Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 159 137
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Лукаса Hug

# 301
Първо здравейте на всички!
PinkPanther, четох, четох, но не можах да изчета всичко - главата ми се запали... Simple SmileОбаче добих представа и искам да те питам дали да започна така, като ще продължавам да чета и попълвам информацията:
Засега съм решила да си взема от Бг нещата, после може да поръчвам от iherb. Та:

панкреатин
бромелаин - тези двете на Now foods
Бодифлекс супер от Лечител
От всичко ще пия 3 х 1 т.

Добре ли е като за начало?
Трябва да кажа, че съм с Тиреоидит на Хашимото /бях ти споменала в друга тема, но може би си го пропуснал, тъй като не ми отговори за борбата с антителата Simple Smile Wink/
Покрай голямото четене попрерових и темата за LDN - надежда явно има, ще чета още...
Благодаря ти предварително!

# 302
Отговорих, като приключих с 5-HTP. Горе-долу това е, само от Бодифлекса 3пъти х 2 ( по-слабо е).

Тук е бая по-скъпо...

Ще почнеш плавно - ще ги включваш едно по едно!

Не бързай със заключенията - имаш поне една седмица четене...

# 303
Пинки, Благодаря!
А това като е комбинирано, дали не е по-подходящо?
http://www.nowfoods.bg/Super-Enzymes-90-tabletki.html

Освен схемата, която съм си избрала, да включвам ли и още нещо /папаин, папая ензими/?
Взимам и масло от вечерна иглика, да го продължавам ли с ензимите?

# 304
Случайно попаднах на първата тема и се зарибих още от първата страница, където PinkPanther писа, че се спи като заклан по 10 часа от ензимите  Laughing  Разбира се, не изключвам и другите ползи, затова се захванах до дочета първата тема, след това и тази, но правя един запис, за да следя.
Много, много благодаря на PinkPanther за труда да пише тук, превежда и споделя   bouquet

# 305
Оле затвори очички Simple Smile) - без да намалява ползата от ензимите, това със съня е временно.

По въпроса за съня обсъждаме добавката хидрокситриптофан (5-HTP) в темата за пазаруване от iHerb.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506522.570

кия - не, на комбинираните препарати. Папаин - от България, не!

# 306
Ако позволите един въпрос /мъчи ме от известно време/ -  дали протеолитичните ензими  разпознават като чужди протеини бактериите, вирусите и паразитите в организма и съответно ги атакуват и унищожават? Моля за извинение, ако този въпрос вече е бил обсъждан, но не успях да открия нищо в никоя от темите.

# 307
Да, в достатъчни дози, ензимите атакуват бактерии и паразити. Не могат да атакуват вируси, защото те са вътре в клетката.

# 308
Много благодаря за бързия отговор, май започва да ми се изяснява картинката. Чудя се, защо лекарите в повечето случаи са като с капаци ... И се обиждат, когато им задаваш въпроси. Пинк Пантер, много благодаря за всичко, ще докладвам в скоро време, наистина имам подобрение с псориазиса, въпреки, че не съм достатъчно сериозна по отношение на лечението.

# 309
Моят код HEF911 afwitch
Оптималният вариат включва:

-Now Foods, Protein Digest, 60 Vcaps (NOW-02971) - 3 бр.

-Now Foods, Bromelain 2000 GDU, 500 mg, 180 Tablets  - 1 бр.

-Now Foods, Pancreatin, High Potency, 4x - 500 mg, 250 Capsules (NOW-02946) - 1 бр.

-Now Foods, Papaya Enzymes, Chewable, 360 Lozenges (NOW-02972) - 1 бр.

-Doctor's Best, Best Serrapeptase, 90 Veggie Caps  - 2 бр.(или 270 Veggie Caps -1 бр)

-Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps  - 2 бр.

Това е максимално-оптималният вариант, разчетен за три приема дневно за два месеца. Или двама души за един месец. Така излиза най-евтино.

Обща дневна активност - около 300 000 HUT.

Така направената комбинация се хваща в две отделни поръчки в оптималния обхват 60-80 долара.

Ако поради намаленията, втората поръчка не "влиза в нормата" - добавяте още една серрапептаза или наттокиназа. Няма да станат зян.

Големите буркани заради теглото ги разпределяте в двете поръчки. Двете поръчки си правят една след друга, щом сте готови.

Това е за spasdidi и tututluto
Пинко добре ама не може ли всичко да се поръча на една поръчка примерно ако събера парите да пием двамата с мъжо не излиза ли по ефтино.

# 310
Изрично съм посочил, че така излиза най-евтино. Пише го.

Който се съмнява, да търси друг начин. Ще ме зарадва...

# 311
Изрично съм посочил, че така излиза най-евтино. Пише го.

Който се съмнява, да търси друг начин. Ще ме зарадва...

Пинки новак съм в тези онлайн поръчки и затова явно питам пребързано докато чета. Не видях че си отговорил по нататък. И аз ти благодаря за точните напътствия и помощ.   smile3501

# 312
  • София
Ако позволите един въпрос /мъчи ме от известно време/ -  дали протеолитичните ензими  разпознават като чужди протеини бактериите, вирусите и паразитите в организма и съответно ги атакуват и унищожават? Моля за извинение, ако този въпрос вече е бил обсъждан, но не успях да открия нищо в никоя от темите.

Разпознават и унищожават бактерии. Вече съм 100% сигурна, че излекувах бактерията, с която се сдобих след една манипулация, точно чрез приемане на високи дози серапептаза. Три пъти на ден по три капсули (360 000 единици). Последната микробиология, която правих беше отрицателна, т.е в пробата от раната на коляното ми няма растеж.

# 313
Сега ви открих и ще почвам да чета//  bouquet

# 314

Разпознават и унищожават бактерии. Вече съм 100% сигурна, че излекувах бактерията, с която се сдобих след една манипулация, точно чрез приемане на високи дози серапептаза. Три пъти на ден по три капсули (360 000 единици). Последната микробиология, която правих беше отрицателна, т.е в пробата от раната на коляното ми няма растеж.

Това е много добра новина Lukasa . Даваш надежда за хората борещи се със стрепто и стафилококи в организма.

Общи условия

Активация на акаунт