Жената Овен/12

• 17 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Tsvetito ,браво приема се с 3пъти ура,аз откога давам зор ,но няма кой да ме чуе   Whistling
 Кой друг беше от София?Аз съм т БГ до началото на Юни и след това  по Коледа,ако сме по организирани ще е чудесно,ако не здраве да е   Wink

# 556
  • Varna
Еййй, Цветенце, Ирчееей Hug
Как искам да ви видя двечките, ама как искаааам. То Софето по далече миЙ от Станбул Sad
АСЕ Hug
Много неприятно и гадно със тези ясли и градини. Минала съм го тоя път по татово време. Все връзки трябваше, а като случайно намерех, дивенати веднага лепваше ангините и ща не ща трябваше да напускам, че една седмица на градина, две у дома. Иначе яко детенце, ам вирусната ангина знаете как е, мамка му #Cussing out
ФРАН Hug
СтраОтни гащи newsm10, там от където си ги взе имаше ли блузки или потничета цвят каки? Че такова търся, имам едни бермуди такъв цвят а най си пасват със каки цвят.
Днеска съм голям мързел, не отидох на тренировки Embarassed

# 557
Айдееее, аз съм за една софийска среща, няма само варненки да се събират Simple Smile
Фран, да не давате квартири под наем?
JoyАбе имаше софийски булки в темата, ама защо не пишат newsm78
Да, само за летния сезон, обаче!
Хихи да не повярва човек направо в една тема да не са доминиращи софиянки  Mr. Green

Фран, страхотни са ти новите гащи, обичам такива изчистени модели  Heart Eyes
Това синьо пазарче май завинаги ще си остане синьо за нас, па макар и вече да е оранжево  hahaha

Делтенце, щом не си отишла днес на тренировка, значи си имала нужда от почивка и е трябвало да бъде точно така  Hug

КоКолинка, продължаваш ли с визуализациите? Можеш да си направиш и карта и списък с желания по новолуние  Heart Eyes
Кога ще пускаш пак изследвания? Да видиш, че TSH ще е спаднало ощеееееее Hug

Ели, и аз щях да ти предложа гаровия подлез, но Фран ме е изпреварила. Голям избор има и хубави неща.
Разбирам притесненията ти. В къщи също ни очакват ремонти, понеже лятото сестра ми ще идва с племенницата и мъжа си, но синът на мъжа и (от преден брак) също е изявил желание да дойде. А като я знам моята майчица каква е притеснителна, аз също де, че къщичката е старичка, а чужд човек ще идва  ooooh!

# 558
Делте, хич не съм забелязала цветовете на блузите и потниците.Ама имаше бая моделчета Peace

Бенджи, права си.Ама половината си е синьо още Laughing

# 559
Бенджи,продължавам.Направих си и списък.Поканих си и ангели.Изобщо.... Mr. Green
А пък вчера какво ми се случи... ShockedАз през деня реших това за ангелите и никой не знаеше.По едно време мъжа ми  ми звъни и ми разправя как решил да ми звънне и тръгнал да ме търси на буква А-търсел ангелче Heart Eyes.Пък той понякога ме нарича така,но никога не се е обърквал така.Незнам дали не е някакъв знак,но е егати съвпадението. Peace

В четвъртък съм при ендото,а ТСХ чак след месец.

# 560
  • Varna
Ми Франчи, де сЪ тез магазини де? Където има тия намаления, че и много блузки си видяла. Аз помислих, че ще се сетиш да пишеш тука или на лични Wink Да ти кажа, не обичам да ходя по магазини и да търся, а така ти ще ме улесниш. Отивам, гледам, харесвам или не и си бия камшика. Много съм бърза, не сЪ моткам Ич.
БЕНДЖОЛИНЧО Hug
Беше голям мързел, ама голям мързел. Ти искаш да ме извиниш, благодаря, но аз не се извинявам и си казвам без полиция истината. А страшно ми се спеше. От месеци не съм спала на обяд, а днеска ми е за втори път тоя месец. Не съм и уморена, не се чувствам така. Та това си е пъвокласен мързел smile3538 smile3537 smile3538 smile3537 fight

# 561
Алоуууу, казах бигшопа http://www.bigshop-bg.com/  вляво на магазини излизат първо адресите за Варна(специално за кака ми Делта)  bouquet

# 562
Добър вечер и от мен...
скапана съм днес, страшно ми е уморено.
Мисля да хапвам и да се гътам в леглото....)
От утре евентуално съм на диета....ако не ме избият пак съчмите и не си продължа с плюскането...ама вече ще се търкалям...((((

# 563
Tsvetito ,браво приема се с 3пъти ура,аз откога давам зор ,но няма кой да ме чуе   Whistling
 Кой друг беше от София?Аз съм т БГ до началото на Юни и след това  по Коледа,ако сме по организирани ще е чудесно,ако не здраве да е   Wink

И мен ме бройте  Peace

# 564
Много се радвам, че срещата за София се урежда!!!
Трябва и една по средата на БГ да си направим по нататък Laughing

# 565
  • Varna
ФРАНЧИ Hug
Благодарско, много отдавна, не съм ходила във тези магазини, а карта имам за там smile3538 Така е, като не обичам да ходя по магазините, че даже и забравям за някои Laughing

# 566
А пък аз обожавам да ходя по магазини. Mr. Green

# 567
А пък аз обожавам да ходя по магазини. Mr. Green
И аз, и аз Mr. Green
Днес медузка не се е вясвала, май Thinking

# 568
Аз по магазини не обичам да ходя...)
Но обожавам да пазарувам от ибей и от всякакви електронни магазини...)

# 569
Как сте готини мацки, гордост за нашата зодия и женския пол? Hug

Общи условия

Активация на акаунт