Отговори
# 510
Здравейте ,

ние се върнахме , но пак с болно дете. В неделя сутрин Йоан вдигна температура и така цял ден, включително и вчера, коато беше пикът - 39,8. Не успяхме да я свалим с компреси и Калпол и се наложи да дадем Хексалгин. От там в педиатрията, прегледаха го, пуснаха му изследвания и засега сме с вирусна инфекция.
Днес е по-добре, от сутринта най-високата му температура е 37,6, дано и така продължи.

Tolo и на теб не ти е леко. И двамата сополиви, а и крачето на Раличка. Дано бързо им размине,

Диде, не се ядосвай , мисли за бебока. А в крайна сметка все единият от свекитата ще отстъпи, дано е свекър ти, щом ти искаш да останете със свекървата.

Инче, аз също си мислих, че е Венци, макар че снимката изглеждаше малко стара.

Зари, честит ви завършен първи клас.

dorabellaаз също ти предлагам кана да вземеш вместо микровълновата. Затопляш водата, след това я слагаш в една термо чанта и няма да имаш проблем за през нощта. А за пътуването както и да го измислите Раличка трябва да е  в столче, че точно по пътя за морето карат най-големите бг изроди.

# 511
Ех,Десика,пак лоши новини  Sad Явно имунната система на детето вече е напълно срината.Душичката златна!Дано вече наистина се отърсите от тези болести,че се измъчихте много.Нещо пиете ли в момента?

Толо,дано и вие се разминете с болестите  Praynig А на дребосъчка бързо да и мине крачето.Представих си каква миличка гледка ще е как стъпва така,че да си щади крачето.

Елфи,вчера верно сте имали тежък ден  Sad Не мога да разбера защо така става,но понякога като се влезе в черна серия и направо няма излизане.Важното е,че детето е без особени травни,а сининките и одрасканото ще минат бързо.

Коте,и аз мислех,че на снимката е Венци,въпреки,че все пак намирах нещо различно,но не можех да си обясня какво.

И понеже май на почти всеки пост го казвам,ще се повторя,но не мога да не отбележа колко пораснали и красиви са децата ни.Постоянно гледам тяхни снимчици във фб.Страхотни са!Да са ни живи и здрави!

# 512
Честито сладко бебче на Куцо пате Hugда ти е живо и здраво и  много щастливо Hug Hug Hug
Аз само минавам да кажа че имах едно кошмарно посещение от сестра ми  и сега си лекувам раните,то беше един кошмар.
Липсвате ми Peace

# 513
Деси06,от няколко дни съм ви замислила с Фокси защо толкова дълго се изгубихте от полезрението,а то какво било...Жалко,че при теб е свързано с неприятности.То пък край нямат!  ooooh!

Десика,направо не знам вече ....Освен една виртуална прегръдка за теб и Йоан... Hug

Леле,Инче,бях убедена ,че "субектът" е Венцо-младши!  Laughing

# 514
Момичета, благодаря за идеята за термоканата-въобще не се бях сетила,защото нямаме. Петя,мерси за предложението, но ще си купя една тези дни Hug
Деси Hugза теб и Йони!
Силве, не ми вдигат в хотела на нито един телефон newsm78

# 515
  • Пловдив
А за пътуването както и да го измислите Раличка трябва да е  в столче, че точно по пътя за морето карат най-големите бг изроди.

ужасно вярно-карат отвратително просто
всеки път благодарим на Бог,че сме стигнали живи и здрави

dessi06   , Hug

нищо й няма на Таня от вчерашната екшън серия,но просто не беше нормално всичкото това да се случи за 2 часа и то при двама налични гледачи /аз и баща й/  Joy

# 516
Уф, Деси, пак е болно милото детенце....  Confused Дано този път ви се размине и бързо да оздравява!  Praynig

Деси, и ти пак проблеми със сестра ти  Sad , добре, че са си тръгнали, а ти не й се връзвай много.  Hug

Елфи, и ние сме имали такива дни, после като мине известно време ми е смешно.

Инче,  много са готини батковците!  Heart Eyes

Маринче, и аз мисля, че с термокана, ще се "родиш", не само за пътуването, а по принцип!  Hug

Много ви благодаря за подкрепата и разбирането, имах нужда от нечие рамо да поплача, още веднъж доказахте, че сте СТРАХОТНИ ХОРА! Развитие няма, освен, че свеки се държи много мило с мен, а аз вече съм забравила и простила!   bouquet   bouquet   bouquet

Вече имам количка, изпрана е и искам срещаааа....... Казвайте място и час и да потеглям  running

# 517
Здравейте, включвам се замалко само да попитам - ако срещата /хипотетично/ е пред Народния театър към 16.30, то до колко бихте останали, за да дойдем и ние? Аз съм на работа, но мога да дойда с метрото до към 18.00 - много ми се иска да ви видя, но няма как да стане, ако сте чак в Южния парк  Cry

Няколко думи за нас: Михеле беше малко настинал /или от зъбите/ беше със сополи и разтройство, но вече е добре, продължава с опитите да се "самоочисти", но не успява  Laughing
Пътувахме и затова доста залипсвах, скъсаха ме на кормуването в четвъртък.
Сега се връщам да чета ...

# 518
Бисе, Деси  Hug пишете по-често

Искам да попитам някой дава ли витамини или нещо за подсилване на имунната система и как се отразява на децата?

Трябва да подготвям Йоан за яслата въпреки всичко , което преболедува, но няма начин, трябва и да се работи.  Confused

Към този момент имам препоръчани два препарата - ForKids на AB Liquids и ImunoborKids  newsm78, и YummyBear /от колегите/, но никъде не успявам да намеря инфо за каква възраст за подходящи.

# 519
  • София
Деси, аз не съм запозната с витамините и ще чакам по-опитните мами да ти отговорят.Как е Йони вече?
Аз тези дни се разбих от пътуване и празненства, но все хубави неща  Mr. Green
Не съм чела, затова не мога да коментирам много.
Деси, то каква била работата.Дано бързо се оттърсиш от посещението на сестра ти.
Бисе, хайде бе душа затри се ти.какво ли е като почнем всички работа  newsm78
Аз за морето мисля да пътуваме рано сутринта.Алекс задължително ще е в столчето за кола.Той обича да пътува и доста спи в колата.Ако му поомръзне ще поспрем за малко и така.През ноща няма да пътуваме, че ще отидем доста рано там.Купихме си наскоро термокана по този случай.А удачно ли е да му давам изворна вода на Девин, че той само от такова шише пие вода?  Crazy

# 520
Ларакрофт,няма проблем с изворната вода.Белослава от както се е родила само изворна вода на Девин пие.

# 521
Деси, не мога да препоръчам имуностимулатор, но те съветвам да не взимаш Имунобор... Той е на  Борола, а аз нещо им нямам вяра, че продават свестни неща Thinking На Йоан му трябва нещо свястно и истинско, посъветвай се с лекар.

Мария Алхимикова беше предложила  около 16 часа утре в Южния парк. Нека да уточним - 16 часа, на входа откъм Нишава като миналия път. Който закъснява или има нужда от упътване - да звъни.

Доре, хубаво е, че искаш да видиш Котето и Венци, и аз искам да ги видя, но ще има и още доста хора там, надявам се.... Пък ако не искаш да ни виждаш останалите това вече е друг въпрос  Thinking

Инче, аз бях убедена, че Венци прилича на теб, но след тази снимка  Shocked Но все пак очите не могат да са на никой друг!

До утре, радвам се, че ще се видим   bouquet

# 522
  • София
Деси, бързо да оздравява Йоан, че верно много болести ви се събраха! Не мога да помогна с витамините.
Силве, и при вас бързо да се оправят крака, сополи...! Милата Ралица, представям си как си пази крачето.
Коте, и аз мислех, че е Венцо - имаше нещо странно ама не можах да разбера какво. Ама много си приличат Simple Smile
Дорабела, и аз мисля вече за морето Simple Smile Ще тръгваме сутринта, с почивки. Така до Русе пътувахме 100 часа, но пък Мишката не страда много - спа общо по 30 мин на отиване и на връщане, през другото време яде солети и си говорихме Simple Smile.
Ние ще сме от закъснелите за парка, че Мишката спи до 4-4.30, но ще звъня.

# 523
  • в гората

Инче, аз бях убедена, че Венци прилича на теб, но след тази снимка  Shocked Но все пак очите не могат да са на никой друг!

Взе ми го от устата... #Crazy

Момичета, и аз ще се постарая да се класирам за срещата утре, че вече изтрещявам.Само ще помоля мамите от района да ме ориентират към някой платен паркинг наблизо  newsm78.И аз бих дошла още в 15ч., защото ще си тръгна до към 18ч., така че ако има и други с възможност по-отрано  Whistling , да си правим компания докато чакаме...

И всички бонички да оздравяват!!!Ама веднагически!!!И никакви болести вече!!! Praynig Hug

# 524
Десика, аз съм давала Forkids и честно да ти кажа не мисля, че върши някаква работа. Когато Гого правеше астматичните пристъпи, алерголожката казваше да давам само Ехинацея на капки. Примерно по 3 капки, а ако усетя, че му се запушва носа или започва да се прокашля да увеличавам дозата. Това за нея беше най-добрия имуностимулатор.

толо, много кофти работа и при вас. Аз вече цял месец съм и с двамата в къщи и напълно те разбирам, а като прочетох и за крачето на Раличка, корема ми се сви.  Hug

Да питам за националната среща - няма ли да се събира капаро? Как ще става резервацията, че то време не остана  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт