Жената Овен/12

• 17 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Varna
КОКОЛИНКЕ Hug
Стига бе, как така няма да споделиш--- Светът е голям и от всякъде дебне подкрепа.
Моля те не мисли така кофти. Преди няколко години, ми казва аверката ми при която правих изследвания- Како Миме ти умираш, я дай пак едни изследвания. Мене ме напуши смях, ама по едно време бая взех да гледам ей тъй smile3506 отидох аз, ама все си мислех, че трябва да чувствам, че умирам бе.  Грешни изследвания просто!!!

# 316
Делте Hug,много се надявам да са грешни,но незнам... Cry
Развалих ведрото настроение на темичката и затова.

# 317
Марги,варналийките аз отдавна съм ги заклеймила като мафия и това си е,само срещи таят се тези лисици  Flutter  лятото трябва да им устроим някаква засада на Делтич и компания,не може така!   Hug  ви силно всичките   hug
Коколинче,мила стискам палци да е грешка и да си ни здравичка  Flowers Four Leaf Clover
....ми то май навик си ми стана да ви мятам в тигана по един`сънчо`,та и днес...как да не ти се доспи веднага  Blush
Лека вечер ,до скиф

# 318
КоКолинка, дано да е лабораторна грешка  Praynig.
Варненки да си изкарате хубаво утре, в което не се съмнявам разбира се  Hug.
Маргалчи, Мирамка, и аз ще ви правя компания с биричката виртуално:

# 319
Аз се завърнах от кафепиене....сама естествено...)
Приятели не ми останаха, всеки го духна нанякъде, другите се "сдухаха" и откачиха...(( тъпа работа, та се чудя понякога в мен ли е проблема (най-вероятно).

КоКолина, силно се надявам да е грешка. Не знам какви точно изследвания си правила (или не се сещам) но не мисли лошо. Възможно е да са ги объркали, така че ги повтори.

# 320
Хелоу Hug
Пих един коктейл в Явор.Много ненадейно стана.Звън и хайде на пиенето.Закъсняхме да си вземем на време децата от залата Whistling

Аз ще продължа на бира.Гледам таман сте я сервирали.

Това за лисиците ми хареса Joy

# 321
  • Varna
ИРЧЕ Hug
Ти тука Мацко каква красУтЪ си пльоснала за лека нощ бееее??? Ми ний мислиш ли  шЪ можим ли да спим след това фотУ newsm78 Ама ти нарочно разстройвЪш редицИтИ на ВарненскЪтЪ мафия, да не можИм да сЪ събудим утрЯ и да сЪ осуети срещЪтЪ. Писна ви да нЪ виждатИ как само срещи си плЮщим Joy

# 322
Саботаж, а?

Мира, забравих да честитя!Днес ви е празника на града  bouquet

# 323
Саботаж, а?

Мира, забравих да честитя!Днес ви е празника на града  bouquet

О, мерси. )))
То понеже мероприятията започнаха още в началото на седмицата и цяла седмица ми е празнично. )

# 324
Коколинке, не видях какво си писала, но ме притесни. Каквото и да са ти казали-контролно изследване. Предната есен имах едно такова, което ми изкара акъла..Утре нали ще се видим?
Варненска мафия, ама я колко сме силни и организирани  Twisted Evil
Сега ще ви разсмея с уникалната си разсеяност. Предупреждавам- не е виц  Laughing Котарака ми си е ранил лапичката и днес с мъжа ми се правим на спешно отделение. Горкия пищи, дърпа се, но кака ви Ели безкомпромисно го лекува, овързах бинта и щастлива се хиля на мъжо: Видя ли колко съм добра, а? И изведнъж ми светва, че всъщност не беше лявата лапа, а дясната. Горкото животинче изтърпя още една процедура  ooooh!
Втори фал- нали коментирахме вечерта на музеите. Днес подбирам половинката да гледаме програми пред музея (историческия) и после да разгледаме и безплатно музея, както е в цялата страна..Нагиздваме се, отиваме- джан-джун няма пред музея..Е, имаше две кучета, които се обичаха, ама това е друга история..Овенския ми инат не признава поражение и го замъквам пред друг музей, който също естествено е спуснал кепенци..Ми кой да погледне датата  ooooh!
Или спешно трябва да пия гинко билоба или да ми назначат контрольор за всяко действие, че да не гафя.  Laughing

# 325
  • Varna
 Joy Еличкааа, това със котарака ме накара да се хиля на глас Joy
Ама си добра иначе във превързването, нИ сЪ притеснявай, аз съм сигурна във това Hug

# 326
Капан за пениси
Онзи ден мъжа ми разказа за това и аз го приех като опит за майтап от негова страна ( има бая развинтена фантазия), обаче преди малко питах чичко Гугъл и се убедих , че е истина  Laughing

# 327
Елинорчева, аз пуснах линк кои са музеите, ама на....който не чете Joy

Ели, виж ника на член на форума http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=237451 и пак от Варна Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:25 от Franceska

# 328
Ели Hug,хареса ми как си лекувала котарака. rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Обаче Пепито и Светлито нещо изчезнаха,а можеше и те да дойдат на срещата. Thinking

Ира Hug,Пепи Hug,Ели Hug

# 329
Да, бе, верно за Пепи и Светлито newsm78

Общи условия

Активация на акаунт