Сега прочетох, че има много болнички
! Стискам палци бързо да оздравяват
!
Стискай зъби и внимавай да не ги счупиш от стискане, че време за зъболекари няяяямаааа.
Дано бързо му минат коликите на Чочко, а Красунчо е малък, скоро ще свикне и до няколко месеца няма и да помни, че е бил единствено дете доскоро.
А с Раличка какво ще правиш, кой ще я гледа?
Дано е на по-хубаво място! Много тежък момент за вас.
. Аз като се ядосам и все си мисля, че трябва да се разделяме. Говорихме си пак преди няколко дни с мъжа ми за отношенията по между ни и той ми каза, че съм имала позволението му да си намирам някой друг. Много ми стана криво, макар че ако трябва да съм честна съм си мислила дали не бих била по-щастлива с друг. На въпроса ми дали това означава, че вече не иска да е с мен, той ми отговори, че ми го казва, защото смята, че аз не искам да съм с него. Сега като го пиша това ми се струва, че може би с поведението си изпращам такива сигнали. Каза ми и нещо друго, че ми е паднал в очите и каквото и да направи вече, аз съм все недоволна. Вярно е. Осъзнавам, че за всичко, което не се получава както ми се иска обвинявам него. Просто ние много се бяхме изпокарали преди, то имаше за какво, но е трудно да забравиш. Мислех, че съм простила, но явно не съм. Явно и той ме обвинява за моите грешки. Такива неща...... Няма да се разделяме, говорим си ей така, за да се дразним,
с което не подобряваме ситуацията. Често виждам, че греша, но поне се опитвам да анализирам ситуациите и да открия правилното решение. Явно е трябвало да минем по трънливия път, а не само през розовите градини. Вярвам, че в това има смисъл, може би той е в израстването ни като характери. Хайде спирам, че ще ме помислите за луда вече. 

Колко мъка се събира в тези три думи.............
Ние вече три пъти постригваме момчетата по този начин и май ще си я караме така още дълго време
Попитай отново, може грешка да е станала, моля те!
Краси имаше ужасни колики от първия ден,докато батко му чак от 45 ден и не бяха толкова силни.Нищо не помагаше,освен това мазило и мнооого сушоар
Краси скоро ще свикне,малък е, а ти си повтаряй, че скоро всичко това ще свърши,временно и неизбежно е и ще дойдат по-леки дни 
Препоръчани теми