За витамините - не съм давала на Михи нищо доскоро, но нали покашляше, та го заведох при доки - даде ехинацея на спрей и сироп калиев глюконат /за имунната защита/, та съм доволна.
Дани не е виновна работата за моето неписане, ами това, че бях в отпуска

Преди това пък имах доста часове от шоф.курс, но ме скъсаха на градско и сега пак наново, много ме е яд.
Комбинацията е пълна с посещението при зъболекаря - хем боли, хем гадно, хем време отнема, хем пари отлитат

И те така ...
МРМ - Миме, мнооого се радвам за вас - честити 2 чертички!!! Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и на финала - синьо вързопче!!!
За Раличка ми домъчня - милото краченце, Силве да го цункаш да му мине бързо

И за болничките - да оздравяват бързо, бързо!!!
Зари, представям си емоцията ти покрай последния учебен ден на Мими ... така ми е на сърцето този празник 24-ти май ... и особено текста на химна "Върви народе възродени ..."
Моите баби са учителки и винаги в семейството сме посрещали деня с особена почит. Едната беше по математика /Бог да я прости/, а другата - по литература /още е жива, но на легло - почти на 90 е/. На много неща са ме научили, както и учителите ми в училище, дано и днес децата да имат късмет с учители, каквито бяха нашите ...
А за абитуриентите - винаги мисленно им пожелавам да имат късмет и да сбъднат мечтите си в живота, защото скоро ще разберат, че "не всичко, което хвърчи се яде"...
Чудесни снимки, завидях на варненки за регатата и гледките - ееех романтика, море ...
Айде да дочета, че много пропускам, ама ще пиша пак ...