Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 370
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да, при мен приемането на високите дози продължи почти четири седмици. Даже в първата седмица след случката взимах 4 пъти на ден по три капсули. Нямах друг избор, слушайки прогнозите... Освен това взимах и двапъти повече цитросепт на хапчета. Съвсем в началото пих и антибиотици за 10 дни (5 дни по 3 гр. на ден и 5 дни по 1 гр.)... но съчетаването на традиционата медицина с хранителните добавки при мен свърши чудесна работа.

# 316
Много полезен опит.

Един въпрос - стигала си до 480 000 HUT. Някакви странични ефекти - стомашен дискомфорт, разтройство? Или нещо друго...

И продължавай да пиеш, за да не остане белег.

# 317
О, страхотна новина, Lukasa, радвам се, че си унищожила тази гад от една страна и от друга - серапептазата се оказва наистина много ефективна, ще наблегна отново на нея, от повече от месец ми привърши и все не си купувам нова. При мен подейства страхотно на ставните болки и донякъде ми отпуши носа и дихателните пътища ... Веднага ще се задействам. Ще ми се да споделя с вас една идея - мисля, че протеолитичните ензими разпознават чуждите протеини по тяхната вибрация - всичко трепти със своя честота. Ако продължа, отново ще се получи спам, затова тръгвам за серапептаза веднага. Приятни почивни дни!!

# 318
  • София
Много полезен опит.

Един въпрос - стигала си до 480 000 HUT. Някакви странични ефекти - стомашен дискомфорт, разтройство? Или нещо друго...

И продължавай да пиеш, за да не остане белег.

Да, имах разстройство. Нищо друго. Само не мога да кажа дали е от серрапептазата или от големите дози антибиотик. Даже толкова се бях уплашила, че ще се влошат нещата, че разтворих капсула серапептаза във физиологичен разтвор и промих първо малката рана, на следващия ден сложих и на голямата... през цялата нощ ми пареше леко. На сутринта, под превръзката се подаваше розова кожа. Моят мъж беше изненадан от видяното... После повторих и потретих...
Във вторник ще ходя при доктора на контролен преглед, ще докладвам.
Сега, продължавам да пия по 3 капсули два пъти дневно и се чувствам чудесно. Пиех и пробиотици, за да се предпазя от гъбички и витамин С по 1 гр. дневно.
Надявам се скоро раната за се затвори, тя е широка около 1 см. и дълга около 3 см... чак след време ще се боря с белезите...

# 319
  • София
..... Та, взе той вчера на обяд и привечер по 1 серапептаза, 1 бромеалин и 1 панкреатин.
И от сутринта му е много зле, гади му се, разстройство имал, цял ден не ще да яде и ме обвини, че искам да го отровя...   Rolling Eyes Нямало да ги пие повече, не ми вярва, че е временно....
Явно ще си търся друго опитно зайче, ще тествам майка ми, тя има куп подходящи болежки...
Как звучи само, а аз искам да съм полезна! Wink

И при нас е така, както споделих тук наскоро. Майка ми се постресна от реакцията след като пи 3-4 дни ензими и отказа да ги приема. Заяви ми, че иска да ги пие ама под лекарски контрол Crossing Arms. Преди няколко дни почна рибеното масло на Now Foods, почувства се зле и го спря, а е пила преди това рибено масло с месеци, но го купувах от България преди да науча за I Herb. И сега и рибеното масло несправедливо беше "обвинено" за временното й неразположение.
Затова човек трябва сам да реши да приема каквито й да е лекарства или добавки.
От друга страна сега си мисля, че ако същите ензими бяха предписани от личния лекар на майка ми сигурно щеше да ги пие и да бъде по-настоятелна.

Успешен ден!
Palia,майка ми е същата! От ензимите дебелеела, а рибеното масло не и понасяло  Rolling Eyes
А е с куп болежки.Почнах да действам по друг начин- Това е хубаво за кожата, а онова за косата  Laughing Така по-успявам да пробия  Wink Абе общо взето трудна работа  Crossing Arms

# 320
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мойта майка е почти на 80 г. и вече е осезаемо дементна. Дадох й да пие DMAE с капсули лецитин и вит.В5. Лецитин гранули категорично каза, че нямало да "приема" и затова капсули. Оказа се, че й били големи, щяла да се удуши! Вит. В5 - същото. Чудя се дали би имало стойност да си пие само DMAE-то.

Такава мощна съпротива не бях очаквала.

Извинявайте за спама.

# 321
Здравей Пинко!
Прехвърлих се тук, след като в една тема за задна хрема ми препоръча серапептазата...
Та имам един въпрос. Става въпрос за малкия ми син, той се роди с вродена сърдечна малформация. Опериран е на 7-дневна възраст. Така, вследствие на това цял живот ще се налага профилактика на бактериален ендокардит. т.е. мнооого трябва да внимаваме с бактерии от всякакъв вид и винаги, при съмнение за бактериална инфекция, да пие антибитици.
От това, което успях да прочета и запомня, ензимите биха му помогнали в две направления:1. да изгладят белега на сърцето от операцията (доколкото съм чела именно по белезите на сърцето се захващат бактериите да градят колониите си) и 2. да избиваме бактериите още в ранен стадий на инфекция (като например при червено гърло, задна хрема или рана от охлузване).
Моля те, коментирай разсъжденията ми и препоръчай конкретни ензими и дози. Прочетох, че общуваш с кардиолог, той какво коментира за ефекта на ензимите при сърдечни операции?

# 322
  • София
Имам фиброкистозна мастопатия, доста тежка форма. Кое би помогнало най-много? Ензими, LDN, рибено масло? Четох, четох и се обърках вече....

Благодаря.

# 323
Lukasa - шапка ти свалям за смелостта да експерментраш! Благодарение на тебе сега открито препоръчвам, без страх, лекуване на малки деца с разтворна в сок серрапептаза.

Сега можем да припоръчваме серрапептазата и за инфектирани рани.

Благодаря ти още веднъж!  bouquet

vili78- всички хирургически интервенции осгавят след себе си сраствания (вътре) и белези  (отвън). И двете неща се "чистят" с ензими.

Ензимите засилват ефекта на антибиотиците, ето защо при деца трябва да се внимава при едновременното им прилагане.

Пакетът ензими е ясен. Дозата за възрастни е 3 пъти дневно по едно от всички При деца, в зависимост от теглото може да се дава по едно от всички, разпределени за един или два дена. При предозирване наблюдаваме разтройство.

Въпросът за сърдечните операции не сме го дискутирали. В събота пихме кафе с доктора и той ме помоли да му поръчам ензими, че ги привършвал. Пие ги от декември.

Но ще го питам.

P.S. Едно време, на кафе обикновено обсъждахме жени. Сега - лекарства и добавки. newsm78

А когато стане въпрос за жени, тово са  аднексити, миоми, ендометриози...

# 324
eleksir - в твоя случай - единствено ензими в големи дози. Е, и рибено масло като общоукрепващо средство.

# 325
  • София
Благодаря. Значи да поръчвам посочените по-горе, всичките, така ли? Наистина много се оплетох...

# 326
ОК, ще очаквам коментара на кардиолога, благодаря предварително!

# 327
# 328
vili78 - след седмица...

# 329
Pink, с четенето съм на края на първата тема. Но ми възникна един въпрос. Приятелят ми е с улцерозен колит(язвен колит).В момента е в ремисия от около месец. Май точно тогава ходи на един точков масаж на ходилата и му препоръчали да пие(консумира) куркумин(турмерик) и джинджифил. Интересува ме ензимите необходимо ли е да са Enteric Coated в случай когато се касае за проблем с дебелото черво. Той няма никакви други проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт