Само да запазим рамките на добрия тон и да не повдигаме темата за кухните, че направо ужас!
Но в едно всички до тук са прави-всяка майка си познава детето и най-добре знае какво и как да му предложи и изобщо как да го отгледа!!!

Много исках да те видя мила, но точно тогава мъжо има РД и няма как да стане!
Ако се отложи за неделята ще взема двата звяра и ще дофтасам, зада видя и останалите от тайфата!!! 
Аз имам питане-вече ни предстои захранването и се замислям за столчето за хранене!Моля ви кажете коя какво ползва ,какво точно трябва да има столчето за да е наистина потребно максимално?!Спряла съм се на cangaro-shoopy и на hauck едно моделче но го има само в нета!
И аз да се изкажа!Ние изгледахме баткото с тези дървените, които после стават на масичка със столче!Отначало като чух-казах НЕ и то твърдо, но като размислих се съгласих!Бяха ми супер грозни и някакси одялани!!!
Но сега смея да твърда, че по-стабилен стол от този не съм виждала!!!
А това е много важно при вечно мърдащите се мъници!Почиства се много лесно и изобщо си ми беше много удобен!Смятам и малката да изгледам с него!!!

, а за да може ако някоя шашната като мен майка, чието дете плюе всякакъв вид АМ и не ще да яде, да види че няма да е единствената и няма нищо фатално в това. По същите причини подкрепям и мнението на Melly.G за кухнята, маслото и т.н. Ами всеки сам си решава - моето дете яде пюрета и на Ганчев и на Хип и Нестле и Гербер, яде кис. мляко и Руен, и Русалка и каквото има в магазина. Не смятам да робувам на марки, важното е детето да е нахранено. На кухня ще го запиша, не виждам от какво толкова има да го пазя, на всичките ми приятелки децата са на кухня и са си живи и здрави. Хайде приятен ден на всички и се надявам да няма засегнати, както казах всеки изразява своето мнение и все на някого е от помощ.

.А иначе наистина утре изобщо няма да я мъча с пюре,ще и дам каша,нея поне много я обича.
Имам си и по-приятни неща за вършене!!!