Жената Овен/12

• 17 671
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
А по повод новите коли и мъже как да ви кажа. Искам нова колааааааааааааа. Бялото АУДИ е баш като за мен. Смятам, че ще ми отива. За мъж- труден въпрос. Живея 9 години сама- е с Гарджето де, та се чудя дали да не пробвам да видя колко време ще издържа в постоянно мъжко присъствие  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 721
Диваааа!   Heart Eyes  те!Как не те броиме бе мила,ти си траеш неси писала от къде си в профила затова,извини ни!Да за събота знам ,но неделя си е ден за срещи и раздумки  Mr. Green

# 722
Писах някъде, че съм от Перник, но работя в София. Неделите са се утрепали са раздумки и форумски срещи. Казвайте къде и в колко часа.  love001  love001  love001

# 723
Леле,момичета!Сега се прибирам и не успявам да ви изчета #Crazy.Връщам се.

# 724
Neri,как да те намеря  във Фейса? newsm78

Купих си хрущялки за 4,90лв.

За утре имам нужда от вашите палчета. Praynig

# 725

За утре имам нужда от вашите палчета. Praynig
Имаш моите палчета, ръце, крака-всичко!  Hug Hug

# 726
КоКолина  и от мен имаш палци стиснати,колкото имам.
Коли,мъже,череши,нещо друго.... Joy
Колата е за сменяне,да,но мъжа не,имам го от 8 г,още не съм му се нарадвала.Череши и аз купих днес на 5,60лв.Ще видим дали детето ще яде.
Кола такава искам.

А каква намерих само,тази  дали не е за начинаещи?

# 727
КоКолина, и аз ще съм на линия за палците Peace

Мацки, аз ще ви изоставям, че имам една запивка Drunk с колегите от танците!

# 728
Аз не сменям нито мъжа,нито колата. Naughty

Благодаря за палчетата Hug!Дано помогнат.

# 729
Я, кой си има хубава кола Simple Smile КоКолинка, и аз стискам палци!
И Я много лИбим аудито.

А сега по същество - за срещата в София до момента сме:
1. Аз
2. Ира
3. Дива
4. Елиш

Предлагам да е в неделя 13ч. Само да ви питам навити ли сте за Дон Домат, дето е близо до Халите? Или някъде другаде из центъра. И къде ще се срещнем, някъде предварително или направо на заведението?

А аз във фейса нямам никоя от вас. Искам и аз да видя Маргалчето. Макар, че и аз нещо не се кефя на фейса, влизам само, ако някой нещо ми пише, или ме добавя.

Пък аз искам къща на 3 етажа, ама да имам и слуги, че не е лесно  Joy

# 730
Цвети,казвай и ти как да те намеря?И аз не влизам много,ама като има снимчици и зяпам Shocked

# 731
Коколинке fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug дано всичко е наред Praynig.
Цвете, дай си имената и веднага те намираме или ти искаш само Маргалчето да видиш Rolling Eyes.

# 732
Медузка  Joy как само Маргалчето бе, всички искам да ви видя и да ви "имам"
Цветелина Тотева съм аз  Peace

# 733
Цвети,две сте.Ти с дечицата ли си на снимката? newsm78

# 734
Бря!
Оправни овенки бе, оправни бе, хем красиви, хем умни, хем се разтропали, къде по пътищата с коли, къде по мъже, къде тераси и холове мятат, къде череши ядат  hahaha гледам и у фейсО сме вече цяла сюрия  hahaha
Лейде, лИбоф, У фейсО сме се сбрали за да се киризим по фототата  hahaha да не си плющим снимките тук  Joy

Ей го моя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт