Отговори
# 465
  • София
Миме, честити две чертички!Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно сладко февруарче на финала!

Честито и на именниците със закъснение!

# 466
  • окр Пазарджик
MRM честито !!! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала!!!
При нас нищо ново, така че нямам какво да напиша

# 467
Здравейте момичета Hug
Честит празник на всички именници от вчера с малко закъснение! Да са живи и здрави и с гордост да носят имената си!
Миме честита прекрасна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебче на финала!

Ние миналата седмица бяхме на ФМ да видиме бебка какво си прави Heart Eyes Развива се добре, и си отговаря точно на седмиците, тогава беше цеели 411гр Grinning Не спираше да мърда и да ритка, много шавливо бебче е. Неприятното е че ще се пие гинипрал до края, че от известно време съм с контракции, не са на често и не са и болезнени, но имайки предвид раждането на Криско по-добре да се вземат мерки отсега. А и доки каза че при позицията която е заела бебка при по-силни контракции без да усетя ще получа разкритие. Обяснението си имаше и мед. термини ама не ги запомних newsm78 Обаче откакто взимам гинипрал контракциите почти ги няма и дано така да продължава чак до септември Wink
На Криско му избиват няколко зъбчета наведнъж и се буди през нощта през около 40мин, и милия плачка много жално и си търси къде из леглото му е паднала бибата, с нея ги чешка и се успокоява.
Това е засега от нас, хубава и спокойна вечер и много  Hug

# 468
Здравейте мацки   bouquet
Еееееее Пети ние мислим утре да ходим  Grinning може пак да дойдете с мъжо да ги видите втори път  Mr. Green Аз днес послучай утрешното ходене до регатата си купих фотоапаратче  Mr. Green Сега ме чака голямо обучение  Crazy Засега успях да се науча как да монтирам обектива , но още не съм разбрала от къде се превключва на видео режим  Blush
Ако направя някоя добра снимка по-късно ще пусна

# 469
Еее,ако знаете колко завиждам на Варненските мами за това че ще видят корабите отвътре,отвън,отвсякъде..............Исках и ние с мъжа да се донесем натам,ама не ме огря Sad.Пуснете после МНОГО снимки да им се порадваме всички.
В днешния скапан ден си направихме кратка разходка до майка ми в Люлин и по пътя имаше токлова много абитюренти и бяха толкова весели,чак ми се прииска и на мен пак да съм ученичка. smile3529  party006 sohappy

# 470
Диде, кой те ядоса бе душа. Т то сега дето ти трябва само спокойствие ама ха  #Cussing out. Казвай ако трябва да помагаме я с бой, я със съвети...
Няма да повярваш кой ме ядосва, човека, който винаги съм хвалила- свеки! Нещо се взема за много важна и онази вечер такива ми ги наговори, направо се чудя сама на себе си как се сдържах да не й оскубя перушината! Държи ми сметка колко пари взимам и колко харча, ама върха беше като ми каза: "Ти кога ще спреш да ходиш при вашите в Сандански, трябва да ходиш при мойте на село, там е широко и детето има къде да тича!" Направо щях да падна  smile3544 Тая има ли мозък изобщо, как ще спра да ходя при собствените ми родители? Вярно е, че живеят в апартамент, а не в къща, но там сме родени и израстнали 3 деца- аз и братята ми, освен това целият град е с паркове и градинки! Иска да ходя на село при нейните родители, които са на 80 г, не чистят, не се къпят, пълно е с бълхи и не им разбирам нищо какво говорят. Там ме е гнус да седна, пък какво остава да спим и ядем със детето  Sick ! Вярно, че живеят в голяма къща, ама смърди и е гадно! Сега като мина известно време от скандала и така написано, чак ми е смешно  hahaha , сигурно не съм добре!
Отделно има и друг проблем- свекъра иска да се върне да живее при нас! Втората му жена почина (беше много добра и много ни обичаше) и той няма къде да отиде, защото живееше при нея. Те със свеки са разведени и някой трябва да се изнесе на квартира! Та, проблема е кой да бъде! Георги иска да остане с нас баща му, аз- майка му и не можем да се разберем! Не искам и за миг да си представя, как ще живея с 2 деца и 2-ма мъже, поне свекървата готви, ами той?
Абе, много е сложно и тъпо, направо не е за говорене  Confused !
Извинявайте, че ви занимавам с глупости!  Embarassed

Теди, честит  smile3509 , със здраве да си го ползваш и да направиш много и красиви снимки! Ще чакам първата фотосесия на Евичка с нетърпение!

Мечи, Тони, радвам се, че бебките са добре и растат! Моят юнак вече е 1,400 кг и е разположен седалищно, не иска да се обърне и това е. Ама, здраве да е, аз така или иначе ще раждам секцио.

Тони, ще стискам палци и на краката този път да издържиш до термина!  fingerscrossed

Виви, Ема е страхотна! Много е сладка!  Heart Eyes

Мамо Зари, честито завършване на Мими!  Hug

Мими, още веднъж едно голямо честито за бебчо!

# 471
Добро утро!!!

Диде, мн сложна вашата, ама вярвам, че ще намерите изход.  HugСвекърът ти не е малко дете, че ще го прибирате, колкото и грубо да звучи. Решил е един път, оставил е жена си, сега заради неволята като няма къде, хайде при нея. Не е правилно поне според мен Peace

Хайде назакуска и бегайте по разходки, тука е мн слънчево и спокойно! Heart Eyes

Приятна неделя!  love001

# 472
Добро утро !
 Диде то свекито ти май не е за съвети, а за кютек по-скоро. Ама ти не и обръщай внимание много много. Важно е какво мисли Георги в случая, а не тя. Те тия възрастните все за добро го правят ама много май не мислят с главите си. Естествено е, че по-важна е хигиената а не квадратурата на която ще се подвизава Заринка  ooooh!
 А за другия проблем май наистина си е сложно. Предполагам, че при развода и двамата са останали собственици. Много е деликатна ситуацията. Направо не знам как да му влезеш на мъжа ти под кожата и някак си така с кадифена ръкавица да му "подскажеш" колко трудно ще ти е да се грижиш сама за толкоз гладни гърла, без помощ. Ама те тия мъже май си мислят , че това е най-естественото нещо за жената да пере, чисити и готви и всичко да им е наред вкъщи. Но май не се замислят колко усилия коства цалата тая работа.
 Стискам палци да се наредят нещата по-възможно най-добрия начин.
 А днес дали времето ще е милостиво, че сме решили да ходим до Банкя на разходка  newsm78 След малко тръгваме пък може след нас и потоп  hahaha

# 473
Добро утро и от мен!

Диде,хубаво е,че вече гледаш на разправията с чувство за хумор! Така трябва!  Laughing А свеки не я съди строго-мисля,че се опитва да създаде някакви емоции на възрастните си родители.Просто не е уцелила подхода...Нали има една приказка,че не е важно обективното "какво е казано",а субективното "как е казано"....

Вчера пък Ралица слезе много особено от дивана и си навехна крачето,та вечерта ходихме до Пирогов,снимаха я,бинтоваха я,но слава Богу не е счупено или пукнато,само леко е подуто стъпалцето,но днес е по-добре и вече стъпва на него по малко...

# 474
Силве, представям си какво ти е било. Важното е, че нищо й няма на принцесата!!! Hug

Диде, не се ядосвай! Събери ги заедно - може да се върнат един към друг. Wink Шегувам се, но само ти си знаеш какво ти е. А защо, всъщност някой трябва да живее с вас? Извини ме, ако любопитствам прекалено, просто аз не бих издържала на твое място, дори и за най - голямата помощ и готвене на света... Rolling Eyes Но ти си душичка. Hug

Червеношийке, нямам какво да допълня към съветите, освен това просто да помислиш за себе си и да си налагаш да почиваш... А и колкото по - често ги оставяш двамката да се гледат сами, толкова повече ще се привържат един към друг и няма да им се разделя. А и ще се учудиш колко повече им треперят бащите... Васко и с Мими, и сега с Бобчо - непрекъснато ходи по петите им - може всичко да е обезопасено, да си търчат само от стаята в коридора и обратно, но той е след тях. Аз, ако направя само половината тегели, които той, ще се гътна до вечерта... Crazy

Благодаря ви за поздравите и хубавите думи!  bouquet

# 475
Диде, не се ядосвай! Събери ги заедно - може да се върнат един към друг. Wink Шегувам се, но само ти си знаеш какво ти е. А защо, всъщност някой трябва да живее с вас? Извини ме, ако любопитствам прекалено, просто аз не бих издържала на твое място, дори и за най - голямата помощ и готвене на света... Rolling Eyes Но ти си душичка. Hug
Зари, всъщност ние живеем в техния апартамент, който е разделен по равно след развода. Когато решихме да се съберем със Георги този апартамент беше празен- майка му живееше с друг мъж, а баща му с друга жена! Сега след 8 години нещата вече са различни и май всички ще сме заедно като "в дядовата ръкавичка". Аз искам ние да отидем на квартира, но Георги не иска, освен това ще сме с 2 малки деца, скоро правихме голям ремонт, поръчахме и платихме мебели, които ще пристигнат тази седмица, направихме го, за да ни е приятно, удобно и уютно, а то какво стана.....  Confused Сега ще сме един върху друг, във всяка стая все някой ще спи, ще се редим пред тоалетната с номерче и накрая ще се хванем за косите, защото няма да ми издържат нервите  ooooh! ! Абе, незнам, много е сложно!

Ками, не е виновен свекъра, ами свекито- тя е избягала с друг мъж, когато децата им са били в най-трудните си години, Георги е бил на 14-15 г и още не може да й прости! Тя и сега си хойка, ходи по кръчми с различни мъже, говори по телефона по няколко часа, ходи на фризьор и маникюр всяка седмица, излиза уж по женски, абе живот си живее!

Още веднъж извинявайте за личните ми проблеми, но няма на кого да кажа! Вие сте ми много близки и много ви обичам!   bouquet   bouquet   bouquet

Марте, забравих да кажа, че морските снимки са страхотни, ти изглеждаш прекрасно, а Дара е просто разкошна!  Heart Eyes

# 476
Зари, всъщност ние живеем в техния апартамент, който е разделен по равно след развода. Когато решихме да се съберем със Георги този апартамент беше празен- майка му живееше с друг мъж, а баща му с друга жена! Сега след 8 години нещата вече са различни и май всички ще сме заедно като "в дядовата ръкавичка". Аз искам ние да отидем на квартира, но Георги не иска, освен това ще сме с 2 малки деца, скоро правихме голям ремонт, поръчахме и платихме мебели, които ще пристигнат тази седмица, направихме го, за да ни е приятно, удобно и уютно, а то какво стана.....  Confused Сега ще сме един върху друг, във всяка стая все някой ще спи, ще се редим пред тоалетната с номерче и накрая ще се хванем за косите, защото няма да ми издържат нервите  ooooh! ! Абе, незнам, много е сложно!

Ками, не е виновен свекъра, ами свекито- тя е избягала с друг мъж, когато децата им са били в най-трудните си години, Георги е бил на 14-15 г и още не може да й прости! Тя и сега си хойка, ходи по кръчми с различни мъже, говори по телефона по няколко часа, ходи на фризьор и маникюр всяка седмица, излиза уж по женски, абе живот си живее!

Още веднъж извинявайте за личните ми проблеми, но няма на кого да кажа! Вие сте ми много близки и много ви обичам!   bouquet   bouquet   bouquet

Много е сложна вашата ooooh! Диде, кураж и дано да измислите нещо. Предполагам, че свекърва ти ходи на работа и не може да я пратите командировка при нейните родители на село Rolling Eyes Явно жената си кара 2/ 3- ти  пубертет като чета какви ги е вършила и върши...
Жалко за парите, които сте дали по ап. С моят мъж сме на принципа, помагаме с каквото можем, но не инвестираме в неща, които не са на наше име Whistling
С две малки деца не върви  и да обикаляте квартири в София Sad Ако стане мн напечено предполагам, ще погостуваш на вашите и ще мислите компромисен вариант Hug

# 477
Е, че защо животът да свършва на 50?!  Wink Диде, ти си казвала, че много ти помага, или бъркам? Защо да няма свой живот извън домакинската работа. Нашите баби и двете работят, сърфират в интернет, ходят по екскурзии и ресторанти. Помагат, когато ги помолим, но децата са си основно наше задължение. Иначе и аз мисля че вашата не е лесна- най-добре е ако сте самостоятелни. Дано да се разрешат нещата по най-благоприятния начин!  Hug

# 478
Их, Диденце, от вчера те мисля  Rolling Eyes
Дето казват хората: Ние предполагаме, Господ разполага. Откъде да знаете, че така ще се стекат обстоятелствата по-късно като си правихте с толкова любов апартамента.  Confused
А свеки ме загуби моментално в миг, в който каза, че си е зарязала децата заради някакви мъжове. Сега няма ли някоя звезда на хоризонта, при когото да отседне? И какви са тия приказки за парите - значи тя може на фриззор и маникюр всяка седмица, а ти не може да идеш да си видиш близките. Аааамаха, ще ми ядосва тя бременната приятелка. А стрихнин в супата, а?  smile3516

Специален поздрав: Die, die, my darling - Metallica   superuu

# 479
Добро утро мили мами.Толкова много милипсвате, но какво да се прави. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт