Жената Овен/12

• 17 665
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
... ама тя като орлица отгоре му #Crazy Почне ли да се гаджосва със някоя мацка и стой и гледай кО праЙ тЪз жИна Shocked
Аз на моят син никога не съм му го правила.

Мойто свеки и то като орлица над синчето беше. С такова недоверие ме посрещна. Тя е овенка Mr. Green
Ама 10 години вече си се тачим и никога не сме били навъпреки, макар, че доста месеци в началото  ме гледаше с недоверие, да не би на златцето да направя нещо лошо.

# 691
  • Varna
ЛЕЙДИ Hug
Ти си поомазаната, ама много ми АресЪ, така поомазана и викам си-хем аверка на Маргалича, хем поомазана- взимам си я и нея Hug
МойтУ свеки е като няколко орлици. Няма да разправям, щотУ няма да ми повярватИ. ШЪ сЪ чудитИ да се хилите ли или да плачете. УжасТ, момичета, УжасТ. Някой ако гледа Листопад- ей същата баба ти Джаврие, че аз имах и допълнителни Джавриета от към нея. МногУ народ, много Джавриета еййй Shocked Ама не стана на тяхната. Моя като им сЪ опъна и на ей, 29 години си сЪ водим и сме си вързани като Пижо и Пенда. Wink
Не е хубаво така да се месиш във живота на детето си. Те не са малки вече, големи мъже са. После що жените се чудят, къде изчезнаха мъжете а останаха мамини синчета и гейове......

# 692
Eх,доживях да се разпиша .Много ангажименти тази седмица.Попрочетох ви,неможах да дойда на срещичката,но  бях  на работа цял ден.
Днес дойдоха да вземат размерите за щорите,на след 10 дни,ще сме по скрити от съседния блок. Joy
Целувки на всички ви.

# 693
Добър ден и от мен! И аз да се добера до тук, че помагам на една приятелка за сватбата и направо  #Crazy, че остава и една седмица до събитието.
Лейди, браво   bouquet.
Ели, вземам си кафенце  Hug.
После пак ще намина.

# 694
Ох момичета доживях да се разпиша.
Тази сутрин като закъсах с колата на едно кръстовище и няма палене.
Докато намеря кой да ме дръпне, да намерим майстор и т.н. ужас
Не съм успяла да ви прочета още  ooooh!

# 695
Добър ден и от мен. )
Завърнах се от работа, ама след обед съм пак....
Днес съм и без кола, че мъжо е на работа....та се разкарвам по тролеите.
Натъпках се порядъчно за обяд, да не би да заслабна случайно....вече ще започна да се търкалям, трагично е положението.
Утре вече минавам на диета, крайно време е да спра да ям като прасе...)

И аз добавих някого във фейсбука, ама не обърнах много внимание, сега ще се върна да видя. )

# 696
  • Варна
здравейте
разходих се с баткото сега той ще спи ще мятам малката по люлките
Делте разби ме с тая Джеврие Joy Joy Joy, че и няколко Джевриета #Crazy
мислех си че таквизи същества само по филмите има Whistling
Моето свеки овен /убав човек значи/. Виждаме се рядко-рядко и за сега не сме си блъскали рогите hahaha
Лейди блу май и аз те добавих във фейса Hug

# 697
  • Varna
НЕРИ Hug
Душе, някУлкУ Джавриенца, щотУ мойтУ Джаврие имаше помощна армия зад себе си. Та затова сЪ посабраха няколко бройки от този красив образ Joy Сега се хиля, ама не съм забравила екшъните ощИ. Само чувството ми за чувство ме спаси, да не направя някоя беля, щото ние Овните сЪ и палим кактУ знаЙтИ smile3521 Само се усмихвах- де да знам, може и за шантава да са ме мислили newsm78
БЕНДЖОЛИНКА Hug
Дано оня таралясник да не могат да го поправят и да ти дадат някоя по свястна кола.  newsm10

# 698
Бенджи, това служебна количка ли е бе душата? Аааааа... ама можели такова нещо Crossing Arms искай нова Laughing.
Делте  Joy Joy Joy  имай милост към мен.... на работа съм..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 699
Бенджи, това служебна количка ли е бе душата? Аааааа... ама можели такова нещо Crossing Arms искай нова Laughing.
Делте  Joy Joy Joy  имай милост към мен.... на работа съм..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Хаха да Медузка, служебна е колата.
Аз да не съм луда да си взема такъв таралясник, дето казва Делтето Mr. Green

Обадиха ми се майсторите, оправили са я, за жалост.
Нещо по ел.инсталацията било и настроили моноинжекцията.

Само за протокола да кажа, че аз вчера взех череши на 6 лв., ама беше към 19.00 часа, та може затова да е било.

# 700
Кофти, ама много кофти, Бенджи.Егати и майсторите гадни Wink

Черешите и сега са на 6 кинта и са много хубави хрющялки Peace

Делте, Делте мен много хора си ме мислят за луда.Почти винаги се смея и дори, когато ме боли CrazyА за пред вас, девочки, още не съм се отпуснала, така че споко Joy

# 701
Ето това си мечтая да притежавам smile3506

# 702
Привет и от мен ,само се разписвам днес,че задачи много  Hug ви до после

# 703
Аз пък искам хонда, мотор :whistle:70хил.евро е

медуза, много ще ти се веят пиргите с таз кола Joy, косата, де Joy

# 704
Ама знайш как ша ми ходи  newsm53
Те пък твойти хич няма да се веят на тоз мотор, аааа..... newsm62

Общи условия

Активация на акаунт