Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Еми значи г-н Пинки, соята наистина бъка от естрогени, и ако от химията в бирта която ни заобикаля трудно можем да се справим, поне в храненето зависи от нас и можем да избягваме соя, тофу и тн Или поне да се помъчим newsm78

# 136
Голяма част от соята чета, че била ГМО.

# 137
Значи и кремвиршите са ГМО!

# 138
Значи и кремвиршите са ГМО!
не само - и кебапчетата и кюфтетата  Mr. Green

# 139
  • Пловдив
А какво става с ензимите, съвсем ги забравихме. Чакам с нетърпение Bobka да си изследва ТСХ и да каже дали само с пиене на ензими, е успяла да го свали.

Аз не пия сега временно, защото реших, че ставам много напрегната. Ще изчакам още седмица и пак ще ги почна.

# 140
  • София
А какво става с ензимите, съвсем ги забравихме. Чакам с нетърпение Bobka да си изследва ТСХ и да каже дали само с пиене на ензими, е успяла да го свали.

Аз не пия сега временно, защото реших, че ставам много напрегната. Ще изчакам още седмица и пак ще ги почна.
hot pepper,при мене засега не знам колко са меродавни изследванията, защото преди 6 м. като си мерих ТСХ-то не знаех, че трябва да е на гладно, бех яла и на две кафета. Сега след 1месечно пиене на ензими си го измерих и картинката е такава:
Преди 6 месеца      Сега:                 
ТАТ 534 IU/ml          ТАТ 541 IU/ml
Мат 228  IU/ml         MAT 352 IU/ml
TSH 3.52                   TSH 2.57

Продължавам с ензимите и след 1м . пак ще меря  Peace

# 141
  • В сънния Люлин, прибулен...
Бобка, гледам, че антителата не са мръднали. Извивявам се, че е по друга тема на Пинко, но занимавала ли си се с д-р Карлош Пинто - прилага във Варна ЛДН и автоваксини? Следя много изкъсо моя близка, която значително си подобри лабораторните резултати
Просто като резервен вариант ти споменавам, защото чух, че обмислял в определени дни от месеца да приема и в София.

# 142
  • София
Бобка, гледам, че антителата не са мръднали. Извивявам се, че е по друга тема на Пинко, но занимавала ли си се с д-р Карлош Пинто - прилага във Варна ЛДН и автоваксини? Следя много изкъсо моя близка, която значително си подобри лабораторните резултати
Просто като резервен вариант ти споменавам, защото чух, че обмислял в определени дни от месеца да приема и в София.
veihaivei, благодаря за предложението...моят план е , ако не стане с хранителни добавки(сега пия селен и ензими, мисля да пия и йодин) ако нищо не стане -хомеопатия, ако и там не сае получи отивам на ЛДН...този лекар Карлош Пинто дали не се вясава от време на време в София?...дръж ни в моля те в течение за състоянието на твоята приятелка...тя от кога се лекува?Може да пишеш и в другата тема, аз и нея я следя.  Peace

# 143
  • Пловдив
Не съм изчела всичко по темата  Blush и не знам дали е обсъждано...
Дали може да се ползва същата тактика - прием на ензими на гладно и при ензима разхраждащ хистамина (диамино оксидаза)?
Попаднах на това http://radosttaothranata.akasto-bg.com/?cat=6
Остава да открия как да си набавя този или друг подобен продукт и имам мераклия да се пробва  Mr. Green

# 144
Hot pepper-беше написала ,че ако съставката диоскорея не присъства в крема то той не е органичен .В нито 1 крем който съм набелязала я няма тази съставка.Значи ли това ,че в айхерб няма крем с органичен прогестерон?
Е, не твърдя, че съм спец по въпроса, но мислех, че естествения идва само от тази билка - диоскорея или див ямс - wild yam. Наскоро видях и кремове, в които имало прогестерон от соя. В тази соя всичко ли има! Аз искам да я избягвам, тя навсякъде присъства.

Пинки, д-р Папазова съм я виждала и по BTV. Нея периодично я канят в някое здравно предаване, където говори много увлекателно, обещава, че лекува всичко, дори и рак и после я затрупват пациенти. Много е убедителна, от опит знам.

Ето линк към последното участие на д-р Мария Папазова при Гала. Сподели много интересна своя лична  история. Стана въпрос за хормоналните предизвикателства при жените и за екстракта от див ямс.
http://novatv.bg/bg/videos/view/3681/

# 145
От тироидните проблеми най-добре се повлиява от прием какато на ензими, така и на лечение с LDN, тиреодитът на Хашимото. Други форми (хипотиреодизъм) се повлияват по-слабо.

Преди да отидете на платен прием при д-р Пинто или някой друг - прочетете написаното тук. Поне за да знаете какво да искате.

benitta - тук сме обсъждали само 5-6 ензима (от няколко хиляди). Що се касае до тази статия - колко струва това удоволствие?

# 146
  • Пловдив
От статията не успях да се ориентирам къде да го търся този Даосин Rolling Eyes
в iherb намерих само едно, подобно на този ензим и една доза излиза към 3$  newsm78
Нещо не попадам на някакви конкретни продукти  newsm78

# 147
...

Ето линк към последното участие на д-р Мария Папазова при Гала. Сподели много интересна своя лична  история. Стана въпрос за хормоналните предизвикателства при жените и за екстракта от див ямс.
http://novatv.bg/bg/videos/view/3681/

Заради това предаване явно има доста увеличен интерес към дивия ямс  Simple Smile . Одеве бях в аптеката и една жена запита за дивия ямс и крема Moon rise.

# 148
  • Тука, под липите стари...
А има ли всъщост по аптеките крем с Дим Ямс?
Както бях писала нагоре в темите, направих един курс с ензими с продължителност от около 3 месеца. Честно казано чувствах се добре, тонизирана като цяло, а и аз ги вземах точно с цел пречистване на организма. Скоро обърнах внимание, че белега от секциото ми почни е изчезнал, може би също ефект от ензимите. Това, което мога да кажа със сигурност сега, след като минаха няколко месеца от както не вземам ензими, е че докато ги пиех се чувствах непрекъснато гладна. Мислех, че си внушавам, но сега съм сигурна. Слек като ги спрях апетитът ми намаля определено. Не искам да кажа нищо лошо за терапиятат с ензими, но явно върху моя организъм имат и такъв ефект.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 14:31 от samuel

# 149
samuel - това е много добър резултат! Като се има предвид твоята предпазливост (струва ми се, че ти до пълния пакет ензими не стигна), това са ефекти, които сигурно не си и очаквала.

За апетита - сам по себе си, нищо лошо. Как се отрази в крайна сметка на теглото?

И един деликатен въпрос - в резултат на това секцио някакви сраствания нямаше ли?

Общи условия

Активация на акаунт