Жената Овен/12

• 17 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Neri,мнооого ми хареса. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 631
  • Varna
Абе, това някоя от нас ли беше го пуснала преди доста време newsm78 Или и във друг форум го бях чела newsm78  Не се сещам вече ейййй. Като Фърча, насам, натам, тЪй ще е.
Абе що бе, не сме сЮФсем гадни женичките и нямаме угода. Имаме угодааааа, имамеееее smile3503

# 632
Neri, на ясла ходи ли?
Аз и за това не съм съвсем съгласна, че не са болест кашлицата и сополите....ако продължително време си стоят, това се превръща в някакво хронично състояние. За мен трябва да се лекуват и не е нормално да си стои детето така с месеци...

Добре де, защо да трябва всичко стойностно да се постига с болка и т.н.? Нещо не я схващам идеята...
Зависи какво се разбира под ценно, важно, хубаво и т.н...
Както и да е, просто не съм фен на разни клишета...

# 633
  • Varna
МИРАМКИЧ
Гледам, че мами от всякъде се оплакват от едно и също. Момичетата, много се грижат за децата си. Една от друга искат съвети, че вече виждам и лекарите май незнаят какви лекарства да дават. Никоя не иска да става хронично. Във другата тема където пиша, постоянно ходят по лекари. Коя майка ще иска децата и да са сополиви и да кашлят постоянно
Синът ми, че е голямо магаре и той от две години, все гърло го боли. Не е немарлив, много се грижи за себе си. Има някаква причина за това, ама какваааа...... newsm78

# 634
Делте, аз не казвам, че не се грижат за децата си...)
Но по ясли и градини това състояние е масово разпространено. И накрая на родителите им писва и започват да си пращат така децата, защото са им се изчерпали вариантите да си стоят в къщи с тях, нямат повече отпуска и т.н.
И съответно като има 2-3такива деца в групата и всички стигат до това дередже.

# 635
  • Varna
Незнам Мирамкич, на мене ми се уплаши очОто да гледам толкова родители да се оплакват, че дечицата им постоянно болни и че като ги заведат на градинка вече оздравели и някои родители си водят децата си болни, като ги оставят на входа на градината и бягат да не ги върнат сестрите
Но въпреки това, прави ми впечатление, че самите лекари не могат да помогнат на малчовците

# 636
Момичета,днес си купих череши,измих ги и цялата ми уста е в афти  Shocked
не купувайте на дечица който има,кой знае с какво ги пръскат!
Neri,майтап  Mr. Green да си призная аз щях да съм № 31 456 013  Blush
не че не може да ми се угоди...пусто любопитство  Whistling

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:34 от ира79

# 637
  • Варна
Мирче не ходи на ясла поради тази причина- все със сополи, че и малката подир баткото.
Аз също смятам, че това не е нормално състояние а отговор на организма. Трябва да се потърси причината за това не да се лекуват последствията. У нас за съжаление лекарите лекуват на парче. Има сополи ейти капки, има кашлица на ти сироп за подтискането и, има температура - нурофенче и така.
Като се сетя, че по-сериозните заболявания на децата си аз им поставих диагнозите  #Cussing out Twisted Evil
А с госожите в яслата съм се разправяла защо пускат такива деца там и тя ми вика ние сме мед. сестри като дойде с белешка от доктора, че е здрав не можем да го оспорваме  #Crazy

А жените си имаме угода и още как. Една приятелка казваше, че идеалния мъж за нея бил вибратор с протмоне newsm62

# 638
Момичета,днес си купих череши,измих ги и цялата ми уста е в афти  Shocked

Aaa, не съм съгласна Crossing ArmsЯм череши от няколко дена и нямам афти Laughing

Приказките на Уайлд не са ме кефели дълги години.Чак сега ги схващам, но не обичам да ги чета!

# 639
  • Varna
Нериииии Joy
Ей, тая ти аверка наистина, няма угодия, че и наситааа Joy
ФРАНЧИ Hug
Доста станахме, тия които не обичаме да четем приказките на Уайлд.
Много тежки бе, многооооо

# 640
Фран,дано аз да съм попаднала на кофти партида,но аз съм сигурна ,че е от тях нищо ми нямаше сутринта ,а и нищо др.не съм яла!

# 641
  • Varna
ИРЧЕ Hug
Вземи да се пожабуркаш със ракия, ама Фнимавай деееее. Със ракията искам да кажа Joy Ако не със онова зеленото лекарство, ама забраЙх как сЪ казвашИ newsm78

# 642
  • Варна
Гранофорин е зеленото лекарство но ракия по добре hahaha
И аз ям череши от няколко дни и нямаме афти. Верно, че пийваме ракийка вечер  Laughing

# 643
  • Varna
ААА, значи не съм дала гаден и неверен съвет Joy
ЛЮскайтИ ракиите мУмИчИтаааааааааааа Joy Тука сте повече черешарки, трябва да сЪ прИдпазватИИИИИ Hug

# 644
Момичета и мойто дЯте е голямо магаре, ама и той постоянно кашля. АЛЕРГИЯ. Дълго време се мъкнахме с кашлици, сополи и т.н, докато се установи от къде идва проблема. След тестовете се установи, че е алергичен към какво ли не. Прах, пух, цветя, дървета, лекарства, животни и т.н. По този повод се сдоби с хроничен фарингит. Целогодишно зачервено гърло. Даже се майтапехме с майките на децата от отбора. Понеже всичките са облечени в еднакви екипи и почти всички са подстрегани първи номер и трудно се различават и ги бъркаме. Та аз им казвам  "Моя не го виждам, но го чувам, понеже постоянно кашля". В интерес на истината на мен на дърти години ми откриха също алергия. Ще купувам спрей за нос на едро. Малко черен хумор. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт