Отговори
# 690
  • София

Много ми се гледа  Сексът и градът 2, чакам с нетърпение да отида .Премиерата  е на 4,06,, желаещи ?

По женски -АЗ!

естествено, то има ли мъже които ще искат да дойдат  Grinning
Може да се организираме и да отидем някоя вечер

Хехе, моят мъж се кефи на Сексът и градът. Laughing

Миме, много сте красиви! Heart Eyes

# 691
Пате, сега се сетих, че се прибирам в понеделник и мога да ти взема на Мила пастата за коремчето - има една паста, която се маже на корема, по посока на часовниковата стрелка и облекчава коликите. Ако искаш, ще я донеса и ще ти я пратя по пощата после.
Ако няма да те затрудни бих се възползвала от предложението Embarassed

# 692
Еее, нямате срам, значи вие от морето! Crossing Arms То не са бири, пясъци, щастливи деца, че и самото море... Дразнете, дразнете, те сумистите като дойдат, ще ви го изплискат цялото. Laughing

Силве, страхотен е Боян! С такъв хъс прави всичко! Сега вече съм спокойна за принцесата - има си професионален защитник! Heart Eyes

Дано бързо минават тези вируси, или каквото и да е!

Аз едва удържам блока, само седмица след ваканцията на Мими... Вкъщи е като джунгла - правят се скривалища от корита и кошове за играчки, състезания с кофи - единият скача вътре, другият - си я нахлупва, Божидар се опитва да си строши главата, като се катери навсякъде, като не успее, измъква една покривка, покрива се, така че да не вижда нищо и с луд кикот обикаля къщата... Кака му, естествено го гони, за да му е в помощ... Вече чистя късно вечер, за да се насладя поне на час що - годе нормална къща... Мими вместо да го учи на някакви неща, се вдетинява повече от него. Той ходи непрекъснато след нея, крещи "Каке", а като се скарам на някой от двамата, другият ме гледа с бялото...

А, аз толкова я чаках тази ваканция... Tired Laughing

# 693
  • София
Аз да си кажа, че ако се организирате за "Секса и града" 2, стига да не съм на работа  Joy, ще ви правя и аз компания Simple Smile
Онзи ден ми преведоха заплатата за април и с милото мира нямаме докато не я опукаме  Money

Искам тихо да ви се похваля, че съм написала жалба до ИТ с размер 8 страници  Whistling наредила съм фирмата /и по-специално "3-мата от запаса"/ по 13 члена от КТ.... Още съм в процес на подбор на доказателства, но мисля че в понеделник ще мога да я пусна  Peace

А пък да ви кажа не снощи, предната нощ, каква случка ни се случи... и до сега не мога да повярвам Simple Smile Бела както обикновено от 12ч ми е виснала на  breastfeeding докато по едно време толкова неудобно ми стана, че се обърнах. Голям рев, голямо нещо... накрая се предадох и пак се врътнах към нея. Но какво беше учудването ми когато тя само ме гушна /по-точно гушна едната ми гърда/ и така заспа... Май разбра че й се бях разсърдила  newsm78
За съжаление снощи не ми се получи, въпреки че 30 минути обяснявах, че утре ще има още мляко, невът беше колосален, а аз явно не бях толкова убедителна  Crazy... Но виждам светлина в тунела... може би скоро ще можем да се наспим Simple Smile
И пак в тая посока - реших всеки петък малката - при баба Simple Smile)) Още не ми стиска да го направим, но ми се струва, че сега е моментът... Аз с рев се отделях от майка ми до 7клас  Blush

# 694
Момичета и АЗ съм с вас за "Секса и градът".В мола е ок за мен,но може и друго кино.
Миме много се радвам че Мая е по-добре вече.А на люлките просто минавахме от там,много е готина площадката.
Коте Венци е страхотен на фона на любимите ми рози.
Карбо давай малката,че аз така се бях залепила за Маги и чак не я давах като я поискаше свеки.Но един час  спокойствие си е един час спокойствие,така че наслади му се Heart Eyes
МамаZ смях се със сълзи на твоите малки човечета.Как им ги ражда главата Mr. Green

# 695
Еее, нямате срам, значи вие от морето! Crossing Arms То не са бири, пясъци, щастливи деца, че и самото море... Дразнете, дразнете, те сумистите като дойдат, ще ви го изплискат цялото. Laughing
Е, колко ще плискат, бе, Зари?!  LaughingКато са във водата- ще караме сърф, като са на сушата- ще ги черпим с бира, та да не губят тренинг.  Mr. Green
Гея, компреса бил с камфоров спирт каза маман. Ама камфора май беше токсичен.  newsm78 Тъй че по-добре недей.

# 696
  • в сърцето на един мъж...
Пате, аз още вчера като говорихме я сложих в куфара Mr. Green
Цвети, за сега намаля малко с хомеопатията, та дано бавно, но славно спихна, както ми пожела Алхимичката Grinning

# 697
Зари, вдигам гълъбите и идвам да викам: Спасете кита, спасете кита  Joy hahaha

За лудницата у дома аз съм кандидат за пъвото място. Дарко тази седмица нали беше с нас и беше малък Ад, хем и двамата болни  ooooh! Днес Руси за първи ден е по-добре  Praynig Поти се непрекъснато, дано да е на оздравяване  Praynig Praynig

Като споменахме "спихването"  Mr. Green моят тъй наречен бюст буквално изчезна след като спрях да кърмя. Ако имаше възможност да хлътнат навътре, май и това щеше да стане  Embarassed Rolling Eyes Може би поотслабах доста и от това...не знам  newsm78

Цвети, виж й гърлото на Раличка. В момента има бум на ангини, може от това да е вдигнала Т.

Силве, Боян е жесток  Heart Eyes Аз днес цял ден съм на вълна КаАрате До, защото бяхме на турнир. Гледам, че и вие сте в клуб "Светлина". Само не ми казвай, че и ти си била там, защото ще се изям, ако сме се разминали. Е този турнир ми скъса нервите. ЗАкъсня с час и половина, после за една минута участие (и то едно участие  Whistling) откарахме чак до следобяда. Моят Дарко, милият, хич, ама хич не вдява какво да направи, страшно се разсейва, изобщо не гледа инструкторите какво показват  Embarassed МОже би е малък още, все пак е на 4 години. Много ми се иска да продължи да се занимава, защото на мен бойните изкуства са ми много на сърце, ама каквото дойде - такова. Накрая беше много разочарован, че нямаше медали за всички, а само за победителите  Joy

# 698
  • София
Ей, морските мацки, нямате жал! Ведрите ви снимки ме потопиха в депресия!Завиждам ви силно!
Супер са снимките на всички мъници!
Силве, много е готин Боян!
Болничките са по-добре, нали?
Аз изкарах цял ден при майка ми - да е жива и здрава, то се е видяло, че колкото и разминавания да имаме друг няма да ми помогне с нищо. Евгени ми скъса нервите тези дни и сега вече е спокоен.

# 699
Като споменахме "спихването"  Mr. Green моят тъй наречен бюст буквално изчезна след като спрях да кърмя. Ако имаше възможност да хлътнат навътре, май и това щеше да стане  Embarassed Rolling Eyes Може би поотслабах доста и от това...не знам  newsm78

Цвети, виж й гърлото на Раличка. В момента има бум на ангини, може от това да е вдигнала Т.
Сакън, Гале, аз хич не разбирам кога са зачервени и кога не.  Cry Утре ще накарам майка ми да я погледне, а в понеделник може да я заведа при педито. Тя не е вдигала повече температура, малко е крива, ама иначе нищо и няма, ще спя с нея тази вечер, та да я наблюдавам, дано се размине. Тия дни направо се чудя как да я обличам за сън. Слагам я по боди, пък иначе в чувала, щото много се отвива. А иначе вчера се къпахме в банята, много и хареса, само дето накрая аз бях по-мокра от нея.
И моят т.нар. бюст върви на хлътване.  Tired А най-тъпото е, че едната ми гърда, по-млечната, е със що-годе нормален размер,а другата е просто без никакъв размер.  Twisted Evil Принуждавам се, ако ходя някъде по-официално да слагам подплънка само на едната гърда.  hahaha Замислям се за тунинговане вече.  hahaha Пък някои биха се радвали да спихнат- ех, всеки с проблема си.  Crazy

# 700
  • Пловдив
мацки за спихването-качете по някое килце,деееееее.Верно и на гъзето ще се отрази,но и на циците.Пълна идилия няма  Crazy

# 701
мацки за спихването-качете по някое килце,деееееее.Верно и на гъзето ще се отрази,но и на циците.Пълна идилия няма  Crazy
Ми аз имам, ама баш на кръста,. Даже не като любовни дръжки, а като любовен пояс- да ме държи да не потъна в морето, че тъй и не се научих да плувам. Crazy Де да беше една педя нагоре!  Mr. Green

# 702
И понеже се говори за пояси - майка ми преди малко ме погледна и каза - "Леле, какъв корем имаш - да не си бременна ?" Joy Joy Joy Като се замисля ми е по-голям от миналото лято и сега на морето ще се срамувам Whistling до слабите девойки...и то е смешно,че само корем имам и сега се замислям, дали пък да не казвам,че съм бременна newsm78

# 703
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, аз съм от тези дето ако може поне две кила да сваля от цици, ще съм спокойна, че изглеждам секси Joy

# 704
Гледам Горещо и се моля никога повече нито едно детенце да няма нужда от болнична "помощ"  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт