Жената Овен/12

• 17 685
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
A, di.va, то от алергия не сe рита камбаната Joy Joy Joy
И аз съм така, но нищо не употребявам.Дребната и на нея, уж й беше изчезнала алергичната кашлица, ама сега в 5 клас пак й се появи април месец!
Айде на кафетата!Има за всички

# 646
Нери, преди малко прочетох на мъжо това което си публикувала.  Joy А ма много точно казано бе.... smile3521 newsm62 newsm62 newsm62..... "Няма угодия за вас жените" Peace

Ира, малко сода сложи на афтичките, моята мама така ме лекуваше.
Франч Shocked не мога да си избера кое кафе да си взема newsm78 но ти благодаря. Hug

# 647
  • Varna
ФРАНЧОТИ Hug
Благодарско, тъкмо навремИ  bouquet Всичките каЙвета са каймаклии, така, че няма значение кое взимам аз.
МЕДУЦКЕ Hug
Не забравяй, че те и мъжете нямат угодия- напомни му го на твоя smile3534

# 648
Franceska вярно е, че не се рита камбаната, ама от пустата алергия не искам да ти разправям колко проблеми сме имали. Защото не се знае в кой момент каво отключва.

# 649
  • Varna
ДИВА Hug
Права си. На моето диване и до сега не му откриха от какво му е алергията. От две годишен спеше със лекарствата до главата си, да сме готови да ги пие, като почне да се подува, преди да сме хукнали за болницата.

# 650
DELTA и при нас така. Преди една операция направихме тестове за всички видове упойки - всичко уж беше ОК. Една седмица преди операцията противоалергични лекрства. Преди упойката - алергозан и урбазон. И като излизаше от упойка - елате да видите. Петна, подут - ужас. Хайде бързо отново венозно алергозан и урбазон. После се оказа, че е алергичен и към конците /които трябва да се разградят/ с които е шит, та по този повод още една операция. Дълга е сагата.

# 651
Пу за мен кафенцето с пеперудката! smile3503

# 652
Franceska вярно е, че не се рита камбаната, ама от пустата алергия не искам да ти разправям колко проблеми сме имали. Защото не се знае в кой момент каво отключва.
Беше в кръга на майтапа Peace

медуза, първото на втори ред!Малко на аватара ти ми мяза Wink

# 653

медуза, първото на втори ред!Малко на аватара ти ми мяза Wink
То и аз това си харесах  Wink вземам го Mr. Green.

Дива, зълва ми е алергична от лекарства, много е гадно. Колко пъти е лежала в болницата и не знаят как и с какво да я лекуват.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 654
Момичета,направих си сефтето на черешки newsm44 newsm44 newsm44.Бяха страхотни,но мъжа ми ги е взел на 8лв.

# 655
  love001

Пуснала съм ви снимки У фейсО  Joy

smile3534

# 656
Благодаря ви за хубавите думички дето сте ми написали  Hug

Топлите ми сърцето  Hug

# 657
  love001

Пуснала съм ви снимки У фейсО  Joy

smile3534

Mоже ли линк?

# 658
  • Varna
МАРГАЛЧЕ Hug
Аз писах, каквото видях. Не съм го писала, за ти се харесам. Като си хубава, как да ти кажа, че си грозна бе Джанъм Hug

# 659
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Момичета, ще се отдавам на позитивизъм и да потренирам да обичам себе си....
Ако го правя всеки ден дали ще са заобичам скоро и да не позволявам да ме пренебрегват и нараняват...?
Маргалче, много ти отива с новия цвят.... изглеждаш като тийнейджърка.
И моята принцеса е с алергия....

Хубава вечер!!!

Общи условия

Активация на акаунт