Отговори
# 525
Деси, Дани, ще пиша по-често, обещавам  Embarassed
За витамините - не съм давала на Михи нищо доскоро, но нали покашляше, та го заведох при доки - даде ехинацея на спрей и сироп калиев глюконат /за имунната защита/, та съм доволна.
Дани не е виновна работата за моето неписане, ами това, че бях в отпуска  Embarassed - ходихме за 3 дни на едно хотелче -  http://hotel-yaev.com/  - тук в Софето се съдрало да вали и да вее, а там - слънчице и басейнче, детето на тиферич на гърнето  Grinning
Преди това пък имах доста часове от шоф.курс, но ме скъсаха на градско и сега пак наново, много ме е яд.
Комбинацията е пълна с посещението при зъболекаря - хем боли, хем гадно, хем време отнема, хем пари отлитат  #2gunfire
И те така ...

МРМ - Миме, мнооого се радвам за вас - честити 2 чертички!!! Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и на финала - синьо вързопче!!!

За Раличка ми домъчня - милото краченце, Силве да го цункаш да му мине бързо  Hug

И за болничките - да оздравяват бързо, бързо!!!

Зари, представям си емоцията ти покрай последния учебен ден на Мими ... така ми е на сърцето този празник 24-ти май ... и особено текста на химна "Върви народе възродени ..."
Моите баби са учителки и винаги в семейството сме посрещали деня с особена почит. Едната беше по математика /Бог да я прости/, а другата - по литература /още е жива, но на легло - почти на 90 е/. На много неща са ме научили, както и учителите ми в училище, дано и днес децата да имат късмет с учители, каквито бяха нашите ...
А за абитуриентите - винаги мисленно им пожелавам да имат късмет и да сбъднат мечтите си в живота, защото скоро ще разберат, че "не всичко, което хвърчи се яде"...
Чудесни снимки, завидях на варненки за регатата и гледките - ееех романтика, море ...
Айде да дочета, че много пропускам, ама ще пиша пак ...

# 526
Деси, извини ме, както и да ти звуча, но няма ли начин да спестиш яслата на Йоан? Никакви други варианти ли няма? Embarassed
Не искам да ти се бъркам, но поне сега през лятото - така или иначе в повечето ясли има разни отпуски, сборни групи и не знам си какво... А есента, ще е по - голям, укрепнал вече и всичко това ще е зад гърба ви... Извинявай още веднъж...

biserche , така е наистина. Въпреки, че нямаха голямо тържество или нещо, кой знае какво... Но все пак за нас си е стъпалце. Моята баба също е учител, после беше дълги години директор. Дори е преподавала на съпруга ми едно време (като се видяха отново след години, покрай мен, нямаха кой знае какъв плам в очите и двамата от срещата си Laughing).
Но и за мен този празник винаги ми е бил на сърцето, дори търсих вчера снимки на манифестации да показвам на Мими...

А, Бобчо от няколко дни пее - една и съща мелодия... Върти се в кръг и си я пее с някакви различни думички, обаче мелодийката си е същата.  Rolling Eyes Успокойте ме, че и няма да става оперен певец, както твърди майка ми, защото се изнасям... Mr. Green

# 527
Включвам се набързо, че зверчето е гладно.
Имам предложение към м@м@, а и към други желаещи за по-ранна среща. Плами заспива късно, след 15ч. и ако я чакам да се събуди и тогава да идваме ще пропуснем срещата. Ето, до преди малко се опитвах да я събудя, че после ще будуваме до 1ч., а тя спи ли спи ..., ама стана, де  Grinning
Та, ако има и други желаещи за среща около 14-15ч. съм на линия, а и Тони може да се включи тогава. Пък и едно прибиране след 18ч., с градския транспорт е кошмар, а аз нямам кола  Sad

# 528
  • София
Здравейте... Simple Smile

Деси, и аз да не се бъркам много, но ми се струва, че МамаЗ е права. В момента имунната му система е много разклатена, а в яслата е бъкано с болести. С детегледачка сумата е същата, а ще ти е много по-спокойно. За витамините: аз давам Мултисаностол.

Аз съм за ранна среща. На работа съм от 15:00, така че може да дойдем още сутринта.

Eeee, Мечи, разбира се, че искам да ви видя! Ти пък...

Инче, аз пък си помислих, че е някой от батковците или Венци старши!

Една заспала снимка на Йойо за финал:

# 529
Еееее Деси, много лошо това с Йоан. Измъчи се детенцето с тия болести.
 Аз за щастие опит много нямам и не искам и да придобивам, но една братовчедка на мъжа ми ни препоръча да даваме на Ачко профилактично за имунитета коластра. Нейния малчуган е на 4 години и когато е тръгвал на ясла и градина много е боледувал. Та тя вече от година му дава тази коластра   http://www.aquasource.net/DisplayProduct.aspx?cid=6&pid=17   и казва, че от тогава не е боледувал. НО Йоан май имаше алергия към нещо,а това все пак е продукт от краве мляко. Та не знам дали ще е подходяща. А и е доста скъпа - 90 лв.
 Свекито е взела за Ачо и за племеницата една опаковка, аз от скоро му давам прз ден през два, дано да има ефект.
 Другото Деси аман от неблагодарници около теб. Какво пак е недоволна принцесата нали и апартамент купихте да им помагнете да се оправят и пак те тормози. Извинявай за резкия изказ ама се издразних и аз дето не ми е вкъщи, пък на вас какво ви е не ми се мсили.
 И аз да питам за капарото и резервациите. Предполагам  на Мартеничка ще трябва да пращаме парички ама да метне сметка и да каже по колко Simple Smile.
 Приятна среща момичета, липсват ми тия срещички и утре бих минала за по кафе ама ми е един от натоварените дни та ще дебна за някоя среща в по-малко натоварен. Отдавна не съм виждала доста от вас, а и най-вече бебчовците освен на снимки, но......

# 530
Десика, аз съм давала Forkids и честно да ти кажа не мисля, че върши някаква работа. Когато Гого правеше астматичните пристъпи, алерголожката казваше да давам само Ехинацея на капки. Примерно по 3 капки, а ако усетя, че му се запушва носа или започва да се прокашля да увеличавам дозата. Това за нея беше най-добрия имуностимулатор.
И аз съм най-доволна от ехинацеята.  Peace Ние ползваме на д-р Таис.
Марте, приготвила съм паричките за капарото. Само кажи и изпращам.  Hug

# 531
МамаЗ,какъв е проблема? Мими ще акомпанира на пианото,Бобчо ще извива оперни арии....а ти ще се излежаваш с чаша вино и ще се наслаждаваш!  Joy

За утре-аз ще се класирам за 16.00 ч,защото Боян е голям поспаланко и заспива към 13.00 ч най-малко до 16.00...

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 19:45 от толо

# 532
За срещата утре:момичета аз със улиците не съм добре,така че дайте друг ориентир.Сори ама и картата гледах и не светкам кой вход е? Embarassed Mr. Green
Дано времето и утре да е като днеска,че се отседяхме навън. Praynig Praynig Praynig

# 533
  • София
Деси, на нас за подсилване срещу стафилококите ни казаха Осцилококцинум - всеки ден по две  newsm78 и за 3 дни свърши опаковката...
Но аз честно казано не знам имаше ли ефект...

Утре и аз мисля да дойда към 3, но всичко зависи от Белка... тя заспива между 12:30 и 3:30... надявам се утре или да хване Сънчо в 12:30 или чак вечерта Simple Smile

Аз вече съм вкъщи - смесени чувства ме вълнуват... Много планове си правим с мъжо и малката и ми е едно отпускарскооо... но пък не ме оставя чувството, че "съм им накривила капата" на тъпунгерите  Rolling Eyes

Нелинда, ти как пътуваш? То и аз още не съм решила как ще пътувам, но мисля откъм Витошка да вляза в парка.. ако искаш там да се видим с теб?

# 534
....а ти ще се излежаваш с чаша вино и ще се наслаждаваш!  Joy

... в Наречен... Crazy

За утре, сигурно, няма да успея. Мими продължава с пианото и японския, тръгва и на курс по рисуване, така че нашата ваканция всъщност е доста натоварена. Ще чакам снимки!  bouquet

# 535
Нелинда, ти как пътуваш? То и аз още не съм решила как ще пътувам, но мисля откъм Витошка да вляза в парка.. ако искаш там да се видим с теб?
Аз идвам от Св.Троица.Току що разбрах къде е Нишава,така че вече съм ориентирана Embarassed Mr. Green.Сигурно към 16 ще се класираме,защото Маги спи някъде към 13 до към15.Долу-горе по това време така че ще успеем да сме точни,ако нещо се замотаме дайте един тел,да ви издирвам.

# 536
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

Аз май най-позорно ще отпадна от срещата утре Sad Преди време попълвах в мола някаква анкета на Цептер и участвах в някаква томбола (май даже със сватята бяхме newsm78) и съм взела, че съм спечелила някаква награда  Grinning За пръв път в живота си... Та утре в 17 ч ме викат да си взема наградата от офиса им на Съборна, та няма да мога май да се класирам и на двете места....
Много ме е яд отсега, ама не върви да се откажа хей така от награда, нали  Flutter

Ще се обадя на Марая обаче, че съм й обещала да й звънна.

Силве, как сте? Деси, а вие?  Rolling Eyes Милите болни душици.... Днес и Майчето не беше добре нещо, сега ще звънна на сватята да ги видя как са.

Инче, аз бях убедена, че Венци прилича на теб, но след тази снимка  Shocked Но все пак очите не могат да са на никой друг!
Абе и на мен прилича доста, но на батко си най-много  Mr. Green

След малко пак ще се включа, че ме привиква...

# 537
О, Инче, всички, които участват в тази анкета печелят  Laughing И аз участвах преди време, в друг магазин, и ми се обадиха да ида пак така в някакъв точен час. Аз обаче не можех и се обадих да питам може ли друг път да отида. От централата ми обясниха, че мога да ходя всеки ден - преди обяд и привечер. Оказа се, че тогава има лекции за потенциални клиенти, запознават ги с продуктите и после всеки консултант, който е привлякъл човек на лекцията си му връчва награда. Аз получих щипка за лед  Mr. Green, щипка ама Цептер   hahaha

Та значи няма желаещи за ранна, но не толкова - среща, освен Дорето, ама нейната е мноооого ранна, и м@м@, разбира се  newsm78

# 538
  • Sofia
Аз получих щипка за лед  Mr. Green, щипка ама Цептер   hahaha

Мацката за някакъв електроуред ми говореше, ама ще видим утре тая работа  Thinking
Щипка викаш..... Ще ги  #2gunfire #2gunfire ако ми загубят времето за глупости!

# 539
Момичета и аз отпадам за утре ConfusedМая е болна.От снощи ми вдига Т и си мислех,че е от зъбите.Днес бяхме на док и ако до утре не и паднела Т да сме почвали АБ.И не само ме и пада Т ами се и покачи днес към 19часа.Тя милата си е весела и апетит има,но явно е някакъв вирус и не бих ви го донесла.
Най-вероятно аз ще прескоча сама без нея,че имам да си оправям сметките с една от вас(Мечииии) Mr. Greenще пия една биричка на спокойствие и ще ви гледам как се скъсвате да търчите покрай децата и тайно ми завиждате на подпирането на някоя пейка Twisted Evil(много съм мила,нали???).

Деска,много неприятно.Аз вече си мислих,че свършва тая гадна серия с Йони.Целувки. Heart Eyes

Деси06,миличка аз днес се сетих за теб,че те няма известно време,а то какво било Confusedмислих даже на скайпа да те търся.

като съм го подкарала на Десита,Деси83 да се яви и да доложи как е???как върви лечението?

И така да питам,някой давал ли е sumamed, това ни е АБ.Аз не смея да и го дам сега вечерта,че няма да мога да мигна цяла нощ да я следя за алергична реакция.Ще и го дам утре сутринта,но до сега не съм го чувала това лекарство. newsm78и е ударна доза само по 1 прием на ден за 3дни.

Лека вечер на всички ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт