Месец май започна вече.Мами,стягайте багажа,краят не е далече. ЮНСКИ мами! - 25

• 22 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!

Хайде софийските мами, кажете ще си правим ли срещичка утре???
Да решим час и място и всички желаещи да заповядат  Hug  Hug  Hug

Предлагам 11ч пред Съдебната, ще гледам да дойда.

# 226
 Hug Добър ден и от мен, аз днес едвам се отлепих от леглото  Tired вчера с Диди и Мармотка такава разходка му дръпнахме, че снощи не можах да заспя, чак към 2ч, а днес едвам отворих очи в 10ч.. Rolling Eyes Днес мисля да се помотая из нас малко, че следобед съм на среща с бебка  Crazy нямам търпение да се видим и да си взема вече 45дн. болничен,  Flutter
Хайде целувки от мен и хубав ден от мен  Hug

Честита принцеса Стела на мама Улла!

Аз съм си все така с контракции, пия си лекарствата, лежа и мисля позитивно, че бебчо ще дочака поне да вляза в деветия месец.

Ще дочака  Hug

Hug И аз мисля че ще дочака

# 227
Добро утро!

Хайде софийските мами, кажете ще си правим ли срещичка утре???
Да решим час и място и всички желаещи да заповядат  Hug  Hug  Hug

Аз съм ЗА, стискам палци да не е кофти времето.  Nature Sunny

Приемам предложението на Алексова за 11ч. пред Съдебна палата  Peace

# 228
Ула, честита ви девойка Стела!Нека да ви е жива и здрава и много да ви радва! Страшно много се развълнувах, а на теб желая бързо възстановяване.
Bubalank, husi, irenkaa, как сте? Бебоците растат ли?
Мартеа, стискам палци всичко да е наред. Но и аз като повечето смятам, че се получават грешки при измерване на бебето в толкова напреднала брeменност. Да не забравя, на патерици, да ти е жив и здрав мъжa и много да те слуша.
В понеделник бях на консултация и бебчо е станал 3,150 кг. Д-ра ме предупреди вече да съм излизала само с придружител, за да се реагира адекватно, ако стане нещо. Но мен хич не ме свърта. Каза, че коремът ми почвал да спада. Мен също ме обхваща страх от раждането и както се бях настроила, че ще раждам в Майчин дом, от няколко дни мъжът ми ме навива да съм раждала в Токуда. И се почна едно чудене. #Crazy
Светла, ти си почивай, пък бебчо ще дочака!
Аз също ще гледам най-накрая да се присъединя към вас. За часа и мястото съм ок.

# 229
Абе Eliska ми се губи нещо  newsm78

# 230
Приемам предложението на Алексова за 11ч. пред Съдебна палата  Peace
ОК, и аз съм там  Peace

# 231
ЧЕСТИТА БЕБКА СТЕЛА НА МАМА УЛЛА И ОТ МЕН!  bouquet
  Момичета да ви помоля за парола за пощата-иска ми се да огледам списъка с необходимите покупки,че тепърва ми предстоят,а аз май до последно ще съм си  неориентирана. Crazy

# 232
Здравейте!!

Честито на мама Ulla! Да е жива и здрава малката принцеса!

Преди малко се завърнах от ЖК, от вчера вече съм официално в 45-дневен болничен. Бебка е станала 2500 гр, главата й все така е много ниско в таза и имам болки, но ще продължавам да пия но-шпа и да си лежа- поне до края на месеца, а после вече може да раждам Simple Smile Като си помисля обаче как с нищо не сме готови още и ме хваща паниката, но... ще разчитам на таткото да ходи и да пазарува, аз вече не мога Crossing Arms Правиха ми преглед за разкритие- беше ужасно неприятно Sick- за сега всичко е наред.
От известно време ужасно много ми се яде сладко, направо съм неудържима Crazy Но поне докторката ме успокои, че съм добре с килограмите (което не е съвсем вярно- +16кг, ама нали това искам да чуя Mr. Green), така че вече му отпускам края, не остана много Grinning
Сега се връщам назад да чета, доста съм изтървала.

# 233
  • София
Здравейте, момичета!
Тази сутрин дадох кръв и урина за последен път за тази бременост, да видим сега хемоглобина как ще е .  Rolling Eyes
Поли и аз искам да се наспя , но нещо не ми се отдава. абе , хора имали други , като мен, които знаят че нещо нетрябва да го правят , но го правят по навик. Например : знам че нетрябва да ям сле 18 ч. за да имам спокоен съм най малко, но НЕ, ям до към 21 после пия вода докато легна и после.............. ooooh! ooooh! ooooh!

Както и да е....

Мартейка миличка ,

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСА ТЕА, ДА Е НАЙ - МИЛАТА И СЛАДКА КАКИЧКА!!!
Hug

# 234

А да ви питам, на мен ми обясниха, че здравната каса не отпускала сега пари , чак юли месец и можеби повече изследвания няма да има  smile3515.

На мен също тази сутрин ми пуснаха изследвания-рутинните - ПКК,урина,влагалищен секрет. Никой не е споменавал,че касата не отпуска пари.
Иначе нашето бебе май все още не се е обърнало и след две седмици ако не е - ще обсъждаме секцио. Ох,незнам...Незнам от кое ме е страх повече.... Ама паниката определено ме обзема все повече и повече ...

# 235
  • С-я
Дари,
не се тревожи. Има време да се обърне бебето.
При мен е обърнато, но си имам едно на ум и се настройвам и за двата варианта на раждане. важното е на финала всички да си имаме живи и здрави дечица.

# 236
Честито на мама Ула!Да е живо и здраво бебчето,а на нея бързо възстановяване!
Хубав ден беше вчера с Диди и Ив ,но послееееееее.....ядох хурката така да се каже!Като ме почнаха едни адски болки и контракции следобяд,щях да пукна!Започна да ми става лошо,да ми се повръща!Ама си траех и се гърчих!Вечерта ходихме у майкини и те пък като ме видяха и айде да съм отивала на преглед!Дърпах се в началото,но после вече започнах доста да се припотявам и болките зачестиха и айде в отделението!Прегледаха ме за разкритие #2gunfire и слава богу нямах!Обаче като видяха бебето и казаха:"Охооо ама то си е достатъчно голямо да го раждаме вече,едро бебе е!" #CrazyПри което мен направо на рев ме изби-такова шубе досега не бях изпитвала!А акушерките се радваха на шишо бакшишо дето е в корема ми!Все пак доктора се смили и каза,че ще пробваме да го задържим поне 2 седмици още с хапчета,но ако бебо продължи да упорства-щели да ме чакат в отделението! #CrazyМайко мила наближава!
Изписаха ми гинипрал,но не мога да го пия-вдигам кръвно,сърцето ми излиза от релси направо и треперя цялата като пеперудка!Тва така не може и следобяд ще ида до ЖК с мама да видим кво ще правим С аг-то ми.
И така-вчера при мен беше весело,само дано и днес не е така! Joy

# 237
  • Пловдив
Ееееее, верно, добре че Танчето да напомня!  Hug
Честит рожден ден на малката кака на Мартеа - да е жива, да е здрава, да помага много на мама и тате  bdbaloni

# 238
Момичета, благодаря за подкрепата   bouquet

Мърмотка, успех и на теб в задържането  Hug

# 239
  • С-я
Днес явно съм мн активна.
Извинете ме, ако прозвуча малко грубо, ама не мога да разбера доктори, които казват за бебе в 7ми, начало на 8ми месец, че  е достатъчно едро да се ражда. Размерите са толкова ориентировъчни, че не са гарант за нищо. Въпросът е органите на бебето да са достатъчно развити, за да може да функционират самостоятелно.
Да не говорим, че измерват едно бебе като много едро и то се роди 2500 гр. или нещо подобно (както и обратно).

Общи условия

Активация на акаунт