Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 354
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
В нормални дози ензимите не достигат дебелото черво. Повърхността на тънките черва е устойчива на ензими, на дебелото черво - не е. Първият признак на предозиране е разтройство. По-нататък, ако ензмите достигнат дебелото черво, започват болки.

Enteric Coated капсулите само прекарват без промени ензимите през киселата стомашна среда. За някои ензими това е нужно, за други - не.

За твоя приятел няма проблеми при нормални нива (до 300 000 HUT дневно). Но дозата трябва да се достигне постепенно. Тъй като ензимите разреждат кръвта, трябва да се следи и за кръв в изпражненията.

# 331
би ли могло да се очаква въздействие  от прием на протеолитичните ензими върху проста киста на черния дроб с размери 8 см. в диаметър

# 332
  • София
Lukasa - шапка ти свалям за смелостта да експерментраш! Благодарение на тебе сега открито препоръчвам, без страх, лекуване на малки деца с разтворна в сок серрапептаза.

Сега можем да припоръчваме серрапептазата и за инфектирани рани.

Благодаря ти още веднъж!  bouquet

Аз обичам премерения риск. Пък и от опитни зайчета има нужда...

# 333
vili78 - предположихме, че става въпрос за транспозиция на големите съдове. С цел профилактика за сега ще се ограничим само до серрапептаза (2 х 40 000 HUT дневно). На гладно.

За засилване на имунитета препоръчваме също приемане на рибено масло - 2 капсули дневно и коластра (2 х 500 мг дневно), най-добре от тази:

http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0

Очевидно, при вас това ще продължи доста дълго.

По-нататък дозите ще се увеличат.

IRA010 - да, може да се очаква бавна резорбция на кистата. Трябва да се наблюдава на ехограф. Сигурни ли сте, че не е ехинокок?(кучешка тения)

# 334
  • Düsseldorf
PinkPanther:

В петък бяхме на контролен преглед с малката, направиха й пак аудиограма и вече чува добре и с двете уши!!!!  newsm10

Може и да вярват лекарите, че с техните противоалергични препарати се е оправила ( аз не посмях да рискувам и да не й ги давам), но аз съм убедена, че и серапептазата е свършила добра работа. (давах й я 2 седмици по 2 пъти на ден в сокче на гладно, както препоръча).
В крайна сметка е важно, че се оправи детето...  Peace

Така че още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за съветите и безценната информация!
 newsm51

# 335
Много се радвам да го чуя! Най-важното е, че детето е добре.

Зареди се със серрапептаза и и давай при всяка настинка.

Успех!

# 336
Благодаря за инфото  bouquet
Всъщност порокът ни е тотално аномално вливане на белодробните вени. Това едва ли има значение, след като сърцето вече е коригирано. Пропуснах да напиша обаче, че в следствие операцията остана с брадикардия и то с нодален пулс. Никъде в листовката на бодифлекс не видях нещо свързано с пулса, дано не е противопоказно.
Отново благодаря, че се ангажираш с нашите проблеми  bouquet

# 337
Ензимите не влият на пулса, но е добре да го проследите. Могат малко да свалят кръвното. Други преки въздействия върху сърдечната дейност, няма.

# 338
Относно кистата на черния дроб-открити са няколко през 2004 та год при направен ехограф по повод заболяване от хепатит като най голямата беше с размер 4 см. в диаметър. Не е ехинококова .До началото на тази година ,нямаше симптоматика ,но е нарастнала значително и се появи тежест и болка, поради което ще се наложи оперативно лечение през септември.Мислите ли ,че мога да започна прием на ензими или да отложа за постоперативно?

# 339
Здравейте искам да се консултирам и аз с вас:
Синът ми е на 2.7 мес ..от миналия ноември тръгна на ясла и се започна едно БОЛЕДУВАНЕ..кошмарна работа. Да отбележа, че не е имал алергии към нищо и не е боледувал до 1год и 11мес/ до яслата/. До сега сме с 11 АБ и 3 ангини,2 отита,1 бронхит,1 пневмония/с болнично лечение/ и няколко по леки настинки. Последно п-з юли го изкараха 2 доктори с лека пневмония, а други 3-ма без такава ...всички гледат една и съща снимка newsm78.
Заведох го при една професорка-алерголог и пулмолог. Жената потвърди липсата на пневмония и без да го преглежда-нито със слушалка, нито по друг начин/само го гледаше/ заяви че детето има алергичен ринит, но е много рано да се установи от какво и изписа лечение от 1 мес. а Флексоназе и Алергодил по 1 път дн. и Аериус. Този мес вече изтече..дечко е ОК, но да отбележа, че го пратих извън нашия морски климат на планина и не е на ясла. Засега е ОК.
Чудя се как се установява ей така този алергичен ринит и как да продължаваме занапред. Професорката каза да го заведа отново при нея..да пуснела някакви кръвни изследвания за алергии newsm78 newsm78 Sad
Въпросът ми е има ли някакви ензими, които биха помогнали на имунната му система да се справя по добре с болестите..да не се стига до тях де. Тази перапетаза дали е подходяща. Аз му давам коластра и ЕМК на Аквасорс от м.май.
Благодаря предварително и сори за дългия пост.  bouquet

# 340
IRA010 -голямата киста би изисквала дълго лечение. Ако сте се престрашили за хирургическа интервенция, по-добре да се отстрани хирургически, а вие да почнете да пиете веднага след това ензими за бързо зарастване, избягвяне на сраствания и изчистване на белега.

desiniko - хубаво е, че давате коластра и омега-3, но се преориентрайте от Аквасорс към айХерб, от където пазаруваме евтино.

На детето можете да му давате ензима серрапептаза - подходящ за деца, разтворен в чаша сок, който детето да пие бавно. Това се прави при първи признаци на разболяване.

Ако прегледате постингите от последните 2-3 страници, ще разберете как.

# 341
Благодаря за отзивчивостта,решила съм да направя операцията,след което започвам прием на ензимите.От всичко ,което прочетох по темата, останах с убеждение, че на ензимите може да се разчита и в борбата с парадонтит и разширени вени.От личен опит мога да споделя,че по повод тежки травми -спортни ,съм изпробвала ,влиянието на бромелаина,за който за съжаление нито спортните ,нито физиотерапевтите,при които водих сина си ,знаеха нещо.Синът ми е активен спортист-републикански и европейски шампион по кик- бокс и получи разкъсване на мускул и частична фрактура на прешлен.В желанието си да правя най -добрата рехабилитация ,попаднах на информацията за ензима ,а след това и на безцения Ваш труд,за, което-почитания.Мисля да започна да му давам цялата комбинация от ензими,която препоръчвате,рибено масло ивсичко,което мога да науча от Вас  .

# 342
Да е живо и здраво момчето!

Използвайте ензимите като профилактика, а и лечение на всякави спортни травми. Т.е. - големи дози преди състезания. Ще остане доволен.

# 343
Още веднъж ,БЛАГОДАРЯ

# 344
Чудесна тема!Благодаря!
Още съм в началото и ако може да ми подскажете-за пародонтит,кои ензими са подходящи?

Общи условия

Активация на акаунт