Страшен е! Браво на него!
И да пишеш после какъв предмет си е харесал Йоанчо! А иначе дано най-после се стабилизира миличкия, че много се намъчи с тези болести, температури, алергии и т.н.

.
.
)
-от вчера е с температура,свалям с нурофен,че Хексалгина ми го връща +ефералган свещички в краен случай
Снощи от 5 до 6.30 би баща си и си играха,а уж с Т.
Бързо оздравяване на всички болнички-малки и големи.
.Днес с моята дружка доста си поплакахме,много ще ми липсват с хлапето й
И пак на ново запознанства и т.н..Поне Валето успя сам да качи всички стълби хванат за ръка до 5 етаж и даже му хареса там,само в банята и 00 не искаше да влиза,но ще го преодолее на бързо,но не съм сигурна как свеки ще свикне без него 

Направо се изгаврихте с нас с последните снимки. Не ви е срам
Аз това моренце го мисля от миналата година, откакто си тръгнахме.... Тази от рано преглеждам оферти и още се чудя къде и кога ще ходим. 
По закона за всеобщата гадост подобни неща се случват точно в почивните дни. Иначе е жизнена и нищо друго и няма. Дадох и Панадол, надявам се да спадне и просто да съм я претоплила , да не е някоя гадория, че аман вече. Този път не е от каката, Калина е добре.

и так. Тя като бебе е нямала проблем, та сега
Оправихме дупето за сега и се разболяхме. Изписа и едни хомеопатични, които давам през 2 часа. Давам вит. С, Ехинацея на капки, Виброцил в носа/ когато успея да капна нещо/ Добре, че не кашля, но от хремата не може да спи и диша нормално. Вчера чак очичките и течаха...
. Толкова бързо се променят малките г-ци и господа, думи нямам! 
от нас! Препоръчани теми