Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 924
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
  • Варна
На мен Стефанови са ми много по-симпатични от старите съквартиранти.

# 18
  • София
Само набързо се записвам.
Мерси за темичката  bouquet

# 19
Аз все имам едно предчувствие, че ще спечелят или Кузмови, или Антоний и Цанка(не им помня фамилията).

# 20
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Абе тези двамцата от 14 години заедно, той какво ли не е правил,
а тя го оправдава, че се бил променил от 1-2 години.
Събрали са се душевен мазохист и душевен садист.

За Стефанови, има нещо много премислено, позьорско и фалшиво в
тяхното поведение.
В този ББ сички се имат за големи актьори и стратези.

Честно, не знам вече кой да искам да спечели.
Май Веселин и жена му и то главно заради жена му.

В Ели има нещо стабилно и твърдо в характера.
Това ми харесва.

# 21
  • Пловдив
Добро утро! Вчера вечерта май нищо интересно не се е случило в къщата,никой ли не гледа вече на живо.

# 22
На мен младоженците не са ми симпатични,но по разум май искам те да спечелят.Поне няма да прахосат парите,а и са във възраст,в която сега започват всичко и ще са добър старт за тях.Всички останали имам чувството,че  ще прахосат парите заглупости и ще продадат апартамента и колата .На моменти някои ми стават по-симпатични,но скоро след това отново ми отиват в категория-ужасТ.

# 23
  • в моя свят
Запис   bouquet

# 24
# 25
  • Варна/Лондон
Хлъц! Laughing

# 26
И аз да се запиша понеже не винаги успявам да гледам ,а вашите репортажи са добри.Снощи пак не гледах ,но ми беше достатъчно това което прочетох тук

# 27
Хайде  да идва  вечерта,та да видим какво ще  става Simple Smile

# 28
Аз още не знам кой искам да спечели ББ. Със сигурност не искам да са Кузмови, защото Веселин е ужасно агресивен не само на думи! Жена му Ели, щом го търпи и позволява да говори такива гнусотии пред децата им - също не е стока!
Стефанови не ми вдъхват никакво доверие. Мъжът Добрин ми изглежда прикрито агресивен.
Трифонови отдавна се издъниха, за Чипеви и Качанови няма смисъл да отварям дума въобще.
От останалите нови още нищо не съм видяла, за да ги преценя по достойноство. Младоженците ми харесват донякъде, но впечатленията ми са оскъдни. Възрастната двойка също ми е все още симпатична, но пак имам само бегли наблюдения, защото ББ не акцентира върху новите.

# 29
Уф, хайде да се запиша, мислех да пропусна, ама пусто любопитство...
Имах фаворити, но те отдавна напуснаха къщата. От останалите - засега не симпатизирам на никого. Смятам, че на този етап е най-добре Е и Д да се махат. Не изгарям от желание да гледам толкова заспали млади хора с  безцелното им  и безидейно съществуване.

Общи условия

Активация на акаунт