Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ох, правя си поръчката от i-Herb, но забравих "модела" на кофата рибено масло и за възпаление на венците какво беше... Ако може някой да ми помогне!

# 376
  • Варна
Easypeasy, много благодаря за информацита. Аз също тръгнах да търся из нета, тук питанката ми беше дали някой има практически опит с ефекта им.
Ще изчакам мнението на Пинки.

# 377
*Dory* тази ли кофа търсиш?

# 378
Dory, ето това е "кофата" рибено маслко, която обикновено поръчваме: http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 Предполагам, че нея имаш предвид. Grinning
Рибеното маслко много помага при възпаление на венците. При абсцеси и отоци, ензими. Peace

# 379
Цунки - мунки и на Ninia, и на easypeasy  newsm47

# 380
svetli - астмата е алергично състояние с проявление в горните дихателни пътища. Ензимите са изключително ефикасни, както при алергии, така и при всякакви дихателни проблеми, като астма, бронхоспазъм (аз, лично), бронхектазис, а също и при фиброзни състояния като силикоза и азбестоза.

За бронхит и възпаления да не говорим.

Принципът на действие се основава върху балансиране действието на имуноглобулините.

Винаги се пият всички посочени ензими, на гладно. Принципът на действе съм го обяснявал много пъти, а е и доста дълъг за писане.

Хубаво е да се съчтаят  с прием на по-големи дози вит.D. (4000-5000 М.Е. дневно) Разбира се, съчетава се и с прием на рибено масло.

Ефектът ще се почувства до ден-два.

# 381
Здравейте , всички! Извинявам се за късното включване. С голям интерес и надежда изчетох и двете теми. Съпругът ми е с диагноза Анкилозиращ спондилит /Болест на Бехтерев/. Той е на 37 г. От прочетеното стигам до извода ,че протеолитичните ензими би трябвала да подобрят състоянието му. Много се надявам на това и тези дни ще поръчам целия пакет ензими.
Pink Panther  Моля, посъветвайте ме  какво още да приема мъжът ми с тази болест.
Благодаря за целият Ви труд и съпричастност към проблемите на всички!!!

# 382
 PinkPanther, ензимите дали имат някакво отношение към така наречените "шипове"?

# 383
yanka_75 - да, ензимите оказват силно, благоприятно въздействие и при Бехтерев, като подтискат възпалението, намаляват значително болката и подобряват гъвкавостта. За целта се прилага стандартния протокол за ставно-дегенеративни заболявания. Механизмът на действие го бях описал някъде в тема първа.

Прилагането на ензимите не пречи и не противоречи на стандартната предписана медицинска терапия.

кия - шиповете представляват дегенерация на гръбначните прешлени, която за сега не може да се върне обратно. Разбира се, ензимите биха спряли по-нататъчната дегенерация, но това е малка утеха.

Би могло да се пробва с надежда ензимите да облекчат последиците (притискане на нерви), но ортопедичния проблем остава.

Или както казва народът: - Ковчегът гние, но шипът остава... За съжаление...

# 384
Благодаря  PinkPanther! А  дали и  колко рибено масло и вит. Д  да приема в този случай съпруга ми?

# 385
Четири капсули по 1 г рибено масло +7-8 капки Вигантол Оил (вит.Д от аптеката) дневно.

И изхвърлете олиото от храната. Зехтин!

# 386
  • Варна
За сенна хрема и алергия ,какво бихте ме посъветвали.Става дума за 22г.девойка.
Благодаря предварително.

Код за 5$ отстъпка PEP491  в www.iherb.com

# 387
  • Варна
Поразрових се набързо из темата за отговор на въпроса ми, но не намерих:
Има ли начин тези ензими да се прилагат локално външно? Прочетох, че може да се отвори капсулата, да се разтвори прахът във вода и да се прави гаргара. Дали може по аналогичен начин да се ползва за капки за нос?
Имам си работа с Тома Неверни, който не смее ей така да пие какво да е, а иска да облекчи полипи в носа, та ми хрумна такава идея.
Ако е възможно, в каква форма трябва да купя ензимите? Мисля основно за серапептаза. Ако взема Бодифлекс от Лечител, че ми е най-бързо, или Серазим на Now, дали ще стане нещо?
Моля за идеи...

# 388
За лечение на възпалителни прочеси в носоглътката, а също вътрешното ухо, а и синузит се комбинират правянето на гаргара + пиенето на серрапептаза. Гарантирано!

Може да се ползва Бодифлекс, но трябва да се пият 3 х 2 + още 3 пъти гаргара с по една капсула.

Не слагайте серрапептаза в носа! Опасно е.

P.S. Описанието на български на гърба на кутията е пълно с неверни неща, които в оригиналния текст отдолу ги няма. Явно някой си връзва гащите.

# 389
Такова ударно вкарване на ензими в организма не го ли кара да стане мързелив и да престане сам да си синтезира необходимите. Не трябва ли поне спирането им да стане по намаляваща схема, за да разбере, че пак сам трябва да си върши работата?

Общи условия

Активация на акаунт