С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 630
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Нимове - преди две седмици се наложи да дарим за колежка - аз дадох 0,450 мл кръв и се чувствах прекрасно ... бях сред одобрените,заради показателите си - хемоглобин, кръвно ,сърдечна дейност ... така че - поздравления за доборото дело ,аз бих постъпила по този начин също  Peace

# 661
И понеже е петък и вече споменах целуването, рекох да вкарам малко спам, след като прегледах линка на Алис. Тааа, ето, защо трябва да се целуваме - за да отслабваме и за да се лекуваме! Не напразно казваме на малките деца, когато се ударят - дай да цункам и ще мине, то всъщност "цункането" като помощно средство за здравето си имало логично обяснение: http://www.ecomedia.bg/be-eco/way-of-life/article/4299 .... И призива: Целувай се народееее..... Laughing Peace Heart Eyes

Всъщност, аз от линка на Алис не можах да намеря, какво са открили за любителите на шоколада и ще я помоля, като за такива неориентирани като мен да пусне по конкретен линк или указание към статията...

ПП Олелелеле, днес се накъсах да пиша.... ooooh! Whistling Laughing

# 662
Ето го конкретния линк, на предния пост съм изтрила последните цифри, които водят към него

http://www.ecomedia.bg/news/world-news/article/4431

Може би наистина ще има ефект, аз например, когато ми се дояде шоколад , помирисвам го и ми минава или поне не ми се яде вече толкова. Joy

# 663
  • Sofia
ани4ka, категорично не може елда. Тя е зърнена култура от типа на пшеницата и между другото най-калоричната от всички зърнени. За това руснаците в Сибир много я ядат, за да им образува много топлина.
За кръводаряването и аз мисля, че ако човек се чувства добре и ако наистина се налага за нещо важно не е голям проблем. Но все пак трябва добре да се прецени дали е удачно в момента точно да се товари организма допълнително. Следващите 2-3 седмици след кръводаряването наблегнете на черен дроб, мазни риби, жълтъци, домати, месото е ясно и без това. И разделете приема на кафе, чай и млечни поне 2 часа преди или след желязосъдържащите храни.

# 664
...
За кръводаряването и аз мисля, че ако човек се чувства добре и ако наистина се налага за нещо важно не е голям проблем. Но все пак трябва добре да се прецени дали е удачно в момента точно да се товари организма допълнително. Следващите 2-3 седмици след кръводаряването наблегнете на черен дроб, мазни риби, жълтъци, домати, месото е ясно и без това. И разделете приема на кафе, чай и млечни поне 2 часа преди или след желязосъдържащите храни.

бих добавила и 4ервени 4ушки за вит. С, за да може да се усвои желязото

Ето го конкретния линк, на предния пост съм изтрила последните цифри, които водят към него

http://www.ecomedia.bg/news/world-news/article/4431

Може би наистина ще има ефект, аз например, когато ми се дояде шоколад , помирисвам го и ми минава или поне не ми се яде вече толкова. Joy
голяма дивотия
вместо да продават наистина натурален шоколад, без захар, с истинско какао и истинско какаово масло, те спрей ще пускат

# 665
 Здравейте момичета  Hug
 Да дам примерно отчет за днес- кантара показа малко под 70..малко ми е ретро кантара от тези със стрелкичката и не знам точно колко, нооооо непременно теглото ми започва вече с 6  Mr. Green....еххх кога ще започва с 5  Crazy Та така при мен.- Добре си хапвам режимно, пия си вода режимно, категорично спрях колата ,защото имам чувството че задържам от нея пък било тя и лайт...ама не зверея за сладко като че ли. Триците ала мляко с ориз ми засищат настървеността за сладичко още в ранни зори  Mr. Green
 Мирка....много се хилих на поста ти...като няма целувки яжте режимни ореховки ...  hahaha Joy...щях да си събудя дятито от хилеж  Joy
 Честито на всички именници сред нас! Желая им здраве, късмет, щастие и ... много минуси носещи усмивки   bouquet
 nimowe, и аз мисля , че добре си направила   bouquet
 Хайде дами...хубав режимен и резултатен ден ви желая...въпреки неприятното време  Hug

# 666
Здравейте, мили отслабващи дами!  newsm51
Нека да се похваля и аз, вече съм -5кг. Време беше да мрадна от тези - 4  newsm68
Да видим само как ще свием увисналата кожа от вътрешната страна на краката... smile3506
Весели и отслабващи почивни дни!   bouquet

п.с.   chefУтре се мятам на печката да си направя малко гевезелък - Тирасиму...

# 667
  • Русе
Здравей те момичета. При мен бавно но славно стават нещата, днес съм -300
Колкото до шоколада, вкъщи винаги има течен шоколад... синът ми го яде с черпака.  Joy Joy Joy
а аз само го вдишвам и издишвам, и ми минава глада за шоколад.

Happysmile, честито дипломиране!
Антония,mirka75 да са ви живи и здрави дечицата .
Nimowe   newsm10
miss Marple успех в трета, вярвам в теб и съм сигурна че ще се справиш   love001

# 668
...аз например, когато ми се дояде шоколад , помирисвам го и ми минава ...
Rolling Eyes Блазе ти. А от къде минава и къде отива?

# 669
Вижте как съм ви защитил, старата Дюканска банда Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498554.msg15216699#msg15216699

Много подкрепа срещнах тук в тази тема наистина  Heart Eyes

# 670
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Честит празник на всички именяци, да сте живи, здрави, много обичани и щастливи  Hug  bouquet
     *Антония*, mirka75, да са вви здрави, усмихнати, умни и щастливи дечицата  Hug  bouquet
     elinna, честито десето свалено килце  Peace
     Дон, повярваха ли ти  hahaha
     Tumba lumba, сутрешната порция явно не е стигнала, така че...
     Порция  петъчни  протеини  ло вечерно  време  за всички  желаещи  Wink
     А ето и как ще се просна само след минути, че тази седмица беше малък "празник", а и следващата се очертава подобна  ooooh!

Лека, мека, красива и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 671
Здравейте,само минавам да кажа,че изследванията ми са в норма,явно тази тежест в дясно не е от черния дроб.Успокоена продължавам смело напред. Joy

# 672
  Милички , много Ви благодаря за палчетата , за момента претисненията ми са били неосноватерлни ! Сега дишам по- леко!

Обичкам ви , желая Ви много хубав дълъг уикенд  Hug Heart Eyes

# 673
 Дубрютру  Hug
 Ай да са ми честити новите 69 кила и затова да ви почерпя с кафето ... днес съботен протеин ще ви го сервира  Crazy

и закуска изненада
 Весел и режимен съботен ден дамиииии  Hug

# 674
  • София
Добро утро!  Hug
Събудих се и такова слънчице се усмихваше навън, а сега пак се смрачи.
mmmshushy80, браво мила за хубавите новини, само мога да предполагам каква тежест ти е паднала от плещите. Стискаме ти палци оттук нататък да нямаш поводи за притеснения!
 Praynigmimensita, твоите петъчни протеини ме накараха за се задавя с кафето. Много лачени бре Joy  .
И така аз давам отчет: за пет дена ужасно стриктна ударна килограмите са -2.5 кг.
Това е много добре, тъй като моята цел са общо 4 кг, така че половината работа е свършена както се казва. От днес започвам да хапвам любимите ми зеленчуци. Ей, вярно, че бяха само 5 дни ама как ми се ядяха, особено като гледах мъжът ми как набиваше една голяма порция салатка.
Та като казах салатка, тъй като мноооого обичам зелена салата, вие как си я подправяте? На мястото на олио какво слагате, или някакъв дресинг забърквате. Само не казвайте парафиново олио, че с това малко бебе нямам време да вися в тоалетната.  Joy
Забравих да благодаря на всички (няма да изреждам поименно) за пожеланията към малкото ми съкровище.   bouquet
Весел уикенд момичета!

Общи условия

Активация на акаунт