АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Благодаря на всички!

АЗ днес успях да купя подаръкът на Кало за рождения му ден, плюс още разни дребни подаръчета да се зарадва детето като отида да го взема от градина след малко.

http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=6569

С това решихме с татко му да го зарадваме.
Обиколих доста и съжалявам за което защото трябваше направо в Хиполенд да си отида. Там го имаше само. Прехваленият Джъмбо е пълна скръб. Повече няма да ходя.  Crossing Arms

# 556
Nana -  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БРАТОТО - ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е!
Подаръкът на Кало е трепач, като го знам Жоро какъв е маниак на Светкавицата и как ще се наа.. от кеф ако го има - предполагам че и Кало така - браво, супер! Страхотен подарък!

# 557
  • София
Със сигурност. Той Митко вече знае репликите наизуст - смятай колко пъти го е гледал заедно с Кало  Mr. Green

# 558
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ! МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ!  bouquet

nana77, ние гледахме нещо подобно за Коледа, но баща му като видя от каква ужасна китайска пластмаса е направен, бързо ме разубеди. Не знам за Митко, но Гого вече го рецитира от началото до края и постоянно разиграва сценки с играчките. Grinning

Ние днес приключихме с боядисването на детската (което започна вчера Mr. Green), а моя любима приятелка ми изми всички прозорци и разчисти цялата стая. Heart Eyes

Аз пък вече започнах да се изнервям от постоянното лежане и правене на нищо, а и тези турски сериали вече ми идват в повече. Знам, че трябва максимално да се наслаждавам на почивката, но вече ми омръзва. Tired

# 559
  • София
Пластмасата не ми е важна. По-важни са искриците в очите.  Wink

# 560
  • гр.София
Пластмасата не ми е важна. По-важни са искриците в очите.  Wink
Да бе да. Wink

Да е живо и здраво братчето ти!

Анди, в какъв цвят боядисахте детската?!

Пух,бързо оздравяване на Миташки!

Веселина, честита постоянна работа Peace

# 561
  • гр.Добрич
Нана, честит ти рожденик.

Ние пък се вълнуваме само от динозаври. Вкъщи е пълно с всякакви книги и енциклопедии, които Ивчо даже не разбира. Сега пак иска динозаври, но се чудим какво да бъде, защото повечето китайски боклуци ги имаме вкъщи в огромни количества. Другото, което харесваме е Бен 10. Общо взето каквото и да купим, след малко се оказва, че сме искали друго. Явно сме шопинг манияци. Предният месец купихме колело, но с тези дъждове, си стои в гаража.

Вашите деца къде гледат Маккуин? Ние хващаме Супер 7, Бумеранг, Дисни и Картоон.

# 562
  • София
Блан, нещо против ли имаш? newsm78

Спинки, Кало не гледа телевизия. Свалям му филмчета от нета, които сметна, че са удачни и ги записваме на дискове. Вече сме напълнили 6-7 шпиндела. Така хем съм доволна, че гледа хубава анимация без разни тъпотии като бакугани и гормити, хем не робувам на рекламите по ТВ каналите.
Кало също има колело. Купихме го на 24 май и досега не го е карал нито веднъж. Ако до есента не реши да кара, ще го продам. И без това е чисто ново.

# 563
  • гр.София
 Нана, вярвам,че следиш и качеството.
 Цената е сериозна.

# 564
  • София
И аз съм се заела вече с организацията на рожденния ден. Тази година правя пълен бойкот на детските клубове. Ще го нпраавя на вилата ни. Двор голям, въздух и голяма тераса за родителите. Чисто градинско парти си организирам. Приемам всякакви съвети за игри, украси и почерпка Grinning
Иначе Ина си робува на играчките от рекламите и за рожденния ден подаръците ще са основно на Еон ентъртеймънтс - интерактивните хамстери, джунджуриите им, дъската, която рисува със светлина и такива неща.
Аз някак си се чувствам адски...олекнала не е най-точната дума, по-скоро просветлена, пречистена, много ми е странно и приятно това усещане. Чувството за вина и тежест, което ми беше заседнало близо 2 години започна да изчезва. Flutter
Абе добре ми е с две думи Mr. Green

# 565
Нана много хубав подарък.
 И Тони е фен на Макуин.
Аз също свалям филмчета на дискове и Тони гледа на ДВД-то. Обаче в градината гледат  детските канали и вече знае и филмчета,които на мен не ми допадат.

Бубче хубаво е че се чувстваш така. Hug Пожелавам един весел рожден ден за Ина.

# 566
Нана, за мен пък пластмасата е от значение, защото не искам да възпитавам консуматорски манталитет, а да го науча да оценява качеството, което за съжаление няма нищо общо с цената в повечето случай.

Спинки, Гого също гледа само филмчето, както и серии на Бен 10, бакуганите, гормитите, Мики Маус Clubhouse, както и Ну, погоди! най-вече от v-box.

blanc, стените са патешко жълто и небесно синьо, две по две...май малко объркахме цветовете, защото се оказа, че съвпадат почти напълно като цвят с мебелите, които са на тях. Mr. Green

# 567
  • София
Блан, не можах да оценя материала, тъй като е добре опаковано в кутия. Но вярвам, че няма да е на ниво дребен боклук именно предвид цената. Поне се надявам де  Grinning

Анди, аз съм точно последният човек, който възпитава консуматорски вкус. Консуматорско ще да е, да има цяла торба пластмасови боклучета за по 1 лев. У нас играчките се броят на пръсти. Както вече казах, Калоян няма никаква идея за рекламните блокове по детските канали, нито пък някога е искал нещо. Подаръците са изцяло мой и на баща му избор според това кой филм или герой му е любим. Или както есента му купих също доста сериозен като цена снукър, защото прецених, че развива изключително много качества. А досега не съм чувала друго дете да моли за снукър  Mr. Green Е, той го намаза с пластелин по сукното, ама няма да го убия.

Като цяло той се занимава със снукъра, джагите, метални колички - тип мачбокс и пъзели. Все неща, които са освен занимателни и полезни за развиване на някои умения.
.

# 568
Ето ме и мен. Минавам набързо преди да се отправя към леглото.... РЕших да драсна 2 реда преди да ви изтърва края, 4е ще се натрупат неща и съвсем няма да ми се по4ва с писането Crazy
Дария си кара колелото с огромно удоволствие.Страшно й харесва.Е- имаше един период след първона4алната еуфория на отказ( вероятно според мен лека мускулна треска Wink ) , но  сега лети като фурия.Аз се радвам,з ащото  самата аз много оби4ах да карам колело.За жалост не съм го правила от години.НО напоследък ми се върти в главата идеята да си купя и за мен и да си бръм4им дружно с Даруната.
За подаръците и игра4ките- мисля да не пиша, щото пък Дария е затрупана, купувам  по мой каприз, тя не е от искащите.Като цяло и ние сме привърженици на интерактивни( поради липса на ли4ни живи Mr. Green животинки), всичко що е на понитата на хасбро( сега се 4удя дали да прежаля 138 лв. за непълен комплект чаршафи с пони newsm78).
Бубче, ще ти пратя план график за парти на открито Wink И нашето тази година ще е така.Аман от тия тъпи клубове.Малко са тези, които не сме ги обходили, а и които да могада да предложат нещо по-така.Често посещаваме клуб4ета, така 4е това не го броя за нещо специално.Мисля да наема клоун  за нашето парти, измислила съм и нещата по украса, хапване, игри и т.н.....Мисля че ще е 100 пъти по-запомнящо се от поредния РД в клуб. Имаме опция и за кон на  поляната hahaha, ама ще се въздържа Whistling
Още нещо щях да пиша, но....не помня.Отивам да си лягам. утре ще пиша.

# 569
  • София
  Дайте идеи за подарък за момичета. Моите искат обикновен скутер, но предвид, че имат колелета незнам има ли смисъл. Отскоро гледат на детската филмчета и вкъщи Франклин и с това се изчерпват детските, така че нямат някакви желания свързани с анимационни герои. Искат куче или друго животно, но момента не  е подходящ.
  Искам да е нещо от което ще има полза и не е поредният боклук, който да заема само място.

Общи условия

Активация на акаунт