Отговори
# 645
Хайде спирам, че ще ме помислите за луда вече.

Да бе, да  Whistling Не си сама, да знаеш  Hug И дето се казва и розите имат бодли  Wink

Патенце, тамън когато си помислиш, че никога няма да се оправят нещата и те сами ще се подредят  Wink При по-големите е по-сложно, че първо: помнят по-дълго времето на своето самостоятелно царуване и второ: могат да говорят  Twisted Evil

Руси днес за първи път не е вдигал Т  Praynig Praynig Praynig Моля се да е отминала кризата  Praynig Praynig Praynig Иначе да живее създателят на Редбул  Crazy  Whistling

# 646
здравейте,
Фокси, нищо не казваш за децата??? Дай малко снимки поне...
Радвам се че днес има подобрение при болничките /пу-пу, дано при всички е така/.
dessita_i, имаше едно време лекарство за гърло Гранофорин /зелено/, стига да успееш да бръкнеш и да намажеш гърлото. Лекарството отдавна е спряно от производство, но в една от аптеките на пл. Славейков го има /правят го там/. Моя приятелка само така си оправяше ангините. Имам го в къщи - в хладилника, ако ти потрябва спешно ми звънни да ти го дам.
Лори, Вики е чудесно момченце, какъв е русичък, ако имам щерка си го "заплювам" за зет отсега  Laughing
Пате, майка ми се е справила с този вид ревност от страна на брат ми като непрекъснато му е чела приказки и пяла песнички, винаги заедно ни е гушкала и за него награда е било да присъства на моето къпане. Дано скоро превъзмогнете този период!!! Пожелавам ти здрави нерви и кротки дечица!!!
Доне, думите ти никак не звучат налудничаво, приеми момента за труден и същевременно кратък, всичко ще отмине като лятна буря, надявам се!

Освен Дорето никой друг не каза нищо за предложението ми за утре - сутрешна среща в Борисовата или пред Народния театър?

# 647
Ири, освен да изкажа най-искрените си съболезнования за майка ти, за съжаление няма какво друго да добавя за успокоение. Като човек, изгубил баща си единственото, което мога да ти кажа е, че времето не лекува, колкото и жестоко да звучи. Поне аз още не съм "излекувана" след 8 години. Сигурно те ни се радват и в момента и не искат да страдаме, но аз поне не мога ....

Съжалявам всички болни дечица, дано по-скоро се оправят и да заиграят по дворове и полянки   Hug Аз отново съм притеснена от варицела, детенце, което беше у нас в събота от вчера е болно  #Crazy

Не съм нещо в настроение, много ми е минорно всичко, няма да пиша повече, само една снимка публикувам за разведряване на обстановката - АЗ СИ РЕШИХ ПРОБЛЕМА С ПОЧИСТВАНЕТО НА КЪЩАТА

# 648
  • окр Пазарджик
Mомичета подкрепяйте  http://www.facebook.com/group.php?gid=126974847321999

# 649
Малко снимки от нас Wink
от прощъпулника...

Момичета хайде дайте снимки да децата Peace
Мечи...помага момчето помага Wink

# 650
Чета, чета и не вярвам на очите си .......... толкова болни дечица ........ милите, дано днес са по-добре  Praynig

Ири, моите съболезнования за милата ти майчица! Да почива в мир! Flowers Rose Flowers Rose

Десика, как е Йони днес, температура вдигал ли е от както се появи обрива, а той изчисти ли се? Както го описваш това прилича на същото, което и Плами изкара, на споменатата от теб розеола или още й викат 5-тата /или 6-тата  newsm78/ шарка. Ние тогава ходихме в инфекциозна и там веднага го диагностицираха. Давах Ериус и лечебна хумана. Възмутена съм защо вашата педиатърка не ви е насочила натам, щом не смее да поставя диагноза  #Cussing out

Миме, а Майчето-зайчето как е?

Дая, дано вземете правилното решение за болницата и милата Симона да се подобрява вече!

Деси, Иво-младши е толкова сладък, а какво хвана на прощъпулника, че аз май не съм разбрала?

А Мечи, ако у вас стане много чисто прати помощника си у нас, че моята калпазанка само буклук прави, пък не се сеща метлата да хване  Grinning

Някой преди време питаше за розовия Девин, дали да дава. Аз давам отдавна от него, но от както си взехме кана Брита за фиртриране на водата давам от нея. А Девин когато сме на вън и водата ни свърши. Случвало се е да дам и друга минерална вода, но по изключение, когато не мога да намеря розов Девин и водата, която съм пирготвила е свършила, а бубето е жадно. Тя пие доста вода и вече я пие от шише със спортен накрайник, има такива по 330мл. пак на Девин.

Оставям ви, че да посвърша нещо в къщи докато героите са уморени и спят.

# 651
Мия,Ивко хвана....кутия с пергели и линий за архитект ги бях нагласила Peace а какво хванаха вашите деца интерсно ми е Laughing

# 652
Нашият хвана глава лук (за фермер) и после тел за разбиване на яйца, та може и готвач да стане в крайна сметка.  Laughing
И ние пием Девин изворна, иначе имаме кана Брита, но като пуснаха онази информация, че в Ст. Загора имало най-високи наднормени нива на нитрати в чешмяната вода и започнах да ползвам водата от Бритата за готвене. Наливам и в термоканата от нея и вече няма отлагане на варовик  Flutter , значи ако не друго - поне я омекотява.

Мечолана, Деси, страхотни са момчетата!  Heart Eyes

# 653
  • София
Наистина са много сладки и Вики, и Мишо, и Иво! На Вики прическата е много гъзарска. Simple Smile

Йойо хвана четка за рисуване и топка. Художник-футболист.

# 654
  • в сърцето на един мъж...
Деси, моята хвана яйце, акушерка ще става, после стетоскопа Mr. Green
Пате, сега се сетих, че се прибирам в понеделник и мога да ти взема на Мила пастата за коремчето - има една паста, която се маже на корема, по посока на часовниковата стрелка и облекчава коликите. Ако искаш, ще я донеса и ще ти я пратя по пощата после.

# 655
  • София
Пате, за мен най-доброто си остава Инфакол, доколкото разбрах вече се продава в аптеки "Ремедиум". С него Йойо нямаше грам колики, а когато го спирах, веднага почваха.

# 656
Autumnsphere, на всички лекарства за колики основното вещество е едно и също - семитикон. Различни са само добавките, които действат по различен начин на различните деца.

# 657
  • София
Да, така е, има го и в Еспумизана и Саб симплекс.

# 658
Гейче, (  Mr. Green ), постлали сме червената пътека, пък на плажа с дЯцата знаеш ли какво е хубаво- пускаме ги да ровят с лопатите, а ние си седим на биричка. По пясъка трудно бягат и лесно се настигат-кефф... Twisted Evil Чакаме те като вятъра на промяната down the Gorky park. Че туй варненската група е много несериозна откъм бирени мероприятия, срам и позор. Tired
Снимки след малко от другия компютър.  Peace

# 659
Ламтурник Mr. Green усещаш ли строгостта в гласа ми newsm66
Нема нужда от червен килим, и без него ще дойда да пия бира Mr. Green А варненската група ще бъде наказвана с допълнителни бири, ако се ослушва Naughty

Общи условия

Активация на акаунт