Жената Овен/12

• 17 982
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Ще видите вие като си се събера сама и изляза и си пия някъде бира и не ви се обадя  smile3506

Joy
скицоооооооо  Heart Eyes

animal085

# 331
Ира, пропуснах да коментирам, че гаджето, което те вика за сън е от любимия ми тип  Laughing С една дума не бих спала в буквалния смисъл с него  Laughing Laughing
Пепито не се е появала от 10-на дни..
Искам да споделя и един сън. Аз от дете си сънувам, че летя- това е един от най-хубавите ми сънища. Та снощи пак сънувах. Но не ме гониха, та да се налага да литна и да се спася, а просто разглеждах нашия град. Приказно беше..

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:40 от Елинор 777

# 332
Да летиш на сън е много на хубаво.
Имаше някаква заря преди малко newsm78

# 333
И аз често сънувам,че летя LaughingМного е яко. smile3521
Преди няколко дни сънувах,че виждам некролог на един познат.Но така и не погледнах в съновника какво означава. Днес срещнах човек,който си мислех,че най-вероятно никога няма да видя отново Laughing.И се оказа,че съня ми точно това е означавал.

# 334
Maцки, лека!Нали знаете колко е вредно късното лягане за клепачите Joy(мария85- звездата пак е в ДИС по повода на едно парти и една шатра rotfImbo)

# 335
Лека и от мен! smile3524Пожелавам ви да полетите на сън! smile3535

# 336
  • при моите деца .....
Уморена съм, но мивамам да ви поздравя....
Утре ще чета пропуснатото...
Отивам де спя и да летя насън  Grinning
Ако не се включа - приятна срещичка - пийнете и за мен - бира, мента, каквото ви душа иска....
 Hug Hug Hug

# 337
Добро да ви е утрото и деня момичета!
Делтенце,прекрасно да си изкарате,чакаме снимков материал   Hug х100 всички от Морската Столица

Приятен почивен ден!

# 338
  • Varna
ДобрЮутрУ Ирче Hug
Благодаря, за каЙветУ, пък дЪл шЪ ида шЪ видим Wink

Хайде от менИ закуската Дружинаааа

# 339
Добър ден!Мерсаж за кафенце и задусчица!
Делтенце, къде дъл ши идиш?И кво ши видиш, а? newsm78 Joy

Мойта голямата племеница днес става на две годинки-

# 340
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Ох, колко си ми е хубаво при вас....
Деня ми започна кофти, но сега си оправих настроението.....
Ира, мерси за кафенцето, Делта - приготвила си разнообразно закуска за всеки вкус.
Франч, за е жива и здрава малката принцеса. Желая й здраве и щастливо детство.
Слънчево настроение и много усмивки....
Чакаме снимки на варненски усмихнати мадами.
Хубав ден!

# 341
Добро утро!
Фран,честита ти рожденичка!Да и жива и здрава,да расте много щастлива и красива!

# 342
Добро утро!
Благодаря за кафенце, закуска и приятелска усмивка.  Grinning
Честит рожден ден на племеничката на Фран!

Две годинки-прекрасна възраст  Laughing Започват едни въпроси защо, едно лудуване  Laughing

Ох, зачетох се в една тема от форума "Какво е палаво дете". На моменти се чудиш дали да се смееш или да плачеш  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373995.0

# 343
Фран, честит рожден ден на малката ти племенница. Да ви е жива и здрава и много щастлива  bouquet

Честит рожден ден и на момичето на Кайен на много големи патерици Embarassed Hug  bouquet

Елиииииииии, телефонът ти е изключен и не мога да те намеря. Какво ще кажеш да те взема от спирката на центъра в 3 без 20 ??(14.40)??

# 344
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛЕМЕННИЧКАТА НА ФРАН. ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО И МНОГО ЩАСТЛИВО МОМИЧЕНЦЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт