Жената Овен/12

• 17 662
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,сега видях,че Вени се е появила в Готварския.Така се зарадвах. newsm44 newsm44 newsm44
Надявам се и при нас да отскочи. Laughing

# 676
Маргалчо, лИбоф моя, още снощи те намерих, не, че не съм те виждала и не, че не ти знам и кътните зъбки  smile3534.
Хубаво ти е така. Точно тая дължина ми харесва при теб, пък с очилИ си напраО трИпач. Бонд, Джеймс Бонд, ма в женски род, множествено число  Joy

# 677
lady Blu,на теб ли пратих покана във Фейса?
Маргалчето ми предложи приятел и аз му пратих покана и сега видях,че е теле и веднага се сетих за теб. Hug

# 678

Закусчица в леглото от мен  Grinning
Моето събуждане започна с див, лъвски, бесен вой (разбирай котешки). Човека, котарака де, бил гладен и му се ходило на разходка. Учебните сирени за тревога са по-деликатни и тихи  Laughing

# 679
Ахааа! "Завъдих" си цяло стадо приятелчета Joy  bouquet
Макар, че не знам, що не го любя тоз фейсбук.  newsm78

Днес съм мома домакиня. Разшетала съм се от ранни зори, още от 8 и 30 ч Mr. Green

Вчера на едната ми работа приключих осеммесечен проект, който трябваше да е готов до 31 май. Чакам само един окончателен подпис от една държавна агенция, но това вече не е моя работа. Хепи съм и ми е едно леко и хвърковато. Направо като хвърковатата чета на Бенковски съм. Цялата чета  Laughing

# 680
Хелоу, мацки.Аз си направих тренировката и даже изчистих банята Whistling

Абе и на вас ли така ви излиза подфорума нашия дом или само на мен newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=51.0

# 681
Добро утро, момичета.

Благодаря ви за кафенцето.

Маргало хубава си душко. Периодично ви разглеждам снимките, всичките сте многоооооооооо готини.

# 682

Даааа Hug

# 683
Фран, да

# 684

Дааа, само че аз бях на хоби.
Лейди, поздравления! То след свършен ангажимент на човек му е така леко, че все едно ще полети- колкото цялата хвърковата чета  Laughing

# 685
Елинор, мерси.
Гледам, че и слънчо се е показал днес, а нали сме пролетни зодии, поне на мен и от това ми става хубаво.

# 686
Лейди,поздравления и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 687
Добро ви утро мацки Mr. Green Hug
Елинце, мерси за кафето и закуската Hug.
Франчи, да и на мен така ми излиза Peace.
Лейди, моите поздравления Hug, приех ти поканата във фейса Wink.

Хубав и слънчев ден ви желая! newsm47

# 688
  • Varna
КОКОЛИНЧЕ Hug
Тя Венито още снощи я видах във Готварския. Но не я бъзикнах за да не я притесня.
МАРГАЛЧЕ Hug
Пратила си ми една Убавица У фейосО- приех я ама нИнам коя е. Ама щом ти е аверка у добавих де Wink
Аз цъфнах във 7 на терасата ошетах я и я измих и изплясках прането. Опатках и хола и както се бях засилила да омААм всичко останало, и сЪ обажда една аверка. Един час и кусур мЪ държа на тИлИфона #Crazy Развали ми шетането rotfImao Да сЪ оплаква за синО си и да го контролира. 28 годишен младаж, със много яка професия, ама тя като орлица отгоре му #Crazy Почне ли да се гаджосва със някоя мацка и стой и гледай кО праЙ тЪз жИна Shocked
Аз на моят син никога не съм му го правила.

# 689
МАРГАЛЧЕ Hug
Пратила си ми една Убавица У фейосО- приех я ама нИнам коя е. Ама щом ти е аверка у добавих де Wink

Joy Ако е една руса, позамазана - съм Я! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт