Отговори
# 450
Здравейте и от нас!
Честита радост на МРМ, желая ти лека и безпроблемна и едно здраво бебче на финала(защо си мисля, че се пада да е февруарче 2011  Whistling )
Честит имен ден на всички празнуващи- да им е живо и здраво името и да им носи много успехи  Heart Eyes И да почерпя за здравето на моята мама, че и тя празнува днес  Heart Eyes
И с риск да досадя- едно колажче, с пожелание все така да увеличаваме февруарските редици с весели дечица  Praynig

# 451
честит празник на всички именници   bouquet

Лека и спокойна бременност МРМ .

# 452
ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ  Sunglasses

Доживях! Завършихме с отличие. Laughing Лошият краснопис ни е простен, тъй като е семейна черта. Бяха много сладки със свидетелствата в ръце да крещят, като абитуриентите, но броейки само до 1... Laughing

Елфи, Туту,
да сте много, много щастливи!!! Извинете, че добавям сега, аз боравя предимно с ник-ове, напоследък...

# 453
Ей, Зари, честито   bouquet Живи и здрави до 12 да преброите, пък после пак от 1, ама в тежката университетска артилерия  Hug

Калинче, в х-л Ралица ще водя децата една седмица, за да дишат въздух, че тук в тоя прахоляк ги уморих  Confused

# 454
Мрм,честито миличка!Много се радвам за вас!Желая ти една лека бременност и едно здраво бебче на финал  Hug Hug

Честито на гордата мама Зари!   bouquet

Честито и на всички носещи името Константин/на и Елена!Бъдете живи,здрави и много усмихнати!

# 455
Честит имен ден на всички празнуващи!Много здраве и щастие.

Честито забременяване на mrm.Леко и безпроблемно раждане на бебчо.

# 456
 Еееее прекрасни поводи за честитене.
 Честито на имениците освен изброените аз май подозирам и Йоли  newsm78, а сигурно има и още много. Да са ни живи и здрави   bouquet
Миме честито и на теб за смелостта. Нека да е лека и безпроблема бремеността, пък какъвто и да е цвета на вързопа накрая пак ще е ограден с любов като Мишето.
 Честито и на абитурентите днес. Те нашите май са все първолаци, ама живот и здраве да си видим дечицата абитуренти пък и внуците ако е рекъл господ.
 Аз днес цял ден се нагледах на празнуващи първолаци из центъра. Много бяха красиви и милички.
 Диде, кой те ядоса бе душа. Т то сега дето ти трябва само спокойствие ама ха  #Cussing out. Казвай ако трябва да помагаме я с бой, я със съвети...

# 457
  • София
Elfi, честит имен ден!!! Бъди все така отзивчива и нека вселенските сили  Crazy ти връщат добрината 100-кратно  Hug
Честито и на малката Ема  Heart Eyes

На другите именички честитих във Фейсбук  newsm78 Дано не съм пропуснала някого...

Диде, недей да се ядосваш за нищо и на никого - майната им - важната си ти сега и бебчо

# 458
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕННИЦИ  Hug Hug Hug

Елфи, специални поздрави за именния ден   Hug  bouquet

На всички именници пожелавам със здраве и усмивка да носят хубавото си име и да се радват на много много любов и щастливи емоции

# 459
АДАШКАТААААА,ЧЕСТИТО И ОТ МЕН,ЕЙЙЙ КАК МЕ ЗАРАДВА Hug
под секрет сватята ми казаа,че аз цял ден в Пловдив бях  на разходка,а не съм чела от вчера Blush

СВАТЯ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ТУК ЗА ТЕБ,БЪДИ МИ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА.целувкаме те всички от къщи.

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС,ДА ИМ СЕ СЛАВЯТ ИМЕНАТА И ДА СА ЗДРАВИ ДА СИ ГИ НОСЯТ С ГОРДОСТ.

Много приятен ден по женски си изкарахме днес със систера в Пловдив.Ей разкошен, е този град Heart EyesОглеждах се аз в градската градина и на Джумаята да срещна позната физиономийка,ама нейсе.Но другия път ще кажа по от рано та може и килим да  ми опънат майничките Wink

Марте,аз и на лични ще ти драсна,но за нас ако има сакаме голЕм апартамент,да има и отделна стая за младите. Joy Joy Joyтова е шегичка(за малдите),но определено искаме голям,аз искам,пък сватята май не знам какво иска newsm78Утре ще го доуточня,че не си вдига алОто нещо.

Диденце, не се ядосвай мило,то ако мъжкото те дразни просто му тегли една басня за родата и си свиркай.Сега къде те ни дразнят,къде хормончетата са ни в повече.Аз май вече и от себе си се дразня Mr. Greenтолкова ми е лекинко нервничко от време на време Whistling

Виви, много сладко колажче Heart Eyes
Илианка, и ние сме така от една седмица,не спи,не яде,мрън-мрън постоянно,и днес оООО чудо, имаме си нов кътник Grinning

Зари,честито ви завършване на първи клас,все така радости и гордост да ви носи адашчето(и забравих да ти кажа,и мен ме разплака от умиление с разказа за пианото Hug)
Десита, и твоя разказ беше страхотен Hug

До скоро,останете си със здраве Heart Eyes

# 460
  • Пловдив
Миме,що не каза,душа-щях цял ден да се мандахерцам из центрото кат скъсан вестник  Laughing

Благодаря на всички за прекрасните пожелания   Hug

# 461
Elfita, честито и от мен в последните минути на празника! За мой срам пък хич не те разконспирирах, че си именячка.  Embarassed Да ти е живо и здраво хубавото име!   bouquet  bouquet  bouquet

# 462
МРМ, Честита бременност! Да мине много леко и да гушкаш здраво, пухкаво бебче на финала Hug

Червеношийке, да кажа и аз за кърменето. Кърмих и двете деца до 13 месеца, исках и още, но просто не издържах Embarassed Синът ми го отбих като го оставих да спи известно време при баба ми в друга стая, за да не ме вижда нощем. Порева няколко нощи подред, но бързо разбра, че и да реве и да не реве мляко няма Naughty и накрая се примиряваше със съдбата си и заспиваше. Това трая около седмица. След това спря и да плаче, само се събуждаше набързо и след това сам си заспиваше. Но спа в друга стая с нея около 10-14 дни. Може би ако поспи с мъжът ти ще има същият ефект. И той и София вечер заспиваха само на гърда и като дойде момента на отбиването, играехме много, за да каталясат след това в стола за хранене и като хапнат топлата вечеря, започвах да люшкам стола напред-назад и за миутки заспиваха. Действа безотказно това Wink ако детето е уморено и нахранено няма начин да не заспи Laughing пробвай и пиши как е минало Wink

И да не забравя: честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet

Ние днес ходихме в зоологическата градина, след това на пазар, вечерта на рожден ден и сега едвам гледам вече Tired ще бягам да спа, че много ми се събра #Crazy Лека Hug

# 463
Добро утро!!! kaffeetrmker_2 cook

Това нашето дете ще ме умори ooooh! Снощи баща и замина за Турция с колегите си  и ще се гледаме до понеделник вечерта самички. Като ревна към 1:30 до 4 ч, ама рев #Crazy Няма успокоение с нищо и да не си помислите, че сме спали до късно. no Моля Ви се няма да се излагаме, още 9:30 сме на крак smile3515

Снощи пък такъв дъжд ни изчипа в Сливен, още ми държи влага. Една капка да капне днес не излизам на никъде Whistling
Виви, много хубаво колажче! Flutter
Приятни почивни дни! Hug

# 464
Здравейте.
Миме, честити ти две черти, бременей леко и с усмивка! Много се зарадвах, като прочетох.

Честито на патерица на всички, празнували вчера!

Диде, не се ядосвай, не си струва.

Ние добре си поживяхме с Яна във Варна. Вчера се видяхме с Цвети, Деси и Теди, захранихме и децата с цаца, картофи и бира. Wink

Днес ще ходим до Морска гара с Яна и мъжа ми да гледаме и посетим корабите от регатата. ще снимам и като се върна ще кача снимки. Черпя ви с една красива лодка Wink, вчесто с кафе.

Целувки от нас, желая ви слънчев, безоблачен и бездъждовен ден.

Общи условия

Активация на акаунт