Жената Овен/12

• 17 990
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Честит да е Рождения Ден на момиченцето на Франци!

# 346
Бенджи, телефона ми е спрян, защото не е платен..Но ще бъда на спирката в 3 без 20. Дано прочетеш това  Grinning
Прекарах прекрасен предиобед с племеничката си. Много  ме е яд, че забравих фотоапарата  си..Обаче сега ще го взема.

# 347
Бенджи, телефона ми е спрян, защото не е платен..Но ще бъда на спирката в 3 без 20. Дано прочетеш това  Grinning
Прекарах прекрасен предиобед с племеничката си. Много  ме е яд, че забравих фотоапарата  си..Обаче сега ще го взема.

Ели там ще съм с Форда. Hug

# 348
здравейте.Франческа-да ти е жива и здрава племенницата!!! ние днес се разходихме из стария град-много е красиво,но останахме без крака.сега тате и бебе спинкат сладко,сладко,а аз се рова из нета....до утре  bouquet

# 349
Благодарско, момичета!Може да ги видите двете ми красавици на началната ми страница в бука Wink
Айде, че да си оправя тоалета за сбирката Joy
До довечера на всички Peace

# 350
Франси, честити 2 годинки на Голяяяямата  Mr. Green племенница, да расте здраво, будно и щастливо дете  Hug
Я дай бука да ги видим.

# 351
Франчи, честито и от мен  Hug

В неделя все съм на път и едва успявам да ви хвърля по едно око .
Цунки и да сте добре щото ще ви бия  Naughty

# 352
  • Varna
МАРГАЛЧЕ Hug
Говирих ме си за тебе smile3521 Искахме да не се събираш самичка, ами да си със нас Hug
ЦВЕТЕНЦЕ Hug
Питаха и за тебе. Обясних ме, колко си бойна, и как напраУ роди тука във темата Hug
Миличка, много късмет от сега нататъка! Само хубави неща!!!
Това е за тебе и твоето семейство

# 353
Честито на Фран и на голяяяяяямата племенница!

# 354
Добър вечер, драги зрители  bowuu
Пряко включване от световната сбирка на овните.
Звук от блъскане на здрави, овенски рога няма да чуете, но за сметка на това гръмък смях, приятелски шегички и много усмивки на срещата им има там.
Бога на бурите чак завидя на прекрасната им, дружеска среща и реши да я прекрати с ураганен вятър  Laughing
Фоторепортажа ще бъде отразен в късните новини с включване от Коколина  bowuu bowuu
 Joy Joy

# 355
  • при моите деца .....
Привет!!!
Как мина срещата? Или продължава?
Аз сядам през компа и ТВ - с мента с тоник и пресни картофки.....
Наздраве!

ПП. Докато сервирам Ели ме изпреварила с духовит репортаж от срещата!   bouquet

# 356
Eхо, компанията, как сте?
Бира, вино, кафета, сокове и мноооого смях.Това сме ние.И гадната буря ни раздели по домовете Crossing Arms

Аз засядам на едно уиски, пък после пак на вино ще да мина, че съм взела от любимото ни Whistling

Много съм доволна от сбирката.Другия път ще е още по вълнуваща, нали?Даже и място сме си заплюли Crazy

# 357
Айде,момичета

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 08:25 от КоКолина

# 358
  • при моите деца .....
Айде,момичета!Пускам кратък репортаж от мястото на събитиетоhttp://poni4kata.snimka.bg/friends/sreshta.501563
Иска парола

# 359
Фран,това е за тебhttp://villa-romantika.tryavna.biz

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 08:26 от КоКолина

Общи условия

Активация на акаунт