Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 399
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Някой пил ли е алое вера? http://www.iherb.com/Aloe-Vera-Liquid  Нещо такова ? Търся отзиви.
Пинки, извинявай за спама, но тук има доста хора, които пият различни добавки и затова си позволих да попитам тук.

# 166
Иди в темата за пазаруване в айХерб, там ще ти кажат:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497946.0

# 167
  • Пловдив
Аз искам да питам има ли в редиците ползващи ензими такива, които се лекуват с хомеопатия? До колко е съвместимо? Не се ли противопоставят по някакъв начин?

Най-вероятно двете лечения не си пречат, но подозирам, че хомеопатите няма да са съгласни, защото ще се промени картината и няма да знаят кое как действа. Все пак трябва да питаш хомеопата си. Кой е той?

# 168
Аз искам да питам има ли в редиците ползващи ензими такива, които се лекуват с хомеопатия? До колко е съвместимо? Не се ли противопоставят по някакъв начин?
Всички класически хомеопати отричат всичка що е химия и ще те ленчуват.Както казва чушик -обърква им се картината и така нямат реална представа какво става с теб ,от хомеопатичното монопрепаратче ли се оправяш или ензимите са я свършили тая работа.Ако е лекар-хомеопат може и да е съгласен с приема на ензими.Там нали знаеш....колкото повече -толкова повече...Твоя е преценката.Но ако си решила да приемаш редно е да уведомиш човека ,който следи здравословното ти състояние

# 169
  • Пловдив
За момента само малката е на хомеопатия. Но аз някак съм възприела идеите на хомеопатията, че излекуването трябва да стане от самия организъм, а нещо само малко да ги насочи. И сега това с ензимите...  Mr. Green хем ми бяга малко от тази идея, хем ми звучи много съблазнително...
Вътрешното му убеждение е да бягам далече от аптеките и от, количественото насищане с химически вещества... Та сега си успокоявам съвестта, че само ще пробвам, че няма да пия постоянно ензими, а само профилактично 1-2-3 пъти годишно...  Mr. Green
Но със сигурност при следващото ходене при хомката, ще я поразпитам за мнението и, ей така от любопитство Blush Peace

# 170
Не знам дали са верни предположенията ми, но май не е редно да се публикуват тези кодове от I-herb. Видях, че имам редакция от модератор на подписа, където бях публикувала кода си и сайта.
Сега виждам, че и с други подписи и аватари е така. На мястото на I-herb пише -спам- .

# 171
Palia - най-отгоре в главата Пазаруване от чуждестранни сайтове има тема Правила. Прочетох я най-внимателно и установих, че всички я спазваме - не осъществяваме посредническа дейност, нито рекламираме такава.

Явно става въпрос за недоразумение или за различно тълкувне на правилата.

# 172
Моля, махнете всички натрапчиво поставени кодове от постингите си.
Заплашени сме от бан.

Който иска да ползва нечий код за 5 долара отстъпка, да пита на лични.

# 173
Да внеса малко разяснения.
В темата си публикувайте колкото искате линкове и кодове.
Не ги поставяйте обаче в подписи, полета за титли, местожителство, личен текст.
Както е видно, не е премахнат нито един код от темата. Премахнати са подписите. Премахнах автоматичното цензуриране, за да излизат нормално линковете.

По отношение на останалите МЛМ - ако и когато попаднете на подпис, който да съдържа подобен текст/призив, моля използвайте съответния линк Информирай модератор.

Изпълнявайте!

# 174
# 175
  • Пловдив
 Mr. Green Дойде ми първото пакетче от iherb  Mr. Green
Обаче поради финансови причини не съм поръчала целия комплект, а реших да се пробвам само с папаина.
Поръчах този http://www.iherb.com/American-Health-Chewable-Original-Papaya-En … Tablets/5082?at=0
Назад в темите четох за количества и дози... но хич не се ориентирах. Това, което съм поръчала добре ли е като съдържание на папаин?
Преди час изсмуках 2 талетки, всъщност малко хи сдъвках, че ми стана боцкащо на езика. Това количество добре ли е да се взима 3 пъти по 2 таблети или трябва да променя количествата?

# 176
benitta, 3 пъти по 2 е добре. Ние обикновено взимаме от тези: http://www.iherb.com/Now-Foods-Papaya-Enzymes-Chewable-360-Lozenges/721?at=0  Малко по-силни са от тези, които си избрала, но финансите са важен фактор често определящ избора. Пробвай ги и ако си доволна давай смело напред  Hug . Ще ти побоцка ден-два и ще спре.
Според мен ензимите все пак не са чиста химия. Да, сигурно са синтезирани, а не са извлек от папая, но все пак съществуват в папаята. То е и въпрос на гледна точка. За мен химия са антибиотиците например. Не че няма антибиотици в природата, но това което е в аптеките си е чиста отрова. За съжаление понякога опираме и до тази отрова. Това....ако може да те успокои относно химията  Peace .

# 177
здравейте,майка ми е 63г,страда от ревматоиден артрит и високо кръвно.с кое е по-добре да започне лечението си с сензимите или с LDN.много са и възполени всички стави и билките и са ужасни.благодаря ви предварително за консултацията

p.p.питах и в темата за LDN,но неполу4их отговор.моля за извинение, ако 4етете и там и поста ми се повтаря.

# 178
  • В сънния Люлин, прибулен...
ivelita Моля за извинение за това, че не сте получила дължимото внимание! Причината е, че единственият човек, който би се ангажирал с мнение, доайенът на темите PinkPanther, никога, ама никога не се логва в почивните дни и през личното си време в работните дни.
Гарантирам Ви, че в понеделник ще получите отговор на въпросите си!  Peace  bouquet
Съжалявам за преживяното разочарование! 

# 179
Някой пил ли е алое вера? http://www.iherb.com/Aloe-Vera-Liquid  Нещо такова ? Търся отзиви.
Пинки, извинявай за спама, но тук има доста хора, които пият различни добавки и затова си позволих да попитам тук.
Не съм пила, но е противопоказно срещу определени проблеми. Сещам се за тумори. Разрови се по-обстойно.

Общи условия

Активация на акаунт