Дългото чакане след трансфер-4

• 157 176
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ТУТИ, с успеваемостта ли? Тя май седеше в ин-витрото,обаче от няколко теми я няма Sad

# 676
  • София
Последно Jael я беше поела от КИАРА, ама май отдавна не е ъпдейтвана.

# 677
Мартина,цвети честито.
Цвети какви са резултатите от кръвния ?Аз съм 6 ден от ЕТ.

# 678
Честито момичета  Peace аз, все надничам  Embarassedт.к и на мен ми предстои скоро  Praynig надявам се, резултатите да са все  с по чертички две fingerscrossed

cveta т.к и аз, съм от Плевенската група те следя  Rolling Eyes пожелавам ти - успех!

# 679
Много ви благодаря, момичета. Днес, 14 ден пак си напрвих тест, пак след като се върнах от работа, ++++++++++++++, говорих с клиниката и ми казаха, че не е необходимо да ходя на кръвен, а след 10 дни на 25.10 да отивам да ме видят на видеозон.
Сега съм в къщи, че нещо ме наболява леко корема, ниско долу, но ми казаха,че е нормано в ранна бременност.

Пожелавам на всички ви успех и много радост по детските площадки след 10-11 месеца. Simple Smile

# 680
И аз 5 ден, ние с теб се движим заедно, аз от днес имам някакви болки като пред цикъл и леко напрежение в гърдите, дано е за добро.

# 681
 Галка и аз имах същите болки до 4 ден и сега нищо.

# 682
Добро утро!Днес ще правя кръвен дано да е мноооого положителен. PraynigЗнае ли някой за колко време става в кл.Малинов и дали мойе да ми кажат резултатите по телефона или през интернет?Днес имах разстройство дано всичко да е наред...иначе никакви други признаци. PraynigУспех на всички! Praynig

# 683
За около час!
Резултатите не могат да се получават през интернет, а само на регистратурата, но първо ги качват на докторите!

# 684
  • София
Здравейте момичета  Rolling Eyes
аз съм с въпрос пак  Rolling Eyes на някой да му се е случвало зацапване на 2 ден от ЕТ  Rolling Eyes

# 685
Да се запиша с поредния неуспех smile3518Кръвен на 15 ден о,4...Надявам се следващия път да е по успешен за мен.Успех на другите момичета.

# 686
cveti777, били сме заедно на трансефр в "Малинов" на 30.09.
И при мен резултатът е (-) smile3518

# 687
Ти в колко часа беше?Аз от 15.30ч.Кой път ти е?Незнам защо не се получи уж всичко ние наред..Оххххххххх незнам много гадно го преживявам имам чуството че нищо няма да стане...Не ми се преживява на ново smile3518И мъжът ми много гадно го прие все едно аз съм виновна  smile3518

# 688
Вече 8 г. се лутаме....Докато миналата година не разбраха че материяла на мъжът ми не иска да опложда моите яйциклетки....а сега какво следва?

# 689
  • София
cveti,сега следва повторения,докато стане. За съжаление, няма гаранция 100 %,че като се открие проблема,опитът ще е задължително успешен.  Дано не ти се налага и изобщо не ти го пожелавам,но, все пак,се заредете с търпение-в това няма виновни,но се случва и втори, и трети опит да са с такъв резултат  Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт