Жената Овен/12

• 17 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Спирам с философиите  hahaha и отивам да карам стока.
Целувам ви дзурличките  Joy

# 601
Маргало Heart Eyes Hug

# 602
Маргало, малко си се чалнала, ама ще те разберем, с тия вежди...  hahaha
Я кажи са как ще зареждаш, или си решила да плашиш хората, па може да ти дадат по-ниска цена  Thinking

Ееее, активизирахте се малко софиянките. Викам срещата да се състои през почивните дни по центъра. Какво ще кажете?

КоКолина, а мен ме подмина като ти казах, че си много хубава, или като Делти не ми вярваш, а?

Айде, стига ви толкова за сега. Аз днес съм с 2-те деца, и до поликлиниката трябва да ходим, че тия кашлици ни побъркаха  Tired

# 603
Цвети,не съм те подминала Hug.Как може да си помислиш такова нещо Naughty?Притеснявам се. Embarassed
Кашляте ли?Дано не е сериозно!  fingerscrossed

# 604
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Коколинка, невероятно кафе.... Толкова свежест внесе в утрото ми  Hug
Ели, ще се въздържа от закуска, днес съм на обичайното мляко с трици.
Маргалче Hug
Ти си толкова прекрасна,мъдра и добра!А аз се опитвам да съм такава,но не винаги ми се получава! Sad
Peace

Знаеш ли кога идва щастието?!
Когато се чувстваш здрава стъпила на земята , все едно имаш четири крака , вместо глава имаш букет цветя , а на мястото на сърцето ти да са очите, и през него да виждаш и чуваш. Peace

Peace
Коколина, прегледа мина добре - всичко е ОК!!! Това е най-хубавото, което ми се случи във вчерашния кофти ден и това, че започнах с кратка третнировка - как да обикна себе си.
Желая ви прекрасен ден! Обичам ви!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 605
Радвам се,че всичко е наред с Марти. Hug

# 606
Зайче, как си?  Hug Виждам те горе
Майтапа настрана, не знам друга зодия, която толкова бързо се изправя след удар, нещастие, болест. Ние сме жизнени, борбени, силни.
Дупките само за малко ни виждат и след това сами се хващаме за косата и се измъкваме от тях.На всяка една от нас й са се случвали доста нещастия, включително и в периода, в който се познаваме. Но да чувате рев, стонове, мрънкане тук? Да споделим-да и след това като че ли изхвърляме злото като паразит от тялото си и продължаваме напред.
Маргало, ти си виновна, философстването е силно заразно не по въздушно-капков път като грипа, а по клавиатурно-мониторов  Joy Joy Joy

# 607
Зайчето избяга,но ние продължаваме да му fingerscrossed

# 608
Ели,Коколинка,мерси   Hug   Hug
Цветито,приема се идеята хайде този weekend е идеален за целта   newsm18  къде да си чукнем срещичка? Аз съм непушач та ми е все едно в някоя ОНДА или УГО? 

Приятен ден ,аз изчезвам на студа  ooooh!

# 609
Хелоу!Целувки на всички красавици Wink

Бягам и за навън- до по-късно  bouquet

# 610
Добро утро и от мен. Хубаво кафе и хубава закуска от хубави хора.

Пожелавам ти хубав ден. Мноооого студено. В офиса сме си пуснали печка. newsm78 newsm78 newsm78

# 611
Здравейте! Не ми се пише, само ви следя. Нещата не се развиват особено добре. Опитвам се да се разсейвам с нещо, докато чакам новини  Cry.
Благодаря ви, че мислите за мен.

# 612
Добро утро и от мен. ) Тук студа и вятъра си продължава, отвратително време...

Аз нещо хич не съм по философиите....не че не мога да дръпна една реч, ама....не ми идва от вътре. )

# 613
Зайче,трябва да вярваш. HugВинаги има надежда.Вярвай,мисли позитивно,визуализирай и нещата ще се получат. Peace
От все сърце ти пожелавам късмет Flowers Four Leaf Clover и вярвам,че всичко ще е наред! fingerscrossedОбичам те! Hug

# 614
Ирка, да може някое УГО или Дон Домат. Само трябва да говоря с мъж ми кой ден, че мести едни риби и няма време, пък някой трябва да гледа децата. Но като се замисля може да ги оставя и на нашите за някой час  Thinking

Коколинка, кашлят децата, ама то това вече 3-ти месец. На хомеопат мисля да ходим вече, направп се побърках с тия сополи и кашлица нонстоп  Sad

Зайче, горе главата и само напред. Чудото ще се случи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт