Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 122
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
          Здравейте мили мами, не знам дали има тема за Банево, но плануваме преместване в къща, че ни омръзна мръсотията от центъра на Б-с.
          Някой може ли да сподели как бих се чувствала с две малки деца? Например има ли парк или детска площадка, където да ги водя да играят с други деца? Какво изобщо има за деца, пазаруването в Бургас ли трябва да става, какво е нивото на училището и т.н.
          Всякаква информация би ми помогнала за живота там, понеже още не сме твърдо решили. Ако някой знае, понеже все пак не е Ветрен, нали...

# 151
  • Бургас
Mom,темата ни се казва "Ветренски мами" ,защото всички сме раждали в болницата във Ветрен.
В Тази темa , пишат много момичета от Бургас и от кв.Ветрен също. Предполагам,че там ще ти отговорят . Късмет с преместването !  Hug

Уф,само аз ли така се дразня на свекито си?  Crossing Arms

Горги,как е ремонта?

# 152
Мммм Деси, мне!
 Laughing

То цели теми има....  Whistling

# 153
  • у дома
Ко става, бе мацки? Хвана ме яд на тези синоптици, уж щеше да вали! Къде  е моето извинение да лежперя по диваните  Crossing Arms Оф, не знам зъби ли го мъчат Гоги що ли, ама през нощта като се почвне с едно мрънкане  ooooh! ... И айде на спалнята при мама и тати  Tired

# 154
Здравейте момичета.Искам да питам нещо,че много се притеснявам. На Коки носа хърка като за световно.Водихме го в Девата онзи ден,преслушаха го и Д-р Ставрева каза че гърдичките му са чисти,гърлото е добре,това хъркане е от носа. Изписа ни Тетрисал(спрей за нослето). Ама вече 4дни е все така хърка ли хърка. Знам,че подобно хъркане е нормално за бебчетата,ама взех да се притеснявам. Снощи след едно впръскване кихна и от нослето му излезе нещо като секрет и то доста.Много съм шашната. Утре май пак ще го водя на лекар. Някой имал ли е подобен проблем?
          Здравейте мили мами, не знам дали има тема за Банево, но плануваме преместване в къща, че ни омръзна мръсотията от центъра на Б-с.
          Някой може ли да сподели как бих се чувствала с две малки деца? Например има ли парк или детска площадка, където да ги водя да играят с други деца? Какво изобщо има за деца, пазаруването в Бургас ли трябва да става, какво е нивото на училището и т.н.
          Всякаква информация би ми помогнала за живота там, понеже още не сме твърдо решили. Ако някой знае, понеже все пак не е Ветрен, нали...
Аз живея в Банево,ако искаш пиши ми на лични. Ще се радвам да ти отговоря.

# 155
  • у дома
Таничка, какво разбираш под - хърка като за световно. През цялото време ли хърка или само докато спи? Пречи ли му на храненето?
Принципно нослето трябва да се промива сутрин и вечер с физиологичен разтвор или Стеримар. Даже д-р Димитрова ми каза, че може и по-често. Пръскаш и след това почистваш с тампонче за уши, като завърташ, така излизат всички сополки.

# 156
Не хърка постоянно,повече докато спи. От снощи като почиствам излизат сополки.А пък хъркането е като все едно имаш хрема.

# 157
zdraveite,6te me pro6tavate 4e ne pi6a na bulgarski,ama sam na kompa na baba mi  Mr. Green
DOROTEA,ma6inkata na CHICO,ia ima za 18 leva na bebe6kia magazin na SUN CITY do Bilata (o6te te 4akam da zvunne6)

pozdravi i celuvki na vsi4ki mal4ugani.
nie utre sme nakonsultacia i 6te biem poslednia PENTAKSIM (po zdravna kasa ve4e  Mr. Green)

TANI4KA,normalno e da hurka nosleto prez purvite 2-3 meseca.i nie biahme taka

# 158
Таничка81 и ние сме така откакто се роди дребния, хъркаме, вадим сополки /понякога гъсти и зеленички/, но при положение че всичко друго му е наред няма какво друго да предприемем освен Тетрисал 3 пъти на ден, а понякога и повече и почистваме с клечка за уши. И аз го водих в Девата при д-р Колева и при педито и казват, че е нормално, да продължаваме с Тетрисала.

# 159
Вчера го водих при д-р Згурова и му взеха секрет от носа за микробиологично изследване,защото има вероятност да има някаква бактерия. Резултатите ще са готови в сряда. Дано всичко е наред. Praynig Притестнявам се,защото започна да се дави като яде и кашля от време на време.

# 160
  • Бургас
Таничка ,имам позната,чието бебче имаше коки в нослето. Казаха й ,че най-доброто решение е слънцето,колкото се може по-дълги разходки.
Дано бързо да се оправи малчо.

# 161
Момичета, носа, устата и гърлото нормално са колонизирани със стафилококи, стрептококи и какво ли не още.Не се шашкайте от тези резултати, и дори бих посъветвала специално от тези места да давате секрет когато положението е много зле, а не при всяко едно възпаление.Не за друго, а защото задължително ще се изолира нещо, и задължително ще изпишат антибиотик, а това не винаги е необходимо.Отделно-ако направите един опит и занесете секрет в различни лаборатории, почти със сигурност резултатите ще се различават!Това, което казвам, не се отнася за първично стерилни среди, като например урината.Ако от нея се изолира бактерия, антибиотика си е задължителен.Изнесох една малка лекцийка по микробиология, нали това ми е работата Wink.

# 162
Таничка81 и ние сме така откакто се роди дребния, хъркаме, вадим сополки /понякога гъсти и зеленички/, но при положение че всичко друго му е наред няма какво друго да предприемем освен Тетрисал 3 пъти на ден, а понякога и повече и почистваме с клечка за уши.
Ами като в нашето носле не влиза клечка за уши!? JoyПиташ ли ме какво правя-направо ужас!

Таничка81 , бързо оздравяване и дано няма нищо сериозно при бебока!!! Hug

mia71 , добра лекция!!!  bouquetМнооооооооого поучително!!! Peace

SuNnY SkY , никакви не се обаждате за разходка!!!То това важи и за tafta , де!!! Crossing ArmsНе искате май да пиете кафенце с нас, а?

Ей много кофти време!!!Пак заваля!!! Wear Umbrella

# 163
  • Бургас
Гогунче,тя Тафта не си е в Бургас /чакам да звънне като си дойдат/и аз излизам много рано сутрин сама с Димана,обикаляме 2-3 пъти едни и същи райони и се прибираме  Mr. Green
До скоро свеки беше тук,сега пък времето беше гадно.
Ама не съм забравила .Как е Сисето?  Hug

# 164
goguna , SuNnY SkY от днес съм на линия в Бургас  Hug Дори успяхме на обяд да сложим втория Пентаксим  Grinning
Айде утре на разходка / дано само времето да позволи   Praynig /.
Нашето носле си е същинска камба и всичко влиза вътре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт