Отговори
# 675
  • в сърцето на един мъж...
Теди, теб кво да те наказваме с допълнителни бири, ти си на явката Mr. Green
Цвети, дано не е нещо сериозно Hug Моята снощи като стана от следобеден сън имаше гурели, като за конюнктивит, а батко й няма нищо. Освен това е цялата опъпчена, някаква алергия е пак, ама не знам от какво Confused А не съм давала нищо ново, освен че спряхме кърменето и тя пие АМ, което е хипоалергенно Crossing Arms
Спряхме кърменето - тя сама се отказа, поиска си шише, обаче аз не мога да спра кърмата Sad Пия лекарства, предозираха ме и щях да пукна в сряда, а трябва да ги пия до другата сряда Sad Сега пия хомеопатични, салвия, лецитин, лекарствата и от време на време се цедя, защото ще се пръсна. Чувствам се като в критическата - потя се, вие ми се свят, боли ме глава нон стоп и все ми е лошо Sad Направо ме разби това чудо ooooh! Ох, оплаках се Sad

# 676
Май няма да има среща...... ние излизаме

# 677
Силве, страхотен е Боян!

Варненки, недейте така с това море...

И бързо питане- вчера Ралица обели колената (едното доста) и сега се чудя мажеше ли се с нещо за по-бързо хващане на коричка,че сега е едно гадно ...Пантенол ми се върти в главата newsm78 ама да се включи някои по опитен в паданията Wink

# 678
  • Пловдив
Дорабела,за превенция на обелени колена ходим с наколенки от Джъмбо
иначе пантенола би трябвало да помогне да се възстанови кожата

# 679
Dorabella, купуваш си жълт кантарион от аптеката, напъхваш цветчетата в едно шише, доливаш зехтин и държиш на тъмно. С памуче мазваш охлузените коленца при нужда. Това го знам от баба ми, ама не чакай някакъв чудодеен ефект, де, въпреки, че по-бързо минават. Елфитка, колко са наколенките в Джъмбо и по-красиви ли са от тези на Камера? Има ли различни цветове или са само розово и синьо?
Гея, много е лошо това.  Hug Салвията не помага ли? Майка ми знаеше някакво бабешко лекарство, гърдите се налагаха с компрес от някакъв спирт и уж кърмата се отдръпвала. Но не гарантирам за достоверността, на мен малко бошлаф работа ми се струва. Все пак ще я питам довечера и ще ти пиша. Дано оздравяват бързо, че ви чака път, разходки, игри и ледена бира на плажа.  Laughing Sunglasses Hug
Ралица свали температурата, засега е добре и нищо друго и няма. Дано не се разболява, но ваксината пак и се размина за още 2 седмици.  Tired

# 680
Цвети на нас нищо ни няма, дано и при вас да не е нищо сериозно  Praynig

Гея аз съм готова да поема наказанието на другите  Mr. Green да видите какъв човек съм  Laughing

# 681
Цвети на нас нищо ни няма, дано и при вас да не е нищо сериозно  Praynig

Гея аз съм готова да поема наказанието на другите  Mr. Green да видите какъв човек съм  Laughing
Приятелите са приятели в добро и лошо. Ще споделя с теб наказанието, казвам мъжественно и засуквам мустак. Twisted Evil

# 682
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, Теди, теб не моем те догони с бирите Joy
Цвети, знаех си аз, че ще поемеш мъжествено твоята част от наказанието и с Теди ще сте добър тим Mr. Green
Какво да ти кажа - има малко облекчение от хомеопатичното, да е жива и здрава тая аптекарка дето ми го даде, че иначе бая зор щях да видя. Пия на всеки два часа по 2 глобули и малко светлина има в тунела. Ама другото лекарство ми разказва играта Close Да не говорим, че още имам мляко като за още едно кърмаче Crossing Arms
Дорабела, има кремове арника се продават по аптеките - с него като намажеш колената минава по-бързо и не остават белези.

# 683
Привет Hug Hug Hug
Ние от вчера уж сме по-добре,само на обяд ми вдигна Т,пак 39 но я смъкна бързо и се надявам това да е било с болежките ни Praynig

Ламтурник, дано да си я прегряла госпоицата,а снимките ви са страхотни.Раличока и Евунка са бонбони.

Ками, Мая ми се подсича 2 пъти жестоко докато установя ,че е от кърпичките и скъсах гъзето от мазане.Досега бяхме на памперс от както се е родила,но явно вече не и понасят.Сега съм и взела на Нивея и съм много доволна,та идеята ми е да пробваш може и от това да е Peace

Гея, слагай зелев лист,много ми помогна на мен Peaceи дано по-бързо да спихнеш Mr. Green

Ние мислим от Националната среща да пътуваме към морето за 4-5 дни.така и така половината път и повече ще сме минали ще ги комбинираме.Варнаааааа,моретооооо сините вълни.

Доне, радвам се ,че си размислила Heart Eyesтака де,всичките са си един дол дренки,по-добър няма да намериш.

Силве, страхотен малък каратист си имате,да ви е жив и здрав Hug

Нелинда, гледам снимката на люлката,това е зад блока на свекито ми Laughingвие там сигурно за кухнята ходите.
Мечи,страхотен помагач си имаш,лесно ще си намери жена Heart Eyes

ето и от нас малко снимки

# 684
  • София
Както винаги сте страхотни с Майчето  Heart Eyes
Дано няма вече проблеми пчеличката.  Praynig

Много ми се гледа  Сексът и градът 2, чакам с нетърпение да отида .Премиерата  е на 4,06,, желаещи ?

# 685

Много ми се гледа  Сексът и градът 2, чакам с нетърпение да отида .Премиерата  е на 4,06,, желаещи ?

По женски -АЗ!

# 686
  • Пловдив
Елфитка, колко са наколенките в Джъмбо и по-красиви ли са от тези на Камера? Има ли различни цветове или са само розово и синьо?

2 лв струват
не съм виждала на Камера и не мога да кажа дали са по-красиви.но според мен клонят към грозничките т.е може да се направят и по-красиви
цветовете са-бяло с розово и бяло със синьо
като плетено чорапче с дупки от двете страни-на самото колянце има розова подложка

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 13:21 от Elfita

# 687
  • София

По женски -АЗ!

естествено, то има ли мъже които ще искат да дойдат  Grinning
Може да се организираме и да отидем някоя вечер

# 688
Мен Любо ми е обещал да ме води на "секса и града"даже и сватята щяхме да я вземем,но ако се организираме с радост ще освободя милото от тази досада да гледа женски филм.
С вас съм Hug

# 689
  • София

Две снимчици и от нас.

Ето тук може да видите програмата на Cinema city- http://cinemacity.bg/program_new.php?dd=2010-05-31  в Мол София и да изберем кога да отидем.Ако искате в друго кино кажете.Чакаме предложения

Общи условия

Активация на акаунт