С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 625
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
След поредната безсънна нощ- добро утро.
 Антония- на салатите аз слагам 1-2 с.л. кисело мляко.
Ааа- то вече станало събота. Айде, поне да ви почерпя.

Днес празнуваме една година брак с половинката, ама какъв празник ще е...  ooooh! Дано имам сили да опитам това Трамису дето го говорите тия дни.
Уф, не се свърши- детенце още е зле, но проявява признаци на подобрение. Обаче от снощи и нас ни тръшна. Гърлото жестоко ме боли, и главата, и мускулите...По този повод искам да попитам(скоро го коментирахме, но просто нямам сили да търся) Сутрин кога се пият лекарствата, спрямо триците? Можеше ли например половин-1 час преди триците или трябваше да е към 1-2ч. след тях? Въпреки, че се храниме режимно очаквам плюсове, но здравето е на първо място...

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 09:29 от i√k@

# 676
Добютро  Hug
Ивка - честита първа годинка с половинка  Heart Eyes - любов и разбирателство ви пожелавам  Peace Лекарствата тряба вда се приемат в интревал 2 часа от приема на трици - независимо, преди и след тях ще ги вземеш  Peace
Режичен и усмихнат ден от мен  Simple Smile

# 677
Добро утро и от мен, с една режимна закуска, в този съботен ден!

ПП А кафенцето от Мименситка! Аз вчера какво съм гледала, та сутрешната порция протеини съм пропуснала и аз незнам, ама си заплюх оня с кремчето у кревата! Laughing Wink Laughing

Тони, аз си подправям салатката със солчица и лимонов сок или оцет, или си правя млечно-изварено сосче към нея, като разбивам извара с кисело мляко, добавям чесънче, солчица и копър, както и малко лимонов сок. Или пък разбивам Екскуиза с малко кисело мляко и подправям със сухи или пресни зелени подправки на вкус.

Ивка, Честита годишнина!

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 09:56 от Tumba_lumba

# 678
  • София :(
          Добро утро  Hug
     При толкова почерпки тази сутрин, ще прескоча кафето, че ще приядем  Wink
      i√k@, честита първа годишнина   bouquet И бързо оздравяване на всички  Hug
     isp_mam4e, ЧРД  Hug

Имам чувството, че кантара ми е пощръклял, тази сутрин показва  78.400 или -800 гр. Как ги подмятам тези грамчета и килограмчета така надолу, нагоре...  newsm78
          Слънчев, усмихнат и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 679
Здравейте момичета,много искам да споделя колко съм доволна от новата си придобивка-конвекторна фурна.Да знаете за нашия режим е просто незаменима.За тези ,които не могат да се ориентират какво представлява ще им припомня,че я рекламираха по Топ шопа,но аз си я купих от Метро.Досега голяма мъка ми беше готвенето на риба.Обикновено я правих на скара,но става голяма пушилка,а после и едно миене на скарата.Във фурната скумрийката се изпече за 15 мин,при това стана много хрупкава и вкусна.А чистенето е минимално.Да не говорим ,че почти не мирише в къщата.Вчера реших да си изпека дюканско хлебче по рецепта на Тумба Лумба.Само малко я видоизмених,понеже нямах пшенични трици.Пеках във формата за кекс и стана само за 15мин.Невероятно вкусно.За първи път правя хлебче,досега правих само палачинки,защото не ми се чакаше голямата фурна да загрее и т.н.
Вече смятам да изпълня голяма част от приложените от вас рецепти,за които сърдечно ви благодаря!

# 680

Добро утро и от мен!

Добро утро!  Hug
Събудих се и такова слънчице се усмихваше навън, а сега пак се смрачи.
.... От днес започвам да хапвам любимите ми зеленчуци. Ей, вярно, че бяха само 5 дни ама как ми се ядяха, особено като гледах мъжът ми как набиваше една голяма порция салатка.
Та като казах салатка, тъй като мноооого обичам зелена салата, вие как си я подправяте? На мястото на олио какво слагате, или някакъв дресинг забърквате. Само не казвайте парафиново олио, че с това малко бебе нямам време да вися в тоалетната.  Joy  .....
Аз най обичам да си нарежа домат, краставица, зелен лук, маруля, малко шунка или св.яйце (в различни комбинации, понякога изключвам това което го нямам в хладилника) и да ги залея с пасирано сварено яйце + малко кисело мляко. М-м-ммммм става супер. Пробвай  няма да съжаляваш.

Сега и да се оплача. ще трябва да сменям линийката. Купих си от Метро ел.кантар и се оказа че разликата м/у моя механичен и електронния е 6 кг.  Shocked  Shocked. Шок! Нищо. Само кофти че целта става много трудно достижима. Ще видим.  Това е.
Хубави почивни дни за всички   bouquet

# 681
ИВКА,честита ти 1 годинка!Много здраве,разбирателство и любов ви пожелавам!

# 682
Ивка...ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!
Да сте заедно и да се подкрепяте цял живот!!!  Hug Hug Hug Hug

Мирка ти е отговорила за приема на лекарства и триците....Миркаааа...Убичам тЪ и туй то!  Heart Eyes Hug

# 683
Мнооого благодаря на всички, за пожеланията, за вниманието.
 Hug Hug Hug Ех колко ми е хубаво с вас...

# 684
i√k@ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МНОГО ЛЮБОВ baloni baloni baloni baloni И скорошно оздравяване на всички.

# 685
Момичета кантарът ми май се е побъркал  smile3556 smile3556 smile3556тая сутрин ми показа 72,600  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44.Благодаря ви ,че ви има обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 686
  • Варна
здравейте, милички!
много много отдавна не съм писала, но чета всеки божи ден!
много от вас ме помнят, новичките изобщо разбира се!  Grinning

да докладвам- аз съм на поправка от 17.05. за 5 ударни дни, резултата е -2.5 кг! не съм и си мислила за повече, оплесквайки много здраво положението след здравословни проблеми и депресия и прецаках всичко, постигнато с труд! никой не ми е виновен!
до сега винаги съм получавала голяма подкрепа от вас, имам много приятелки от форума, безценни и много стойностни хора, които обичам страшно много! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!
сега за втори път ще поискам подкрепа и ритници най-вече, за да се справя! имам огромна нужда!
благодаря на Криска, Тумбичка, любимото ми Марпълче за куража, обичта и ободрителните думи! на Весито, която все питаше за мен и не ме е забравила! много ви обичам!

Ивка, честита годишнина! много да се обичате и уважавате с любимия! да празнувате още 50 годишнини най-малко заедно! весел празник и бързо оздравяване на всички ви!

# 687
Petence любимо Heart Eyes Hug Heart Eyes, дай съкровище да ти ударя един ритник със засилка...
.........малко "грубичък" тоз ритник(хе хе, шокова терапия му се вика Laughing), ама с много лИбоФ, нали си знаеш... Heart Eyes

Ей тъй да излетят гадните, нахални килограми...къш, къш...

Много тА Обичкаааам...

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 12:19 от Tumba_lumba

# 688
Здравейте!!! Вече шести ден съм на първи режим и благодарение на вашите рецепти и постижения смятам, че ще продължа... Имам излишни 20 кг. Започвам да ги боря.  Tumba_lumba чудни рецепти bouquet

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 12:48 от alex222

# 689
  • Русе
Ивка, честита годишнина   bouquet и бързо оздравяване на всички ви!
korni68  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт