Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 154
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
afwitch Код за 5 $ отстъпка XIX862

svetli - радвам се на добрите новини! Отоците и кръвното ще спаднат, но килограмите не се влияят директно от ензимите.

spasdidi - щом пиеш първото, няма нужда от второто.

Но и двете нямат нищо общо с това, което ти препоръчах. (е, не се сърдя...)

Лено - радвам се за майка ти! Нека да пие и рибено масло и вит. D.

А за мъжа ти - съжалявам, с мъжете е трудно...

# 451
  • София
Попаднах на това:

Просто за информация.

# 452
Да ви питам-защо пиете пробиотици и Б-комплекс?
Знам, че някои витамини от Б-комплекса не са много за препоръчване.
А пробиотикът-за имунната система ли е?  newsm78

# 453
Пробиотиците ,това са замразени бактерии ,чиято функция е да се борят с лошите бактерии в чревната ни флора. За да се събудят добрите бактериии,т.е.пробиотикът е добре да се приемат и Прибиотици т.е. фибри ,които да ги подхранват и стимулират за по голяма успеваемост.
Когато е чиста храносмилателната система се подсилва целия организъм.

А оставам на Пинки  Winkда разясни какво е имунна система.

# 454
Попаднах на това:

Просто за информация.

Чела съм я, доста неща научих от книгата и си обясних. Имаше някъде линк, откъдето можеше да се тегли, но не си спомням.

# 455
  • София
Попаднах на това:

Просто за информация.

Чела съм я, доста неща научих от книгата и си обясних. Имаше някъде линк, откъдето можеше да се тегли, но не си спомням.
Аха. Download/Свали

# 456
spasdidi - щом пиеш първото, няма нужда от второто.

Но и двете нямат нищо общо с това, което ти препоръчах. (е, не се сърдя...)

Аааааааа, Пинки, не е съвсем така!  Laughing

Вчера, благодарение на pkrassimira  Hug от темата за пазаруване от Ай Нерб си поръчах:

Метафолин на Солгар
Този метилкобаламин - http://www.iherb.com/Now-Foods-Methyl-B-12-1000-mcg-100-Lozenges/449?at=0
и този витамин Д - http://www.iherb.com/Now-Foods-Vitamin-D-3-2-000-IU-240-Softgels/16272?at=0 Пинки, нали каза, че 2000 IU са достатъчни?

Калций и магнезий има в количествата, в които си ми препоръчал в бременните витамини.

А бременните витамини ги взех + допълнително вит.Д, защото исках да започна веднага да пия нещата, които си ми казал! Е, част от нещата, защото в магазините на Нау Фуудс в БГ няма пълната гама продукти!
Ама сега мисля да ги изпия до край и после да си купувам само калций и магнезий. Едва ли ще ми навредят - най-много да надебелея! Пениш се, не пениш - Ша та ям!
Та така - обясних се!

Пинки, слушам те аз, да знаеш! Толкова питах и разпитвах, и сега остава да не слушам!  Laughing

Благодарна съм ти страшно!  Hug Защото с моите автоимунни заболявания, след надявам се, успешното завършване на тази ми бременност - аз щях да съм за болница!!!  ooooh! А сега се чувствам страхотно. Дано само всичко с бебето да е наред. Да не му навредя с моите болести!  Praynig
 За всички в темата  Hug

# 457
Здравейте пак от мен!
spasdidi, браво за смелостта! Позитивна си и всичко ще е наред!
Пинки, сега като чета за ензимите и кръвното, та ми идва въпрос: Аз съм с ниско кръвно по принцип, каня се да започна препоръчания от теб пакет ензими /без папаята/. Та дали няма да ми подействат зле на ниското кръвно?

# 458
  • София
Здравей кия!

Аз и майка ми сме с ниско кръвно и след 2-месечен прием на пакета ензими не съм установила проблеми с кръвното.
Вероятно енизимите не свалят кръвното, а го нормализират.
Ние пием Ензимната комбинация:
-Now Foods, Protein Digest
-Now Foods, Bromelain 2000 GDU, 500 mg
-Now Foods, Pancreatin, High Potency, 4x - 500 mg
-Now Foods, Papaya Enzymes, Chewable
-Doctor's Best, Best Serrapeptase
-Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs

http://www.iherb.com/  Код за 5$ отстъпка YUR492

# 459
geos, благодаря ти! По колко пиете от всичко? Усетихте ли някакви ефекти? 

# 460
spasdidi - добре, щом си ги поръчала... Не виждам само рибеното масло.

А за напълняване - и без друго ще напълнееш.

кия - ензимите разреждат кръвта. Който има проблем с гъстотата, а от там високо кръвно, то спада.

Обикновено при възрастни хора.

Код за 5 $ отстъпка XIX862 afwitch

# 461
spasdidi - добре, щом си ги поръчала... Не виждам само рибеното масло.

А за напълняване - и без друго ще напълнееш.
Ех, Пинки, да напълнея, да напълнея - колко да напълнея!  Laughing
Хайде сега, не режи надеждата на мечтателя /да не казвам по-грубичко - на наивника  Crazy!  Mr. Green

А от рибеното пия по 3 капсули такова - http://www.iherb.com/Now-Foods-Ultra-Omega-3-500-EPA-250-DHA-180 … oftgels/8341?at=0

# 462
Пинки, от рибеното масло от кофата каква е дневната доза за дете на 4г. и дете на 11 г.? И сигурен ли си, че е качествено точно това на Now, май и по-добри има Thinking?

# 463
кия - дозата за дете на 4 г  е ~700 мг омега-3, което съответства на 2.5 г течно или 2 капсули рибено масло.

За дете на 11 г - 2-3 капсули (по-скоро три).

Дозите, разбира се, са ориентировъчни, повече в никакъв случай не вреди.

По принцип лошо рибено масло - няма. И това напълно съответства на всички норми.

afwitch Код за 5 $ отстъпка XIX862

# 464
ОК, Пинки, мерси, от него ще поръчам да пием всички дружно вкъщи. Пише, че съдържа соя производни /soy derivatives/ - какво значи това? Не искам да приемам соя.

Общи условия

Активация на акаунт