Отговори
# 435
  • София
Да са ни живи и здрави именниците, да са много щастливи и обичани!!!

Момичета, мерси за поздравите и позитивното мислене - живот и здраве ще е януарче, пък тайно се надявам да е син вързопа Simple Smile.

# 436
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи. Бъдете вижи, здрави и много щастливи.

Миме, честита ти радост. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно сладко февруарче на финала.

Днес отивам да си видя и взема детенцето. Толкова много ми липсва, че не мога да ви опиша. Първата седмица по-леко я понесох, но тази ми се видя мноооого дълга.

На националната среща няма да успея да се класирам, а много ми се искаше. Уикенда, които избрахте е последния преди да си подам дипломната и си мисля, че тогава ще пада голямо писане. Няма начин да я привърша по-рано предвид факта, че единственото ми време за четене и писане е вечер след работа и уикендите.
Но нищо, на следващата се надявам да се класирам.

Ами какво друго да кажа, освен че  днес е  smile3558 smile3558 smile3558

# 437
  • в гората
 Честит имен ден, на всички, които празнуват днес!!!

Мимеее, честитооо!!!Лека бременност и един момък на финала!

Аз също няма да се класирам за срещата(националната)  Crossing Arms .Но ще се постарая поне да се класирам на някоя софийска, че се забравихме вече...

# 438
Честит имен ден на Елфи, Инчето, Туту и всички други знайни и незнайни именници! Да сте здрави, щастливи и с гордост да си носите имената!

# 439
Честит имен ден на всички именници! Желая им от всичко хубаво по много!!!!!!

Елфи мерси  Hug  bouquet
Оказа се днес като се обадих в яслата, че не може да се почне от м.06 вече, а ако се забавим  с потвърждаването няма да може да почне и м.07,трябва аз да кажа кога ще почне,така че докато не почне ще получавам тези 240 лв нали?

Миме честити 2 чертички HugЛека и безпроблемна бременност ти желая и едно здраво сладурче на финала!

# 440
А, стига бе  Laughing Mr. Green newsm44 newsm68 Браво, Миме   bouquet Жива и здрава да я докараш до финала и да гушкаш още малко сладко вързопче (е може и две де  Wink )

Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet Laughing

За срещата, ако не останат апартаменти, ние можем и в тройна стая. Остава следната чуденка  newsm78 Ние на 21 юни отиваме в Трявна. Малко ще се съдерем от пътуване. Търново и трявна нали не са много далече  Rolling Eyes ДАли пък от ВТ да не отпраша направо за Трявна в понеделник  Thinking Довечера ще свикам семейния съвет.

Иве, Червеношийке, нещата не винаги са толкова черни, колкото ги виждаме, когято сме ядосани  Wink Това състояние на нещата е типично след първото детенце и се излекува едва след второто (да Боже), когато вече ще сте разбрали, че каузата е предварително изгубена, но пък не е толкова страшно положението  Laughing Все трябва да има и нямаква полза от тез мъже  newsm78 Thinking  ooooh!

За яслата, това за мен е параграф 22. Няма такова безумие  ooooh! Как така имам право само септември да си пусна детето на ясла, когато няма да има 2 години и при това ще ми спрат майчинството по един закон, като по друг това майчинство ми се полага до изтичането на 2 години  #2gunfire И как, ако не го пратя сега септември, да изкретам до следващия септември, когато отдавна ще са минали тези две години  Naughty Ето това се опитвам да си изясня в главата тези дни и не мога. Остава варианта да се върна на работа и да изляза в платен отпуск, ама...шефката нова (дето не ме и познава), а доколкото разбирам и собствениците на фирмата били нови  Shocked дет' се вика - хем четвъртит, хем отзад, че и с въртеливо движение да е по-гадно  Crazy (много се извинявам за последните две  Embarassed Embarassed Embarassed)

# 441
  • София
Честит имен ден скъпи именнички, бъдете живи и здрави!

Честита бременност mrm да е лека и безпроблемна.

# 442
А аз доскоро си мислех, че човек може да запише на ясла или градина детето си през който месец или сезон си реши той. Не мислите ли, че би трябвало да е така? Кой ги измисля тези учебни срокове в градините и за чие удобство са направени по този начин? Във всеки случай не на родителите или децата.  Close  Колко удобно би било ако може например да запишеш детето си през май, ако започваш работа тогава или го отпишеш през август. Имам чувството, че по някакви от векове закостенели разбирания тези правила не се променят за нищо на света.И какви са тези кампании за подаване на документи, класирания, и пр., ще речеш, че кандидатстват мъниците за някой университет.  ooooh!

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 15:13 от 4erveno6iika

# 443
Живи и здрави да са ни именниците! Само хубави неща да ви се случват, момичета!  bouquet

Миме, честити 2 чертички, и здраво и усмихнато / синьо/ вързопче на финала!  Hug

Галче, Трявна е близо до Велико Търново и най-добре ще е направо от срещата да отидете там. Иначе си е едно пътуване ... и като разход на гориво, че и на нерви. Според мен още един ден в Търново - и готово Simple Smile

А за яслата - и аз съм на същото мнение, няма нужда да се извиняваш, точно така се получава, уви. Абсолютно ненормално е да се приемат децата при ненавършени 2 години /говоря, за тези, които могат да ги гледат до тогава/. Аз я записах моята, колкото да запазя място, хич не ми се иска наесен да тръгва, предпочитам напролет, като е вече на 2. Педката ми каза, че може да ми пуска болнични, за да мога да остана в къщи по-дълго време, а и аз мисля да си пусна първо платената отпуска. Друг е въпроса, че едва ли ще получа пари за нея, а ако получа ще е след съдебен процес, май  #Cussing out А в яслата ми казаха, че детето може да отсъства 30 дни по семейни причини в година, но не разбрах календаран или учебна. А по здравословни - зависи ... И се плаща половината от дневната такса, само не разбрах ако отсъства повече от разрешеното или при всички случаи на отсъствие. Но тук пак опираме да работодателя и до отпуски, болнични и т.н. разправии  Confused

Оставям ви, че една риба ме чака да я тормозя  Grinning

# 444
  • Пловдив
Оказа се днес като се обадих в яслата, че не може да се почне от м.06 вече, а ако се забавим  с потвърждаването няма да може да почне и м.07,трябва аз да кажа кога ще почне,така че докато не почне ще получавам тези 240 лв нали?

да,разбира се ще ги получаваш

# 445
  • Пловдив
з

# 446
Да се изкажа и аз по темата с градините и яслите  bowuu
Приема е Септември и Юни понеже тогава освобождават големите групи и  така минават останалите в следващата по голяма. Така е защото има недостиг на места. Едно време мнооого отдавна, когато Зорница беше на ясла и градина местеха децата от яслата в детската при навършване на три годинки. Демек децата се прехвърлят по всяко време и така се освобождават дупки в яслените групи, но когато са пълни групите в детската до дупка се освобождава място единственно като изпратят "абитуриентите"  Crazy ибаси обяснението дръпнах С две думи много са ни децата за това се получава този проблем  #Crazy
Галл много е близичко Трявна - В.Т-во на един такова място има няма 40км. селски път. Пътьом ще видите и какво има из Дряново Wink Къде ще сте в Трявна ако не е тайна?  Blush Аз понеже ми е родно място за това така проявявам любопитство.

# 447
Честито на всички празнуващи днес!!!

мрм, честито и на теб 2 чертички! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

# 448
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Миме, ЧЕСТИТООО! Прекрасна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, още по-леко раждане и здраво хубаво бебче!  Party  Hug  Heart Eyes

Имам малко семейни проблеми и затова не съм писала тези дни. Честно казано, толкова съм ядосана, че чак не ми се говори и пише ....  Confused

# 449

За срещата, ако не останат апартаменти, ние можем и в тройна стая. Остава следната чуденка  newsm78 Ние на 21 юни отиваме в Трявна. Малко ще се съдерем от пътувстолицатаане.

На мен го кажи, снощи ме изненадаха с новината че на 22 и 23 юни  ще сме в София, така че с който не можем да се видим около Търново, може да го направим в  столицата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт