има въздух там.

# 483
  • София
Здравейте, влизам с едно бързо предложение, с mrm искаме да се видим пред Народния, така че хайде да направим

една обща среща в сряда.

Hug

Времето ще е СЛЪНЧЕВО: http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727011#d26.05.2010

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 17:31 от autumnsphere

# 484
Доре, хубаво е да четеш от време на време и другите какво пишат PeaceОт миналата седмица говорим за южния...аз сутринта писах...на мен ми е все едно,но все пак може да се попрочитаме Wink

# 485
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed

Ами, на мен Южният даже ми е по-удобен, аз трябва да върна на Мимето столчето за кола, ако и на нея й е удобно в Южния, супер.  Embarassed

Но аз мога само в сряда, на вас как ви звучи сряда?

# 486
Честит празник на всички пишещи, четящи, учещи, учащи, грамотни, полуграмотни (и аз искам да празнувам, пък), и всички останали!

Така, щяха да изглеждат форумите, ако нямаше какво да празнуваме днес...

# 487
Честит празник на всички пишещи, четящи, учещи, учащи, грамотни, полуграмотни (и аз искам да празнувам, пък), и всички останали!

Така, щяха да изглеждат форумите, ако нямаше какво да празнуваме днес...

202uu Много оригинално поднесена честитка за празника!

# 488
  • в сърцето на един мъж...
Честит празник и от нас!
А ето как го отбелязахме тук Wink

# 489
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Диде, сложна ситуация. Аз лично гледайки от страни считам, че най-добре за вас ще е да живеете сами някъде, дали в този апартамент или другаде... Свеки пак може да идва да помага. Дано намерите правилно решение.

Аз днес пак дадох назад.  Cry Пак съм пред депресията, не се разбираме с таткото, не зная какво да направя. Не зная дали проблемът е в мен или в него, просто зациклихме и това е.... Мъчно ми е, мисля си пак за раздяла. Току що братовчедка ми ми съобщи прекрасната новина, че ще се омъжва. Много се зарадвах за нея и в същото време ми стана още по-тъпо, че при нас нещата не вървят. Не нзам има ли изобщо смисъл...

# 490
  • София
Честит Празник и от мен Simple Smile

Много хубав уикенд по селски си направихме - вчера навила, днес на село.. малката полудя, но не й помогна да спи по-добре Sad

В събота исках да го водя моя хубостник на концерт - отидохме.... и аз се сетих е конценрта е на 27-ми  Joy

За сряда за среща съм на линия  Hug

Диде, Доне, не си слагайте всичко на душата... премислете, починете си някак... и тогава решавайте на свежа глава!

Хайде до скоро Simple Smile

# 491
  • София
Честит празник!

Диде, не се нервирай, нещата ще се наредят сами - свекърът пък много смел щом иска да дойде при 2 бебета да живее, няма ли благоразумно да размисли? Отстрани погледнато изглежда нормално бабата да остане и да помага, дано стане както искаш!
ДонеHug

Аз съм за среща в сряда където кажете.

# 492
  • София
Миме, направо да се разберем с тебе в сряда да се видим в парка, на теб в колко часа ти е удобно? На мен ми се иска и Инчето и Венци да видя, а те могат чак след 16:00.

Диде, моят съвет е да не се забърквате с баби и дядовци. Създава много повече ядове, отколкото помощ. Просто трябва да сте твърди. Ние също си мислехме, че ще е по-леко, ако бабата глед Йойо, но такива нерви ни създаде това, че най-накрая се отказахме. Ако можете, се изнесете вие на квартира. 1-2 месеца ще е зор, но после ще се родиш, уверявам те!

Червеношийке, чета, чета твоите писания и все едно за моя мъж пишеш... Не си сама! И мен ме обхващат много плашещи съмнения често, но после се разсейват. Абе, много добре те разбирам, само това ще ти кажа. Съвет нямам, защото и аз съм в същата ситуация и това много ме плаши. Sad Sad Sad Понякога все пак си мисля, че това е нормално и че всички имат такива моменти и че се обичаме, но дали е така...?

# 493
  • Sofia
Честит празник малко на края на деня....

При нас нищо интересно, освен, че расте един кучешки зъб и е екшън по цяла нощ и ден.

Диде, Доне,  Hug Hug Hug Дано намерите разрешение на проблемите и се успокоят нещата. Съвет не мога да дам, вие най-добре си знаете нещата, но се радвайте, че сте здрави! Другите неща ще се наредят и в този ред на мисли - не се тровете! От нервите, знаете - болести....

За срещата съм ЗА  Peace

Пускам ви една снимка, познайте кой е субектът долу в дясно  Mr. Green

# 494
  • Пловдив
Коте,субектът да не си ти

Днес е егати и деня за нашата кокона.От 18 до 20 часа успя да си затисне пръстите 2 пъти,да плонжира в хладилника,баща й да й удари главата в лампата /в желанието си да я успокой след като влезна в хладилника/ и да си съдере бузата на един рафт.Накрая вече се молихме да минава по-бързо времето и да я слагаме да спи,за да оцелее

Общи условия

Активация на акаунт