Жената Овен/12

• 17 900
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Здравейте, черешарките wavey
Днеска като отивах на тренировки, минах да видя колко ви струват  черешите. Вече половин килограм са 6 пари.
За другата седмица във вторник вечерта не мога, тогава съм на тренировки . Що не става събота или неделя, не разбрах newsm78
Вие си казвате кухавели, а пък аз като напрая някой кюляф си викам шантавела smile3538

МЕДУЗКЕ Hug
Стаята е бомба newsm10

# 91
Медузке, стаята  е страхотна! Празна, защото още ги няма играчките, а и като се поразвърти детето и поразхвърли - тогава хич няма да ти се види празна  Laughing Joy
А стената кога ще изрисувате?
За среща съм съгласна, когато кажете,само имам един ангажимент, който или в неделя до обяд или в събота до обяд трябва да изпълня. На първата среща само Нери ли от варненките не дойде? Сега ще чакаме май и Пепито.

# 92
Значи утре ще си хапна черешки smile3508

Добре, освен за неделя да се разбираме, а???Как сте тогава???

# 93
Май Медуза не може.

# 94
Оф, Делте, преди малко чух, че корабът "Панега" е отвлечен в Аденския залив  Cry Веднага се вмъкнах в темата, сетих се, че имаш близък на път ...
 Стискам палци всичко да е наред и кошмарът на хората на кораба да свърши по-бързо!

Череши обожавам иаз! И ако се разберем с единия ми кучо да не гризе новозасадените черешки вече 2-ра година, може и да си отгледам черешово дръвче.

Елинорче, аз не пуша вече 4 месеца. Януари и февруари качих 10 кг, март и април свалих 12 кг. Направо се гордея с моя милост.
Сега ме мъчи едно вирусче, но като оздравея искам още 6 кг да съм на минус. Дано, дано, дано ...

# 95

март и април свалих 12 кг. Направо се гордея с моя милост.
Сега ме мъчи едно вирусче, но като оздравея искам още 6 кг да съм на минус. Дано, дано, дано ...
Много ме интересува начина по който ги сваляш WhistlingНаистина!

# 96
lady_Blu  thumbsup

Пък аз пуша  box Ющи  bash

Дано с на Делти мъжо всичко е наред  Praynig
Аман от лоши новини.
Тази вечер гледах родителите на изгубеното момченце, горката майка  Cry

Днес какво да се похваля.
Нищо ново.
Работа.
Щастлива съм че се запознах там с много хубави хора и ми пълнят душата.  Hug
Напоследък Бог ме срещна с такива приказни хора, с какво съм го заслужила...
Включая и вас  Hug
Обичам ви! Hug

# 97
  • Varna
Lady Blue Hug
Благодаря ти. Бясна съм във момента, и рева като за мои близки. Още веднъж ти благодаря, че си се сетила за мене. Последния път когато мъжът ми минава Аденския, незнам дали ви бях писала, че му се появили два херпеса и получил кръвоизлив във очите. Като се върна приличаше на върколак със тия кръвоизливи във очите. Херпеси никога не е имал през живота си. А сега нашето бедно правителство незнам как ще се оправя, просто незнам, като останалите момчета които работят във богата фирма и във богата държава още не са се спогодили. А пък ние със скъсаните гащи не искам просто какво да мисля.
Сега гледам и за детенцето и сЮФсем съ сгъбясах, вярвайте ми....
МАРГАЛЧЕ Hug
Ти ми показа малко светлинка, като каза, че си срещтнала добрички хора. Ох, дано да ги има, че като чета тука по форумите каква злоба, каква помия, ужасТ. Защо хората са такива а......

# 98
Lady Blue Hug
Благодаря ти. Бясна съм във момента, и рева като за мои близки. Още веднъж ти благодаря, че си се сетила за мене. Последния път когато мъжът ми минава Аденския, незнам дали ви бях писала, че му се появили два херпеса и получил кръвоизлив във очите. Като се върна приличаше на върколак със тия кръвоизливи във очите. Херпеси никога не е имал през живота си. А сега нашето бедно правителство незнам как ще се оправя, просто незнам, като останалите момчета които работят във богата фирма и във богата държава още не са се спогодили. А пък ние със скъсаните гащи не искам просто какво да мисля.
Сега гледам и за детенцето и сЮФсем съ сгъбясах, вярвайте ми....

Weary

# 99
Делтич Praynig
Гледах и аз родителите на изчезналия Веселин.Майката е съкрушена PraynigДано не е отвлечено и това дете.Всеки ден влизам и тук, във форума и в бука да видя за новини около детето...

# 100
Делте, Hugима добри хора.И в нашата темичка особено. Grinning

Щастлива съм,че ви открих. Hug

Маргало Hug,одъртявам,кво да се прави?Тъй ще е.Моля те,не ме бий. Mr. Green

# 101
И аз гледах за детенцето. Доста време е минало, дано да е добре!

Фран, препоръчаха ми едни хапчета, че положението с апетита беше неконролируемо.
Липовон се казват, доста противоречиви мнения има в интернет, но на мен ми действаха добре. Озаптиха глада ми, че ядях като за трима.

Делте, не ми се мисли. Представям си близките на тези момчета в момента какво преживяват!

Маргало, с теб ще се разговаря със силови методи! На живо, по телевизия, по телепатия...
Пушачка такава! #Cussing out Heart Eyes

# 102
И аз гледах сега за изгубения Веселин..Майката се сдържаше, опитваше се да бъде спокойна пред камерата, но сълзите й течаха,течаха...
Делти, чух вестта за отвлечения кораб и ми се обърна сърцето, точно за теб си помислих.
Много зло, много неправда има по белия свят.. Sad

# 103
Делте, Hugима добри хора.И в нашата темичка особено. Grinning

Щастлива съм,че ви открих. Hug

Маргало Hug,одъртявам,кво да се прави?Тъй ще е.Моля те,не ме бий. Mr. Green

Сакън, няма да ви бия   bishop

Обичам ви аз  hug

Ти не ме слушай У фейсО кво говоря  Joy

# 104

Маргало, с теб ще се разговаря със силови методи! На живо, по телевизия, по телепатия...
Пушачка такава! #Cussing out Heart Eyes

Гиди мръсна съм пушачка такваз  ignore2

Общи условия

Активация на акаунт