Отговори
# 420
Миме честити ти  EFP Стискам палци всичко да е наред  Praynig Няма да се плашиш , всичко ще е ок  Peace

Лелееее, ЧЕСТИТО!  Hug  Hug  Hug Наистина е заразно май! Всичко ще е ОК, бъди спокойна! Много много се радвам на такива новини!

Заразно, заразно - колко да е заразно  Grinning Някои хора са имунизирани  Mr. Green Била съм си петмесечната "корабна ваксина" и си свиркам  Whistling  Освен ако не прихваща от мръсни сънища , че само те ми останаха  Blush Неимунизираните да му мислят  Laughing
Вземи сложи кондом на мишката все пак, че да не се върне Павката, а ти да си с киндерсюрприз.  Wink Mr. Green
Мрм, честито! Лека бременност и здраво бебче на финала!
Честит св. Константин и Елена и от мен! Специално на Котето желая купичката и със сметана винаги да е пълна, да мърка, обкръжена от любов и още няколко малки котенца!   bouquet
Да ви напомня, че анкетката приключи. Избраните дати са 18-19 юни- "Момина крепост'. Официален координатор на събитието е Мартеничка, а официални фотографи- Гея и Котето. Аз официално спирам да досаждам, веднага след като помоля желаещите да изпратят заявките си за стая на ЛС на  Мартето.
Търново, здравей!  Party

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 01:39 от Жълтият Ламтурник

# 421
  • в сърцето на един мъж...
МРМ, честито, да е лека и безпроблемна до края Hug
Елфи, Коте, честит имен ден, да сте живи и здрави, много обичани, много глезени и на ръце носени!  bouquet
На всички именици - да са живи и здрави, много късмет и щастие!  bouquet
Цвете
, малко ще е трудно да е са 18-10 юни Wink Колкото за фотографиите - ще видим Wink Ще се договорим Mr. Green

# 422
Цвете[/b], малко ще е трудно да е са 18-10 юни Wink Колкото за фотографиите - ще видим Wink Ще се договорим Mr. Green
Явно ми е време да си лягам.  Twisted Evil Ей сегичка ще го оправя. Колкото за другото- ти се прибери, ще те почерпим, пък ще те убедим. Къде со кротце и со благо, къде со някой кютек.  Twisted Evil

# 423
  • София
МИМИ, ЧЕСТИТО Simple Smile
И сега ако имаме останало Миме, което още не е 2 в 1, да му мисли!!! Grinning
ред: Зари, имам предвид Мимета над18г.

Аз ще дойда на срещите и в Южния парк /стига да не е във вторник/ и националната  Hug

# 424
Добро утро!!!

МРМ, супеееееер! Много се радвам за вас, миличка! И никакви паранои, моля  Naughty Всичко ще е прекрасно!  Hug

Ламтурничето ми е стахотната асистент координаторка Wink Мерсаж   bouquet

Имаме само още няколко неща да уточним. Има само 4 апартамента: 2 големи и 2 малки.
Цените са както следва:
голям апартамент - 80лв.
малък апартамент - 60лв.
легло в двойна и тройна стая - 17лв.

Досега за апартамент са се записали: Кремуцка (малък), Ламтурника, Алхимика и Калинчето (малък). Цвети, Мими, усторйват ли ви цените за големите апартаменти?

За двойна стая са: Дидерончо, Елфи, МРМ, Тони83, Пис-чето. Фокси е за тройна стая.

Моля, до понеделник, ако има други желаещи (Наде, Коте ?) да ми пишат на ЛС, за да може в понеделник да пусна официална заявка за 18 и 19.06.

Слънчев ден на всички!

# 425
  • София
Добро утро Simple Smile)

Честит имен ден на всички именици, да сте живи и здрави и много, много щастливи и с радост да чувате името си изречено от внуци и правнуци!!!

Миме, честито, много, много се радвам за теб и аз като Надето си помислих, че форумът дали е заразен или не, незнам, ама името явно е Simple Smile))))) Пожелавам лека и успешна бременност и едно голямо сладурче на финала, мисля че Мишето ще бъде страхотна кака Simple Smile))))

А, Миме, ти на лекар ходи ли, кога ти се пада термина, че нещо е подозрително близо до Мишето май, май, да не стане така да имате 2 февруарчета на финала, то сигурно ще е януари де, ама аз все пак да си попитам? Simple Smile

# 426
Коте, да си все така сияеща и позитивна! Много здраве, усмивки и пълноценни мигове!

Честито на всички именници!

МРМ, страхотна новина! Всичко ще бъде наред! Hug

И сега ако имаме останало Миме, което още не е 2 в 1, да му мисли!!! Grinning
ред: Зари, имам предвид Мимета над18г.

Много важно уточнение е това!!! Mr. Green Снощи, след като се наложи да се занимава с Бобчо половин час, проведохме следния диалог:

Мими - Ох, мамо, добре, че няма да имаме повече бебета!

Аз - Е, нали искаше десет?!

Тя, ужасена - Да не би пак да си бременна?
 Joy
Успокоих я, че останалите девет са нейна грижа. Mr. Green

Днес е тържеството за завършването на първи клас. Не мога да повярвам, че свърши тази година.  Crazy

Хубав ден на всички желая!

# 427
  • Велико Търново
Привет wavey
Аз се позагубих пак, но имам много работа и успявам само да ви прочета. Днес влизам да ви почерпя за именния си ден и да поздравя специално Инчето и Елфи, както и всички други малки и големи именници  Hug Да сте живи и здрави, заобиколени от любимите ви хора   bouquet

Миме (МРМ), Честито   bouquet Лека и безпроблемна бременост ти желая и здраво бебче на финала!
Иве, страхотно пожелание, благодаря ти  Heart Eyes

А за срещата вече нямам търпение!!! Толкова се радвам, че ще успея да се запозная с много от вас на живо  Hug

Ками, първият ми смс тази сутрин бе от теб  Heart Eyes

# 428
Мими, честити две чертички. Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на финала.
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Хубав празник на мамаZ!

# 429
Миме, честито! Лека и безпроблемнна бременност ти желая! Hug

Момичета, искате ли другата седмица да отидем на театър ?

Предлагам това:http://programata.bg/?p=39&l=1&c=1&id=59060

Или:http://programata.bg/?p=39&l=1&c=1&id=45392

# 430
Искаме, искамеее!  smile3521
Ама без Йоана Буковска  Sick

# 431
Марте, аз предпочитах малък апартамент, но и големия е ОК, ако няма малък.  Peace Котето, доколкото разбрах, ще е съкилийничка на Мимето  Mr. Green.

# 432
  • Sofia
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания!  Hug Hug Hug

Желая много много здраве и радост на Елфи и туту и всички именници сред нас!

Скромна почерпка Simple Smile

Марте, ние със сватята ще сме в един апартамент, затова не съм писала за стая Simple Smile Благодаря ти за организацията и усилията!
Аааа, Цвети ме е разконспирирала  Mr. Green

# 433
Един сладък букет за всички именници в сектичката  Grinning (няма да изброявам , да не изпусна някой  Wink )Да са ни живи и здрави всички и да получат най- голямото щастие на света !

Коте с тея коктейлчета ще ми развалиш "сбирката за бирка"  Mr. Green , няма да мога да изпия нужното количество  Crazy

# 434
Честито и от мен на всички именници - Елфи, Туту, Константина и всички останали, на които не им личи от никовете - да сте здрави, обичани и спокойни и внуци на вас да кръщават

Мимеееее, честитооооооооооо, спокойствие и само спокойствие от тук нататък (както казва нашия пухкав и симпатичен приятел)   bouquet Явно пробетните месеци април-май ти влияят стимулиращо и зачеващо  Hug Остава сега и мъжко да сте го сготвили (ако така искате, де) и ще даваме медал на мъжа ти.

Хубав ден от нас, на нас ни е крива седмица, не знам на какво се дължи - Мишо не спи по цяла нощ, не иска и да яде, от 3 дни изведнъж категорично започна да отказва да пие мляко, изобщо шише с биберон не мога да му сложа в устата, а той от друго все още не може да пие.... Само нощем пие сок. Не знам зъби ли са, какво ли е, ама до сега такова чудо не е било  ooooh! А и като се случи той да заспи, онова малкото в орема ми решава, че ТОЧНО ТОГАВА трябва да скача и така при нас е весело....

Общи условия

Активация на акаунт