Отговори
# 705
  • Пловдив
Гледам и аз Горещо и сълзите ми текат-Господ да пази децата ни Praynig

а за тези лекари-думи нямам-премятали са малкия Дани като нежелана стока

# 706
  • окр Пазарджик
 И аз го гледам  smile3518 Изпитвам болка и гняв.  Така не съм плакала откакто моето дете е било в болница.

# 707
Този доктор Алиев , ни приема нас , когато Ева миналата година беше с повръщане и температура . Накара ни да чакаме сума ти време докато приемаше едно голямо дете за плануван , а не спешен прием , чиято баба 5 пъти обърква документите , които попълваше  а в това време Ева гореше и беше отпусната като дроб  Confused Явно му е навик да не обръща внимание на спешните случаи.  #2gunfire

# 708
  • в гората
 Ох, и аз го гледеах  newsm45 smile3518 Weary. А такива лекари е крайно време да запонат да носят отговорност за действията си  #2gunfire.

# 709
  • София
Аз съм много разстроена в момента, и ми идва да се махна от нашата държава.
Трябва да се наказват хората( не казвам лекари, защото те за мен не са такива) за тяхното безхаберие.

Лека и спокойна нощ.

# 710
  • Пловдив
Теди,явно на този доктор му е такъв маниера-как може такова нещо  ooooh!.Няма ли кой пред кой да отговаря-шеф на болницата,разярен баща с големи ръце ...

Малкият Дани е ангелче вече.Господ да дава сили на родителите му  Praynig

# 711
Добро утро,макар,че ние се събудихме в 6 в новата къща,яка жега е,но супер е да сме си тримката .

Малкия си доспа тук в Изгрев и е готов за подвизи.

Слънчев и весел ден ви желая на всички  Hug

# 712
  • София
Добър ден на всички!
Аз като видях темата на "Горещо" смених канала - нямам нерви. Да не дава Господ такъв ужас!
Къде са всички днес? Няма ли кой да пусне някоя свежа снимка?
А за коремите - аз съм в 7 г.с., но какъв корем имам, не е истина. То е ясно, че не се е прибрал отпреди, но изглеждам в 5 м.
Аз пак се стягам за майка ми, че ще има ядене и пиене - баща ми има р.д. - да е жив и здрав и да почне да помага по малко!

# 713
Цвети, аз съм от тези дето ако може поне две кила да сваля от цици, ще съм спокойна, че изглеждам секси Joy
Е, как не те досрамя!  Twisted EvilПодозирам, че когато са раздавали си ме прередила два пъти, а сега щяла да сваля, моля ви се, че не се чувствала секси.  Crossing Arms Twisted Evil
Горещо не го гледах, и Слава Богу. Както винаги съм казвала, в нашата мила татковина човек трябва само да се моли да е здрав, защото разболее ли се животът му струва по-малко от този на най-долния циганин. Tired Дани може да е ангелче, но е крайно време вече да се отнемат тапии на лекари за безхаберие, та да няма други ангелчета поради нечия немарливост.
Раде, честито ви ново жителство! Много щастливи да сте в новата къща и да я напълните с диванета!  Hug

# 714
  • София
И аз не гледах предаването, както и всички репортажи по-рано - съвсем съзнателно...
Днес като видях колко момичета сте гледали, реших и аз - пуснах си записа в Ю-тюб и на 30тата секунда го спрях.
Бременните майчета, защо гледахте? Спестявайте си тези емоции!!
Нямам какво друго да коментирам по темата - детето го няма!  Cry Cry Cry

# 715
Да са ни живи и здрави Еми-тата, да не се крият, а да черпят! Wink

Излязохме на разходка и се прибрахме на бегом след половин час.  Crazy

Раде, честита нова къща! От това да сте сами, по - добре няма! Hug

# 716
  Раде,честит ви нов дом!   bouquet

Много съм притеснена...Аз чакам на Раличка да й мине крачето,а днес забелязвам подутина отстрани на подбедрицата,която не съм видяла досега.Дадох й панадол,защото очевидно я боли и ми сочи крачето и отидоха сега с баща й до Пирогов.Отново.Не можах да тръгна с тях,че Боян спи и сега място не мога да си намеря.Детето цяла седмица стъпва бавно и предпазливо и само за ръчичка и аз се надявах,че нещата отшумяват,а то....

Ларакрофт,беше ме питала за др.Свещаров-мамолога.Той приема в медицински център "Панацея" срещу арката на Медицинска академия. Peace

Галче,това тържество беше в театър "София" по случай 70 годишнината на читалище "Светлина".Имало е програма на всички дейности-народни танци,карате,английската забавачка и т.н.Аз не отидох,че Ралица нямаше на кой да я оставим.

# 717
  • окр Пазарджик
Здравейте и днес!
Не съм спала като човек въобще. Сънувах едни болници , едни чудеса и за капак някой така бясно ме преследваше , а аз така бягах  и се криех, че когато ревна детето и ме събуди , докато ставах още сънувах.
Днес за първи път съм оставила малкия за цял ден у баба и дядо(моите родители), как се справят незнам, по-късно ще видим, поне си посвърших това-онова, разни работи които отлагах и все пак не успях всичко, уморих се. А таза как ме боли не е истина. Едва вдигам детето, особено вечер. А за коремите , моя е голям, ама не е бебе ми е сланина Laughing Много ям и усещам  как започвам да се овълчвам все повече и повече, ще е като предишната бременност с много качени кила. Притеснява ме само това ,че непрекъснато се навеждам, сега още мога ами после? И няма кой вместо мен.Незнам, ще се справям някак .
Раде честита нова къщичка! Много се радвам за вас!
Е хайде чао! Отивам да се опъна малко.

# 718
толо, стискам палци всичко да е наред с малката принцеса  Praynig Пиши после как е Раличка!
Боян е страшен каратист!

И аз умишлено си спестих снощи "Горещо". Много ме натоварват такива трагедии и после с дни ме държи.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 17:46 от kremucka

# 719
  • София
Силве пиши после как е малката принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт