АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Честит рожден ден Елен@! Много здраве,късмет и любов! 

# 541
  • гр.София

Елена, Честит Рожден ден!  Здраве, любов, успехи и много радост в сърцето !

Умрях да се хиля с тези пишки.

Ние днес със С. бяхме на патриотична вълна Laughing. Гледахме в Градската градина гвардейците. Имаше музика и демонстрации. После пред Царския дворец отново .
Поизпържихме се.
 Направихме и сефтето на Макдоналдс. (понеже нарочно го отбягвам като сме със София)
 Сега ми обяснява,че ако не я заведа пак,щяла да се оплаче. - На кого ще се оплачеш? 
  -Ми,на тебе. Mr. Green
 Ще има да взема...

Та с две думи,пошляхме се.
 Петър ще гледа мача с майка ми. Което значи,че аз явно ще проспя финала.Сама надали ще го гледам.

# 542
  • София
Честит рожден ден, Елен! Много любов, здраве и късмет!

Добра разходка, Блан. Финалът най-добре се гледа самостоятелно  Mr. Green Аз ще го гледам с Кало. Онзи ден гледахме волейбола, ма той беше за бразилците, щото били...сини  hahaha

# 543
  • София
Честит рожден ден, Елен! Много любов, здраве и късмет!

Добра разходка, Блан. Финалът най-добре се гледа самостоятелно  Mr. Green Аз ще го гледам с Кало. Онзи ден гледахме волейбола, ма той беше за бразилците, щото били...сини  hahaha
Ина знае, че играят ли сини, ние задължително сме за другите Twisted Evil
Честити рожденнички  bouquet Малко съм лаконична, ама ще бягаме на разходка Simple Smile

# 544
Честит рожден ден и иот мен, Елен HugЖива, здрава, мнгоо щастлива и обичана  bouquet
Ние цял ден скитосвахме.Направихме си чудесна разходка, така , както обичам Hug Сега сме блажено умнорени и се надявам да ми останат сили да сваля поне хубавите снимки.
Свърши ми кратката отпуска - от утре- пак на черешата от сутрин до вечер Crazy

# 545
  • София
Аз явно си отглеждам второ вампирче - Алексанър заспа преди малко, та изпуснах и финала  Tired Нито един мач не съм гледала от това световно. Ще се задоволя с второто продължение и евентуални дузпи  Crazy

# 546
Елфче, второ вампирче а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
иначе БИХМЕ, УРАААААААААААААААААА

# 547
  • София
Благодаря ви за пожеланията  Hug
Нашата почивка свърши вече, уж се радвах, че отиваме на море за 10 дни, пък три от тях Марти беше с темп. две от вечерите около 40  Crazy Оправи се детето, един ден беше добре и после пък времето се развали. Днес най- накрая се оправи и бяхме цял ден на плаж, но утре си тръгваме. Отвам да лягам, че утре ме чака събиране на багаж и други интересни неща  Simple Smile

# 548
Елфче, Лоретка още размята крака и ръце в леглото до мен  Crazy Вече повече от час сме легнали и направо издивявам  Laughing Иво ми предложи да я оставим някоя вечер да видим до колко ще изкара, но аз се притеснявам, защото тя е мнооооого издръжлива  Mr. Green

Ели, лек път утре  Peace Hug

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 00:39 от vst_80

# 549
Аз Дария отдавна съм я оставила сама да си прави режима ./Никога не съм я приспивала,то не става тая работа насила и не виждам смисъл.Че е издръжлива- спор няма.Ама не ми пречи Wink  Като й се доспи= отива и си ляга. Това никога не е преди 22. 30ч, а често се случва към 00ч Shocked ФАкт е обаче че сутрин си става самичка без проблем към 7.30- 8ч.През деня също не спи.Ами- всяко дете си е различно. Ванче- пробвай PeaceМоже пък да си спестиш нервите по вечерно време Wink
 Ха добро утро .Дано да е добър деня , лек и спорен Simple Smile

# 550
Добро утро от мен.

Елфче а ти защо не спиш с Алекс?
Аз като легна да приспивам Тони съм заспала първа. Rolling Eyes И само като почне много да се върти и да ми прече правя забележка. А не лягаме преди 22-22,30 да се приспиваме. Напоследък сам си казва кога иска да четем книжка и после да спим.  А сега като го няма мога да стоя будна до по-късно и да си почивам пред телевизора.

Днес се очертава задушен и горещ ден.
Дано да е изпълнен с приятни емоции. Hug

# 551
  • София
добро утро

Честит рожден ден на патерици на ВСТ и Елен   bouquet Много щастие, любов и здраве ви желая   bouquet

Миташки е със стрептококва ангина, съответо на антибиотик, но няма как. Поне я хванахме навреме и само първия ден държеше 39-38 градуса, от неделя вече е добре, даже има апетит, дори харесва антибиотика, защото е с вкус на банана. Най-странното е, че заяви, че иска да ходи на градина, а не да си стои вкъщи.... 

Аз отдавна не лежа и не го приспивам, оставяме го в неговата стая, а аз или баща му стоим в нашата на отворени врати и си говорим отвреме на време, обикновено към 9.30 е заспал. Но снощи ми скъса нервите - повече от два часа стоя в леглото без да заспи, мрънка, хленчи, заплашва.....Добре, че не гледам мачове, та не ме беше яд, гледах Хубава жена в спалнята, четох книга после, и най-накрая реших да видя последните минути от Световното - поне видях гола, така че равносметката за това световно е - 10 минути гледане....сигурно съм от малкото, но футболът - имам особено отношение към този спорт. 

# 552
  • София
Добро утро.

Слагам масата, че моят брат днес има рожден ден.

# 553
Добро утро и от мен!

ЧРД на Vst_80 и Elen@ със закъснение!   bouquet Hug
Nana77, да ти е жив и здрав! Simple Smile

Вики отдавна се разглежда подробно, а и мен като се къпем заедно. Simple Smile
А сега покрай бременността и е безкрайно интересно да ми разглежда корема и се интересува подробно как ще излезе бебето, от къде, как е влязло там и т.н. Старая се да й обяснявам нещата така както са, естествено пригодени като за нея.По добре от мен да ги научи, вместо да чуе някоя щуротия от някъде.
А за спането - рядко ляга преди 22.30 - 23.00 часа, сама казва като й се приспи, приготвяме се, ляга си в леглото, казваме си лека нощ и излизам.След 10 минути вече е заспала.Е, има и случаи да си помрънка, но като цяло нямаме проблем със заспиването.Рядко си лягаме с нея (обикновено почивните дни) и тогава е много доволна.

Pouh, бързо да се оправя Миташки. Peace

# 554
Честит рожден ден на тези,които съм пропуснала Simple Smile   bouquet Желая щастие и хармония!

И Йоана заспива много късно,като до последно щурее.През деня не се спира и труднички заспива следобедите.
 Малко за нас........
Като стана тя на година и половина заминахме за Кипър.Там ходи на градина.След 6 месеца пак се прибрахме,после след 4 месеца почивка заминахме.Стояхме 9 месеца(тя на градина,а аз на работа се върнах) и след като забременях решихме пак да си дойдем в България.А таткото ни все там си е бил.Постоя един месец сега за раждането на Сава и замина.Плановете са окончателно да заминаваме при него през март.
 Тези маневри са в резултат на натрупано в мен напрежение и носталгия по родината.Но все повече се убеждавам,че там всъщност сме наистина щастливи,въпреки трудностите.Тук не срещам разбиране и подкрепа от близките си хора,а всеки път със сладки приказки са ме придумвали да си дойдем.Наистина не мога в един пост да разкажа за толкова много неща,които се случиха до сега.....
  Бебко се роди на 7-ми април,в частна клиника в Плевен.Много  е различен от кака си -  различна бременност,раждане,външност и характер.Бременността ми беше все с разни болежки и контракцийки,раждането бързо,а детето кротичко и засмяно,дори леко мързеливичко  Wink

Името избрахме така,че да го има и в Кипър,където го заченах,и тук.Не е кръстен на никого,макар фамилията му да е Савов(тя просто е от някой пра-пра дядо)

Целувки на всички и благодаря за пожеланията и приемането в групата!

Общи условия

Активация на акаунт