Жената Овен/12

• 17 941
  • 754
  •   1
Отговори
# 585

Ало балоните!!!!
Коя е най-красивата , здрава, усмихната и прекрасна жена днес??????
Чакам отговор!!!!  Crossing Arms

# 586
М/у другото днес като вечеряхме мъжа ми каза, че си харесал много една жена от снимката на срещата ни, била най-красивата ( е , в неговите очи-след мен, ама това е друга тема  Laughing). Ние често си говорим така, когато мъж или жена ни направят впечатление с хубостта си. Показа ми на монитора теб, Коколинке  Grinning Знаеш, че съм достатъчно честна и не ти правя вятър само за да ти вдигна духа  Hug

# 587

Маргало,АЗ! Hug

Ели Embarassed

# 588
Добро утро,милички! Hug

Пожелавам ви един успешен ден,изпълнен с много любов!Обичам ви! Heart Eyes

Ели,много ме притесни поста ти!Така се изчервих докато го четох! EmbarassedЕдно е аз да си го казвам,друго някой друг!Все пак благодаря Hug!

Боби,какво стана с прегледа?

# 589

ТИ СИ Я!!!  Hug

Добро утоооо!!!  Joy

# 590
Ели, кажи му на човека че и аз съм красива пък  newsm45

# 591
Маргалче,той просто не те е виждал и затова говори така.Ти си прекрасна! HugНадявам се някой ден да те достигна! Peace

# 592
a добро момичета,коколина-мерсаж за кафето  bouquetМаргало-и аз си боядисвам веждите като теб,ни след 30 сек трия с мокра кърпичка,става идеално Crazyхайде лек и от мен.

# 593
Ех, подраних да ви черпя по кафе, но пак сте ме преварили..
Маргалче   action032  remybussi че какво да му казвам, ти си красива! А от очите ти струи сила!
Айде, от мен закуската да е..След час и половина пристигат майсторите с прозореца и .. pironi

# 594
Маргалче,той просто не те е виждал и затова говори така.Ти си прекрасна! HugНадявам се някой ден да те достигна! Peace

Да не чувам повече такива неща!!!
Ти си прекрасна, ти си единствена , ти си неповторима, незаменима!!!
Аз не мога да съм като теб!!!
Но  не е и нужно да сме една като друга, защото светът щеше да е скучен  Hug
Ако няма лошо, как ще познаем доброто, ако няма ниски хора как ще познаем че сме високи, ако няма зима , как ще познаем лятото  Hug
Различни сме не за да се слепим един за друг и да се обезличим или загубим покрай другия, а за да се познаем покрай хората с които живеем, които срещаме.
Връзките са за това, да ни покажат какви сме ние Hug

# 595
Ех, че ви обичам  Hug

# 596
Маргалче Hug
Ти си толкова прекрасна,мъдра и добра!А аз се опитвам да съм такава,но не винаги ми се получава! Sad
Затова го казах. Hug

# 597
  • Varna
Благодаря за каЙвета Hug
Благодаря за закуски Hug
Благодаря за пачерпка, на Еличка Hug и да ти е честито, скоро да станИш Джедай Hug
КОКОЛИНКЕ Hug
Аз като ти казвах, Хубавице, за кО съм ти го казвала А? Да не мислиш, че съм ти се подмазвала. Ей, гу на чиляка на Еличкова, ме е подкрепил. И след такива думи, гледай да ми падаш във разни дупки и трапища, ощИ #Cussing out Joy

# 598
Ох,Ели,забравих да ти поздравя!Честита ти нова титла!Почерпката е супер!
Ти така ме притесни снощи,че пропуснах да те поздравя! Hug

Делте,край с дупките! thumbsupБлагодаря ти! Hug

# 599
Маргалче Hug
Ти си толкова прекрасна,мъдра и добра!А аз се опитвам да съм такава,но не винаги ми се получава! Sad
Затова го казах. Hug

Не съм мъдра, добра   newsm78 понякога успявам да бъда, напоследък все повече  Thinking
Всички сме еднакви мацка, вътре в сърцата, там надълбокото, всички сме велики прекрасни Божии творения и всички го знаем , заложено е в нас, разликата м/у нас и Бог е че Той го знае, а ние трябва да си го спомним!!!
Няма какво да учим, ние го знаем, питай сърцето си и то ще ти даде всички отговори, трябва само да си спомним кои сме.
Знаеш ли кога идва щастието?!
Когато се чувстваш здрава стъпила на земята , все едно имаш четири крака , вместо глава имаш букет цветя , а на мястото на сърцето ти да са очите, и през него да виждаш и чуваш. Peace
Хей, да не ме сметнете за луда бре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт