Жената Овен/12

• 17 954
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
медузке, виждам те!Ха добре дошла, че вчера липсваше Hug

Момичета, не се сдухвайте!Горе главата!Позитивното мислене е много важно Peace

Мира и при нас е гадно времето.Облачно и хладно.Подухва и ветрец.

# 616
Айде,Медузке! Hug

# 617
Здравейте
И аз много ви обичам! newsm51  love001

Франч,Коколинке, тук съм..... Mr. Green Hug
Един ден да ме няма и вие сте изписали света ooooh! до като ви прочета измина един час Laughing. Вчера отскочих до Добрич имах работа, цял ден висях в НАП да оправям едни документи. Имах толкова много работа и нищо не свърших заради тоя НАП, а на всичкото отгоре сега трябва да чакам един месец до като ми излезе решението Crossing Arms.

После пак ще се включа, че постоянно влиза някой и ме занимава Wink работата ни потръгна, това задръстване ни се отрази добре. Laughing

# 618
Момичета прочетох нещо, което ме накара да настръхна и искам да го споделя с вас.  Hug 
Легенда за любовта Heart Eyes
“Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата , и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори бог на небето се усмихва.” Не зная дали съм те търсила или просто съм мечтала за теб. Тогава, когато с нежелание съм се измъквала от топлите прегръдки на съня и почти несъзнателно съм те усещала сред хората, заобикалящи моя свят. Или тогава, когато съм наблюдавала отиващия си ден и съм отправяла жаден поглед към хоризонта. Не зная дали съм допускала, че ти съществуваш в горещите летни дни и дългите зимни нощи, в дъждовното есенно отчаяние или пък в живителния аромат на пролет. Но чувството, че теб те има някъде на света, ми е давало сили да живея… Събуждам се сутрин в прегръдките ти и се наслаждавам на присъствието ти. Замечтано прекарвам поглед по голото ти тяло и правя усилия да не те докосна. Притаявам дъх , защото почти не смея да дишам -толкова ме е страх да не се окаже просто сън. Внезапно ти отваряш очи и ме озаряваш с твоя пълен с топлина поглед. Очите ти са дълбоки като океан и аз се оглеждам за спасителен пояс. Приближаваш устни към моите и аз притварям очи. Целувката ни е толкова дълбока и страстна, че наоколо избухват хиляди горещи слънца. Усещам как възбудата ти постепенно нараства и те улавям в ръцете се. Ти си така прелестен и гладък, а само миг по-късно аз те държа между устните си. Харесваш ги и то не само заради усещането, което те ти дават- чувствената им и предизвикателна извивка те влудява, ти знаеш, че това са устни, създадени само за любов. Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив. Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ. Желаеш ме и аз съм твоя, страхуваш се, но не от мен. Проникваш в тялото ми и аз те приемам, изпълнена с нежна всеотдайност и мъничко тъга. Плавните ти движения напомнят самотна лодка в бурен океан, а брега е толкова далече. Усещам силата ти и знам, че си уязвим, защото обичаш винаги да бързаш бавно. Облива ме гореща вълна и в нас избухва като огнен дъжд вулкан от неземно удоволствие, събрал в себе си страстта и пламъка, страданието и радостта, уханието на вятъра и вкуса на самотата. Благодаря ти, че ме благослови да обичам и да дарявам любов. Обръщам се към теб, целувам те и поставям длани на лицето ти, като се мъча да запечатам завинаги твоя образ в съзнанието си и да го запазя за дългите дни и нощи, които ми предстоят без теб… Тогава, когато ще полагам усилия да бъда жива и с всеки изминал ден ще умира по една малка частица от мен, може би точно в този момент ще осъзная, че никога повече няма да бъда същата. Тогава, когато спомените ще нахлуват в мен и аз отчаяно ще се питам кога ще спрат да бъдат толкова болезнени и ще останат просто спомени… Зная, че от утре трябва да се уча да живея без теб, но казват, че винаги раздялата е като една малка смърт… “Птичката с тръна в гърдите следва неумолим закон. Сама не знае какво я кара да забие шипа в сърцето си и да умре, пеейки. Когато острият трън я пронизва, тя не подозира, че я очаква смърт, само пее и пее, докато не й останат сили да издаде нито звук повече. Но ние -когато ние забиваме шипа в гърдите си, знаем. Разбираме. И все пак го правим. Все пак го правим. Защото най-хубавото нещо в живота се постига само с цената на голямата болка…, или поне така е според легендата. “
Надявам се, че и вие сте почуствали това което и аз Heart Eyes.

# 619
  • Varna
ЦВЕТЕНЦЕ Hug
Пиша тука и във още една тема, където е пълно със млади мамита, и от вчера не са спрели милите да се оплакват, че дечурлигата им много сополиви, кашлят и така със месеци. Абе кВо става бе, лЮкарствата, явно вече не действат #Crazy Тази сутрин докато ги четох и ми се сдуха настроението заради Малчовците. Това Цвете, явно по цяла Българийка дечурлигите така боледуват #Cussing out
ЗАЙЧЕ БАЙЧЕ Hug Hug Hug
Мдаааам, който е чел Приказките на Оскар Уйлд, знае приказката за това птиченце. Ревях като ги четох тези негови много тъжни приказки. Красиви, но не ги обичах.  Много болка чувствах.....много...

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 12:53 от DELTA_DELTA

# 620
Делтич, аз не съм ги чела приказките Sad признавам си без бой Laughing. Много ми хареса та за това го публикувах Hug Heart Eyes и аз почуствах една такава болка.......

# 621
Медузке Heart Eyes

# 622
  • Varna
Абе има хора които и без болка постигат доста нИща и то УбавИ newsm78

# 623
Делтичка, права си Peace дори аз лично познавам такива хора, но е жалко за тях самите...
Коколинке Hug виждам, че си по-добре Grinning и така те искам....

# 624
Медузке,животът е прекрасен! Hug

# 625
Легендата за птичката е в началото на книгата "Птиците умират сами". Там съм я чела, но май не беше пълния вариант. Прекрасна е  Heart Eyes
Мацорани, ако знаете какъв ужас е в къщи, а мен точно днес ме прихвана да пека сладкиш  Laughing На всичко отгоре по измислена в момента рецепта " Я да видим какво има в хладилника и шкафа? newsm78Joy Прилично вкусен стана.
Хората, които не са страдали за постигнат нещо- не го ценят достатъчно. А това е тъжно заради самите тях.

# 626
Да, легендата е хубава, определено....
Но, не съм докрай съгласна, че най-хубавите неща в живота на човек се постигат само с болка...

# 627
  • Варна
Kokолинче радвам се че духа ти се е върнал Hug само така.
Тези разкази на О. Уайлд ги чета харесвам ги ама много ме подтискат Tired
За сополите и кашлицата и аз се разписвам, че и нас ни мъчат ooooh! ама това не било болест  newsm78
И аз познавам хора дето постигат доста неща без болка и то хубави. Все са позитивни, отворени за новото и много толерантни.
Живота наистина е прекрасен  bouquet

# 628
  • Varna
А тези хора, които постигат нещата без болка, мислиш, ли Еличкова, че им е тъжно, че постигат всичко със лекота и без болка. Просто са късметлии. Е друга е работата, ако са някои мръсници и за да постигат това което искат, минават като валяци през хора и съдби.
Ама, хииич няма да ми е тъжно на мене, че ми върви по мед и маслоооо.
А и аз познавам хора, които са късметлии и им върви със лекота. И не са лоши хора, което е чудесно.

# 629
  • Варна
Айде да ви развеселя малко
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с
увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на
по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже", за да си
намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа" - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата". Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви". „Божичко!" - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи".
- - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични".
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере
половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит" Магазин за жени". На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.

Общи условия

Активация на акаунт