Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните съвети за справяне с гаденето по време на бременност?
Какви лекарства са споменати за справяне с гадене?
Какво да правя, ако гаденето е много тежко и често води до повръщане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните съвети за справяне с гаденето по време на бременност?
Форумът предлага множество съвети за облекчаване на гаденето по време на бременност. Сред тях са консумация на сухарчета и бисквити, хапване на ябълки или пресни сокове от лимон и портокал. Някои участници споделят, че газзираната вода с лимон или натриев цитрат също им е помогнала. Важно е да се яде на малки порции, да не се остава гладен и да се избягват мазни храни или силни миризми.
-
Какви лекарства са споменати за справяне с гадене?
-
Какво да правя, ако гаденето е много тежко и често води до повръщане?
-
Има ли надеждни домашни средства за облекчаване на гаденето по време на бременност?
-
Какви са личните преживявания на жените с гадене по време на бременност?
не стига че ми се гади през целия ден, но и постоянно ми е едно такова тежко все едно съм се натъпкала, а аз почни не ям.
Може да е имало тема тук за това ,но понеже съм нова и не съм много запозната и затова реших да го напиша тук.Бременна съм в 13 г.с и имам ужасно гадене,повръщам почти от всичко по няколко пъти на ден.Предписаха ми Вимитосхил,но не ми помогна,след това пих Деган ,който до някое време уж ми помагаше по малко,но и той спря.Свалих 11кг от повръщането
Постоянно се чувствам отпаднала,уморена,главоболие.. Та искам и други мами да споделят дали това е нормално или трябва да поседя няколко дни в болница на системи да се възстановя.Мерси предварително
Нищо не ми е помогнало особено, за съжаление