Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 242
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Юлиана,честита ви месечинка ! Как бързо лети времето ,нали?

Честито и на госпожиците на Кенди и Мама89Hug

# 331
Здрастииии  Grinning
Аз влизам за едно бързо въпросче, че нема време. Слагате ли захар на кус-куса? Мойто злоядото неще изобщо да го яде / попарата също/и се чудя дали да го подсладя ? Ама незнам дали не е рано да добавям захар?
Айде цунки на всички  Heart Eyes

# 332
Здрастииии  Grinning
Аз влизам за едно бързо въпросче, че нема време. Слагате ли захар на кус-куса? Мойто злоядото неще изобщо да го яде / попарата също/и се чудя дали да го подсладя ? Ама незнам дали не е рано да добавям захар?
Айде цунки на всички  Heart Eyes

аз почнах с кафявата захар отначало има я и на бучки

# 333
  • у дома
Моето мнение е, че и със захар и без захар - щом не ги харесва няма да яде, ама опитай...

# 334
SuNnY SkY, благодаря за паролката.
МНОООГО са сладки бебоците. Успях да откопча около час, за да разглеждам албумите - прекрасни са. Вече има няколко снимки и от нас ...
Юлияна, Кенди и Мама89, честита Ви месечинка. Много щастливи мигове с малките бебоци! Hug

# 335
  • Бургас
Момичетааа, честити месечинки и от мен. Tada bdbaloni

# 336
Може ли паролка и на мен да ви разгледам бебоците?

# 337

и при нас е така от време на време, ама като са малки още милите и не могат да са изплюят. А пък за зъбки не е ли рано още.

А хомеопата нещо изписа ли ви

За зъбки незнам дали ни е рано, но баткото на 3 месеца беше със зъбче и то кучешкото-беше като вампирче известно време!!! #CrazyДо 8 си месец имаше пълна еста със зъбки! newsm47Просто при всяко детенце е коренно различно!

Хомеопата ни изписа лекарство за очето и сме да твърдя, че секрета намаля и от жълтеникав стана прозрачен!След две седмици сме на контролен преглед и ако се наложи ще изпише друго!

Аз да се оплача-от снощи Сияна е с Т 37,5!Направо ще лудна-до онзи ден лекувахме баткото и сега и тя!!!Заведохме я при дежурния тук в "Меден рудник" и веднага антибиотиче за зачервеното гърло и т.н.Ама тя една докторка-ходи до аптеката за да види какво да й изпише-може ли такова безобразие!Като се прибрахме мъжо звънна на педиатърката и тя каза категорично не на антибиотика!Да й давам само вит.С и едно хомеопатично и да я следя за Т!Ще видя до обяд как ще е и ако няма поне малко подобрение отиваме в Девата!Ако са зъби напров ще се застрелям вече!!!

maimp , много неприятно това с малката Вяра! HugАз тъкмо тези дни се чудих къде потънахте и незнайно защо реших, че сигурно скитосвате някъде на почивка! JoyБързо възстановяване и никакви болести вече!

SuNnY SkY , прати ми мила и на мен паролката, да кача и моята циганка! Peace

Честито на месечинките на патерички  newsm51 и на именника Янко на Сесил!!!  bigdance2

# 338
  • Пловдив
Привети - мривети   Wink

Честити месечинки на празнуващите, живи и здрави да са   bouquet

Снежи, за кускус-а и захарта - аз го давам чист, с малко обезсолено сиренце и масълце - стиска устата и това е.Попарата обаче я мели с двата карбуратора- явно му е по-вкусна.Като не иска - не иска, може пък някой ден да му се услади.

maimp , правилно си ме разбрала тиии - второ само за мъжа ми  Laughing Стискам палци и ви  Hug с малката, всичко ще се оправи, ще порасте хубавица и ще я взема за снаха  Grinning

Ох..аз с тия ремонти съм на път да сдам багажа, ама калпава пара не се губи лесно.А..като ходих в данъчното да декларирам апартамента ми казаха, че съм имала право само на едно основно жилище ..някой нещо да му говори това..?

Бобко ми е мноо труден със съня напоследък, особено нощем.По три- четири часа сумти, мрънка и реве, абе чудо..

# 339
Привет и от мен!Имам син на годинка,а отскоро живея тук и почти никого не познавам,а ми е кофти все да излизаме сами.Има ли тук мами от Ветрен в положение като моето?Ако да ,ще се радвам да се запознаем Smile

# 340
  • у дома
Привет и от мен - цял ден в Аквата на професионален "симпозиум", направо си загубих деня  ooooh!
Гогуна, ми че това не е ли нормална Т за малко бебе  newsm78 Или аз нещо не съм разбрала правилно, ама си спомням, че бебетата имат по-повишена Т от нас  Thinking Ти къде я мери таз Т?
Горгона, това означава, че ако имаш две жилища - едното го декларираш, като жилищно и плащаш по-малки данъци и такси, за другото ти съдират кожата.
А Гогоошу, както си спи и се обръща по корем, след това незнайно как застава на 4 крака и започва да реве -  ooooh!
 ooooh!

# 341
Здравейте Hug!
snow-white16 , аз в началото на захранването слагах в зеленчуковото пюре съвсем малко кафява захар,защото му се цупеше.Като свикна с вкуса на зеленчуците и като вкарах повече видове, махнах захарта.А когато правя плодови пюренца, ако киселеят, добавям фруктоза.А кук-куса и попарата не се ли правят по принцип със захар?Вярно, че са бебета, ама аз не бих яла макарони или попара без захар Laughing.

goguna , не ми е много ясно как може да се разкъса мембраната в слъзния канал или да се разшири стеснен канал с хомеопатия newsm78, но да, поне на възпалението може да повлияе.Според мен вземи я подкарай по рецептата на Проста Мария-интензивен масаж мнооого пъти на ден.

# 342
Добро утро !

Честити пети месечинки на Димана на SuNY SkY и на Боряна на By the sea
  ura  bigdance2

# 343
Добро утро и от нас!!! kaffeetrmker_2

Проста Мария , по принцип Сияна никога не е била с по-висока температура, а точно обратното!Затова веднага ми направи впечатление когато я пипнах по главичката! Tired

mia71 , факт е, че доста дечица са се излекували по този начин! PeaceМен лично не ме интересува как точно действа хомеопатията, защото поне не е вредна!Важното е да пробваме всичко преди да стигнем до последната мярка! Heart Eyes

SuNnY SkY , благодаря за паролката!!!На смяна беше д-р Навякова-направо ми идеше да я  #2gunfire!Че накрая направи коментар, че децата ми били с малка разлика-да не би случайно второто да е било изтървано! #Cussing outДръпнах и едно хубавичко обяснение и излязох!Тези лекари в дежурните кабинети имам чувството, че с конкурс са избирани!!!

Честити месечинки на Димана и на малката Боряна!!!Аууууууууууууу, че те много пораснали момите!!!Кога мина това време!? baby_neutral

Аз утре съм на държавен изпит-тъй че момичета стискайте палци да стана дипломиран магистър, че то това моето учене с прекъсването и т.н. стана цяла вечност! ooooh!

# 344
  • у дома
Гогуна, и моето и детенцето на Мая /Миа 71/, се оправиха само след интензивни масажи по 10ина пъти на ден. Като имаш пред вид, че Гоги се оправи към-то 5ия месец, а Емката, която беше много зле, с гъст гноен секрет чаак към 6-ия. Но масажите продължиха около месец. Преди това, с лекарства се оправяха, за около една две седмици и после пак така....

Общи условия

Активация на акаунт