Отговори
# 720
 Пак са й снимали крачето,този път до коляното.Как може предишния път да са обхванали само стъпалото?! ooooh! Докторът е казал,че е имало някакво малко счупване,но заздравявало правилно и било безмислено да се гипсира...След 20-25 дни щяла да се възстанови костта,а дотогава да не я карам да ходи,освен ако тя сама не иска.Подбедрицата е видимо по-дебела на пострадалото краче!Не дават никакъв документ от прегледа,рентгенографията е дигитална,т.е. и снимка нямаме...Ходи доказвай после кой какво ти е казал и дали е било точно така...

# 721
Ох, Силве, милата душичка! Но едва ли е било толкова зле, иначе щеше да плаче непрекъснато, ако я е боляло... Така е в Пирогов - колкото пъти съм ходила и с двамата - виждат си я снимката на компютър, от кабинета, който са те пратили и нищо не дават.
Дано всичко е ок вече! Голяма прегръдка от нас!

# 722
Силве, би трябвало да ви дадат бележка от разчитането на снимката. Ние като бяхме в спешното за носа на Гого процедираха по същия начин, т.е. снимката си я изпратиха по електронен път до УНГ отделението, но ни накара да си изчакаме заключението на лекаря ренгенолог.

А иначе добре, че е бил малкия дявол. Както е казала МамаЗ, ако е било сериозно, Раличка щеше да плаче. Целуни и сладкото краче от нас.  Hug

# 723
Мерси за пожеланията,наистина е супер да сме си отделно  WhistlingА и лесно ще влезна във форма за лятото .

Толо,дано да мине всичко бързо и да не я боли крачето Раличока  Hug

# 724
  • в сърцето на един мъж...
Цвете, хич даже не съм се и редила, ама тва е то наследството Confused А нали се сещаш, като ти тежи това чудо и те боли, хич не ти е секси Confused
Толо, дано всичко мине безпроблемно, гледай да не натоварвате крачето Hug
Честито на Емитата, да са живи и здрави  bouquet
В определени случаи се радвам, че нямам бг телевизия Sad

# 725
  • София
Силве, добре че няма нужда от гипс. Милата Раличка, ето защо си е пазила крачето Sad. Да я цункаш много!
Раде, и от мен честито!
Честито на празнуващите днес - с гордост да си носят името!
Аз изкарах още един перфектен ден в мързел и кафета със стари приятелки докато майка ми се опитваше да озаптява Михаела. Малката е станала неудържима, тръшка се, пищи като не стане нейното. Иначе не спира да бърбори и става все по-интересно с нея, но май дойде време да се боря срещу ексцесиите...

# 726
Силве, имай вяра  Hug В Пирогов винаги са подхождали сериозно, особено към деца  Sad А счупено много боли и много се подува. Дано бързо заздравее  Praynig Милото детенце  Heart Eyes

Ние днес бяхме на вилата и ни се размина дъждът. Сега и тримата спят и аз отмарям  Simple Smile

Раде, честито ново жилище  Hug Сега вече сте си истинско семейство  Wink

Миме, Маринче, и при мен при втората бременност много по-бързо ми се наду коремът. По-отпуснато е мястото, няма начин. Мисля, че и по-ниско беше разположен, ама се прибира после, няма страшно. Колкото до носенето, трябва да се пазите повече сега и бавно да отучите малките да ги носите непрекъснато.

# 727
И ние сме в отбора на болните, да не останем по-назад.
Гого вдигна 38.3 към 21.30, ей така от нищото. Днес ходихме на разходка, после спа, излиза да кара мотор, вечеряхме и изведнъж каза, че му е лошо. Thinking
Сега борим температурата, очертава се динамична нощ.
Дано да е настинал, а не е някой гаден вирус и да ни почне по домова книга.

Лека от мен!  Hug

# 728
  • Пловдив
Добро утро!

След като си спретнах страхотен скандал със съседа в 6,30 ч за физерядка,съм на линия.От 1 г живеят до нас и все търпях и си виках-децата са в такава възраст-пускане на висока музика от 2 до 4,крещяне на стълбищната площадка,лашкане на асансъорната врата-нормално-приемам го.
Обаче нещо тези дни не ми понася-преди два дни на децата направих забележка,днес подпуках бащата-ужас  Mr. Green.Та провинениято на бащата беше-надута сръбска музика докато чака асансьора.Явно си носи някакво портативно касетофонче.

ето и кафето

Толо,дано крачето на Раличка бързо да се оправи

Всички болнични бързо да оздравяват

# 729
  • София
Ох, Силве, представям си колко си притеснена... Настоявайте да я прегледат сериозно, може и на ортопед да идете, ако не се отнасят сериозно в Пирогов.

# 730
Къде сте?

Хайде болните на отчет - alximikova, daya, kremucka, Gall, Толо

Ние сме добре, аз се опитвам да понапиша нещо за дипломирането и затова не съм от най-активните, но пък от време на време хвърлям по едно око.

Наде, успех за жалбата, дано вземат мерки

Толо, милата Раличка, много мъчно ми стана за нея.
Добре че крачето й бързо се възстановява. Онзи ден в парка имаше едно 2 годипо детенце с гипс на ръчичката и майка му обясняваше, че от Пирогов са им казали, че в тази възраст счупванията не са опасни, защото костите на децата са мн крехки и бързо се възстановяват. Счупването при тях приличало на младо клонче, което се опитваш да огънеш или причупиш.

Раде, честит ви дом. Да го изпълвате с любов, разбиратеслтво и ощееее деца Simple Smile

Честито и на всички празнуващи днес.
Емииии, къде си ? Надявам се поне да сте добре  Hug

# 731
Нашата одисея с температурата продължава. Около 38 гр е и от време на време спада. Ходиха при педката с милото и нищо конкретно не му е казала. Няма зачервено гърло, гърдите му са чисти, най-вероятно е вирус. Изписала му е Суметролим. Сега спи, но доста неспокойно, дано като стане се чувства по-добре миличкия. За Ванеса пък дала коластра и Осцилококцинум. Дано я опазим.

Отивам да си направя едно кафе, че ще ми се пръсне главата.

# 732
Кремуцка, да не е варицела  newsm78 Сега е бум по градините, не бързай с тоя бисептол.

# 733
Миии, аз му го дадох вече  Embarassed И сега какво?

Но факт е, че поспа 1 час и вече няма температура и е във вихъра си.  newsm78

# 734
  • Пловдив
Кремуцка,имаше нещо за бързо избиване на пъпките,ако е шарка-няколко глътки загрято червено вино

Общи условия

Активация на акаунт