Отговори
# 660
По пясъка трудно бягат и лесно се настигат-кефф... Twisted Evil
Яко!!! Поне няма да тичам като луда Embarassed

# 661
Малей, тая точилка, дето си я размахала мекички ли ще ми точиш?  Flutter
Ето и обещаните снимки на Евичка и Раличока от три непоредни дни  Laughing :

Последната снимка е, за да ви покажа как се храним сами.  Mr. Green
Дорабела, на теб ще ти е още по-лесно, докато добие тренинг на пясъчен терен почивката ще е свършила.  Mr. Green
Деси, не мога да забележа, че Иво не кара какви и да е возила.  Mr. Green Има си вкус момчето!  Sunglasses

# 662
  • в сърцето на един мъж...
Малей, тая точилка, дето си я размахала мекички ли ще ми точиш?  Flutter

Не знам за какво ми говориш Mr. Green
Много сте готини, чак ме засърбяха краката да се заровя в пясъка Sunglasses

# 663
 Страхотни лятни снимки! Куклички!  Heart Eyes

В духа на родителската гордост да ви покажа мойто бойно петле... Laughing Първата минутка от клипчето,дребосъчето с белия колан е Боянчо!

http://www.youtube.com/watch?v=eAPr2LWrnpk

# 664
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Толо, да ти е жив и здрав, браво на него!

# 665
Mia, Йоан вдига температура само три дни. и трите обаче поддържаше адски висока температура. На 4-я ден температурата спря и се появи обривът, от който дне си помен няма.
Нашата педка след това, което преживяхме с Йоан е страх да постави май-май диагноза, защото вече се чуди какво ли може да му е.

Сега новото двайсе , че му спадна гласа. А уж не е болен, не знам може ли да го оддам на това, че много мрънка, вика, дере се и т.н.
Някой имал ли е такъв проблем и на какво се дължеше?

Миме, пиши какво става с Майчето, че ви мисля  newsm78

Варненки, как не ви е срам бе? То не бяха бири, цаци ами сега и плаж, пясък, добре, че поне морето не се вижда. Черна завист ме гризе  Wink

Ние все още не сме правили прощапулник на Йоан. А много ми се иска да  е по-скоро.

Деси, Мечи страхотни са Ивко и Мишо.

Толо
, голяма гордост е , нали?

# 666
Срахотни са морските снимки със сладураните,направо ви завиждам благородно Heart Eyes
Дано малките душици бързичко да оздравяват и да няма болести повече. Praynig
Днес взех на Маги сандалки на Чипо,много ми харесаха,ест. кожа и нормална цена-30лв.

И после на люлките,че са ни любими:)

Силве,малкия е страхотен. smile3501
Десика вижда се морето на 4 и 5 снимка.Ох че е хубавооооооо.  grinning039

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 22:43 от Нелинда

# 667
  • Sofia
Еееее, страхотни снимки, уникални сладки дечурлига и плааааж   grinning039

Силве, Боянчо е направо  #Crazy Страшен е! Браво на него!

Аз днес се озовах на много непредвидена среща с Мечи и Петя в Южния. Уж за секунда отидох, останах си час и нещо. И докато Мишо и Ради кротко си стояха до майките си, моето диване ми стопи лагерите да търчи наляво-надясно...

Хайде и от нас една снимка, че така темичката грее!  Grinning

# 668
толо, Боянчо е истинска нинджа, бравоС !!!
Цитат
Ние все още не сме правили прощапулник на Йоан. А много ми се иска да  е по-скоро.
Ами какво още чакате, то детето скоро колело ще кара.  Wink И да пишеш после какъв предмет си е харесал Йоанчо! А иначе дано най-после се стабилизира миличкия, че много се намъчи с тези болести, температури, алергии и т.н.

Морските снимки са просто страхотни, а Евичка и Рали са сладурани от класа!  Heart Eyes

# 669
  • в гората
 Ей, много сладки дечица.... Heart Eyes

Ламтурник третата снимка е трепач, убиец абе супер си ги хванала постоянно се връщам, да ги гледам и да се кискам  Joy.

Венци няма да го коментирам, той си е Венци - супер неотразим  Heart Eyes .

Десика, не се шашкай ние също не сме правили прощапулник.Ама  мен хич ме няма по организациите и по този повод пропуснахме и погачата, и кръщенето, а най-вероятно и прощапулника...

А по темата с морето, аз мисля дребния да го оставя да си развява атрибутите, че къде другаде да ги остави да подишат въздух  Mr. Green.Така де определено съм забелязала, че му е кеф да ходи по голо дупе.

Леле, забравих Боянски - Толо много е готин, такъв един мъничък, а как раздава ритници  Mr. Green .

# 670
И на мен много ми харесаха снимките и клипчето на Боянчо ,искам и аз морее (а колко нося на бира ако знаете  Whistling)
Четох за болни дечица и моя го прихвана  ooooh! -от вчера е с температура,свалям с нурофен,че Хексалгина ми го връща +ефералган свещички в краен случай  CryСнощи от 5 до 6.30 би баща си и си играха,а уж с Т. Thinking Бързо оздравяване на всички болнички-малки и големи.

Ние от утре сме новодомци,чак не ми се вярва  Flutter .Днес с моята дружка доста си поплакахме,много ще ми липсват с хлапето й  Sad И пак на ново запознанства и т.н..Поне Валето успя сам да качи всички стълби хванат за ръка до 5 етаж и даже му хареса там,само в банята и 00 не искаше да влиза,но ще го преодолее на бързо,но не съм сигурна как свеки ще свикне без него  newsm78

# 671
........
Варненки, как не ви е срам бе? То не бяха бири, цаци ами сега и плаж, пясък, добре, че поне морето не се вижда. Черна завист ме гризе  Wink
.........

Искаш моренце ? Ето ти моренце  smile3533

Гея айде чакаме те да ни наказваш с допълнителни бири  Mr. Green

На мен нещо не ми тръгва клипчето  Confused утре ще пробвам пак.

Лекинка на всички  Hug

# 672
Ауууу Варненки, неблагородно ви завиждамммм  Crossing Arms  Направо се изгаврихте с нас с последните снимки. Не ви е срам  Crossing Arms Аз това моренце го мисля от миналата година, откакто си тръгнахме.... Тази от рано преглеждам оферти и още се чудя къде и кога ще ходим.
Софиянки, нещо за среща говорехте преди няколко страници пред Народния театър. Ще има ли такава? Аз този път май като никога ще се класирам, а и времето гледам май ще е хубаво.  Rolling Eyes
Толо, невероятно сладък е Боян и колко малък изглежда в сравнение с всички други.... Сладурче  Heart Eyes
Хубав ден на всички!

# 673
Ами, тя България е една шепа земя, на всеки морето му е на педя разстояние.  Mr. Green
Ралица днес ми се събуди с температура 38 градуса. Cry По закона за всеобщата гадост подобни неща се случват точно в почивните дни. Иначе е жизнена и нищо друго и няма. Дадох и Панадол, надявам се да спадне и просто да съм я претоплила , да не е някоя гадория, че аман вече. Този път не е от каката, Калина е добре.  Rolling Eyes
Теди, вие как сте, че нали бяхме заедно вчера?
Много хубави снимчици! Много харесвам темичката такава шарена!
Толо, Боян е страхотен бъдещ сенсей! Simple Smile

# 674
Добро утро!
- заповядайте на закуска
 Ири приеми и моите съболезнования! Да почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose
Много болни дечица и ние сме сред тях. Баща и се върна настинал от Турция и сега и тримата караме азиатки грип. Няма температура, но е мн хремава.
Тази седмица два пъти я водих в болницата. Имаше проблем с дупето, зверски се подсичаше, една камара кремове смених #Crazy и так. Тя като бебе е нямала проблем, та сега ooooh! Оправихме дупето за сега и се разболяхме. Изписа и едни хомеопатични, които давам през 2 часа. Давам вит. С, Ехинацея на капки, Виброцил в носа/ когато успея да капна нещо/  Добре, че не кашля, но от хремата не може да спи и диша нормално. Вчера чак очичките и течаха...
 Много хубави морски и не морски  smile3509.  Толкова бързо се променят малките г-ци и господа, думи нямам! Grinning
Приятен weekend! Бързо подобрение и оздравяване на вс болнички! Hug от нас!

Общи условия

Активация на акаунт