Какво може да ми помогне срещу гадене?

• 15 974
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Аз изяждах тонове лукчета, постоянно имах в устата и някак си притъпяваха чувството за гадене!  Hug

# 31
Здравейте момичета! Бременна съм в 6 г.с. и от 3-4 дни започна много да ми се гади. Не само сутрин, а по цял ден. Лошо ми е като съм гладна, лошо ми е и като се нахраня - нямам полезен ход! Дайте съвет как се борихте с гаденето! Талцид не ми помага, а и той е по-скоро за киселини...

Все едно описваш моята бременност.За съжаление на мен нищо не ми помогна бях така до 4-ти месец.

Абсолютно по същия начин,както описва Кристина бях и аз с първата бременност!Няма спасение,търпение му е майката.

# 32
Месец и половина бях така, абсолютно пълното ми съчувствие, знам че е отврат, на мен ми помогна ментос, но от шарените -плодовите, които са. Непрекъснато имах в себе си, какви количества съм изяла не знам, но след едно бонче, за около час полсе бях ок.

# 33
Лидия, честито! Въоръжи се с търпение и се радвай на бременността си. При мен нещата и с двете бременности стигаха да многократни повръщания. С второто се наложи да вляза в болница за вливане на разтвори след невъзможността ми да приемам дори вода. Стабилизирах се с degan, но при теб нещата не са стигнали чак дотам, за да приемаш медикаменти. Момичетата са ти казали своите начини за спасение от гаденето. В такъв период си и просто трябва да премине. Ако нещата се усложнят, тогава потърси и лекарска помощ. Хапвай плодове, бисквити, сухари. Изолирай миризмите, от които ти се гади. Ако имаш възможност почивай повече, разхождай се на чист въздух. Желая ти лека бременност!

# 34
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Да ти кажа единственото, което ми помагаше в тези моменти бяха портокалите и водата на компотите!  Flutter От време на време си позволявах сладолед, заради силното главоболие.  Crazy Но до 4 месец ми се гадеше, макар да не съм стигала до крайности, предимно сутрин и вечер. В този период хапвах единствено салати, бях отказала /неволно/ всички готвени ястия.
Желая ти лека бременност и дано успееш да намериш най-добрия за теб вариант!   bouquet

# 35
Здравейте мами,

може би въпросът ми не е точно за тук, но ако някой може да помогне ще съм благодарна.
И аз се боря с гаденето (7г.с.) но е много зле, за гадене на мен Доки ми предписа ЕМИЛ, но никъде не мога да го намеря това лекарство. Ако някой има идея няма да откажа Praynig

# 36
  • до една звездичка
Ядене по малко.

# 37
  • София
Макар и краткотрайно за гаденето ми помагаше сок от лимон разреден с вода, тоник или газирана вода Peace
В повечето време обаче си бях с гадене и повръщане и така до 5 месец Tired
Ще отмине, въоръжи се с търпение Hug

# 38
  • Нюрнберг, под високото небе!
Не съм срещала това лекарство ЕМИЛ, дано ти помогнат да го откриеш!
На мен ми помага Вомитусхил свещички, аз съм болничен, лежа си вкъщи, по цял ден повръщах и багодарение на свещичките нещата се нормализираха. Остава ти непритното чувство на неразположение в стомаха, но вода с лимон, сухари и т.н. доспасяват положението. Успех!

# 39
  • София
И аз се боря с гаденето (7г.с.) но е много зле, за гадене на мен Доки ми предписа ЕМИЛ, но никъде не мога да го намеря това лекарство. Ако някой има идея няма да откажа Praynig
Тъкмо щях да пиша за Емил, мен това ме е спасило. Мъжът ми ми ги купуваше от една аптека в Пл. Славейков, но не знам точно коя  newsm78 или дали са повече от една. Основно Емил съдържат витамин Б6  Peace

# 40
Здравейте,

Много благодаря за съветите.
pocahontas80 -   bouquet и на теб много благодаря за тази ценна информация ще пробвам ако трябва във всички аптеки на Пл. Славейков.

# 41
  • Пловдив
Здравейте мами,

може би въпросът ми не е точно за тук, но ако някой може да помогне ще съм благодарна.
Ето мила http://www.mldtrading-bg.com/index.php?objid=126 Фирмата вносител е от София. Виж от "контакти" координатите им и те най-малкото ще те осведомят кои аптеки зареждат Емил. Успех   bouquet

# 42
Благодаря, момичета! За щастие периодът отмина!  Party Сега го замести зверски глад, но и то ще мине, дано да е така бързо, както и гаденето!
 Hug

# 43
  • Пловдив
Принципно на мен нищо не ми помагаше. Хапвах солетки, сухарчета и пиех чайчета от джоджен, мента и лимон. Донякъде подтискаха позивите за повръщане, но ги пиех главно, за да не се обезводнявам.

Еее,  Hug Поздравления! Аз докато напиша препоръките си, ти си се спасила от първото препятствие.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 12:03 от AnMary

# 44
ralykiss -благодаря, направо сте страхотни  Grinning ще търся и ще споделя ако от това лекарство има резултат ( Ох, дано да има  Praynig)

Общи условия

Активация на акаунт