Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 159 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
alex_shu и ензимите и рибеното масло и вит.Д действат антиалергично. Сега е лято, печете се на слънце!

Проблемът с растителнте ензими при бременните и кърмачките е, че няма категорични доказателства за безвредност. А ние експерименти с деца не правим.

Продължавайте серрапептазата!

Ninia - Голямо дете се похвали. Рибеното масло реално дава резултати след месец.

# 241
  • Düsseldorf

Проблемът с растителнте ензими при бременните и кърмачките е, че няма категорични доказателства за безвредност. А ние експерименти с деца не правим.

Ееее, тайничко се надявах, че ще има полза и за мен, и че ще си помогна в борбата с килограмите....  Blush

# 242
alex_shu прегледай и темата за омега 3 6 9 . Мисля някой се беше похвалил, че след 6 месечен прием на рибено масло тази год. сенната хрема била минимална....

Да, аз се похвалих. Тази година пак кашля дълго, повече от месец, НО нямаше нощни пристъпи и не е бил на Вентолин. Не че дългото кашляне на мен не ми стопи лагерите, но спасяването от Вентолин за мен е голямо постижение.

Вчера вдигна висока температура, лекарката каза че е с гнойна ангина  ooooh! . Изписа някакви таблетки за смучене и гринофорин. Гринофорин няма от години в аптеките, така че останахме само с таблетките за смучене. Не може още да прави гаргара, та не можах да му направя такава нито със сода, нито със серапептаза. Днес обаче имаше температура само сутринта 37.4 , която сам свали по-късно и цял ден няма температура. Дано се разминем само с това  Praynig . Извод: не зная дали е било ангина, но ако въобще е било не съм виждала толкова скоростно подобрение без антибиотик.

Та.... да живее рибеното масло, което пие от септември месец редовно  Peace .

П.С. Моят код за 5 $ отстъпка от iherb.com е MOV746

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 22:01 от Голямо дете

# 243
Голямо дете ако е гнойна ангина се виждат гнойни налепи по гърлото ( като пъпки  Sick ) Когато я карах лекарката ми ме посъветва да си правя гаргара със смрадлика. Това което забелязах при мен е, че налепите значително се свиваха след като ям кисело мляко (ядях предимно активия заради бифидобактериите) Бях решила да отчопля налепите обаче лекарката ми каза, че така ще се разнесе гнойта и ще стане още по-голяма инфекция. Колкото по-малко третираш гърлото, толкова по-добре. Лигавицата при гнойната ангина е толкова увредена, че дори таблетките за смучене и спрейчетата и пречат да се възстанови, като я изсушават.
Тук може би трябва да кажа, че аз пих АБ. При мен Т беше много висока с дни, а съвсен скоро бях карала и пневмония...............ужасни дни бяха  Confused

# 244
Така.....да се включа
Аз сигурно съм най -често боледувалата от гнойна ангина.Боледувала съм като малка сигурно 245 пъти
Знам едно ,гнойна ангина без АБ не се оправя.Тя се прровокира от стрептококи или стафилококи ,които се морят единственно с АБ и винаги е придружена с висока темература.
Голямо дете, питанка е как сте се оправили без него?Късметлиика си да знаеш.

alex_shu-  талията след като приключиш с кърменето.Нямаш избор Peace

# 245
не забравяйте силата на прополиса - аз съм лекувала гнойна ангина само с прополис Peace

# 246
mama Tin  аз седмица преди да се разболея от гнойна ангина бях започнала всеки ден да взимам по една пълна ч.л. пчелен прашец и по 30 капки клеева тинктура..... не мога да си представя, че само с прополис може да се оправи ангина  Rolling Eyes

# 247
Може и още как, но прополиса трябва да е на таблетки и да се смуче.

# 248
Ами освен следващия път feyaa да пробва с тези таблетки  Laughing

# 249
Ами освен следващия път feyaa да пробва с тези таблетки  Laughing

Hug

# 250
Аз също силно се съмнявам, че гнойна ангина може да мине без антибиотик, затова и по-горе писах " ако въобще е било ангина". Ще трябва да се науча да надничам в гърлото на дребния май  newsm78 . Благодря за съветите  Hug момичета! В аптеките, докато търсел гранофорин, посъветвали също мъжа ми да не третираме сливиците, за да не се разнесе гнойта.
Моите ги са махнали когато съм била много малка, та не съм много запозната с това заболяване.
Иначе малкия засега няма температура, но тръгва пак кашлица, така че засега още явно не е отминало. В понеделник сме на контролен преглед.

# 251
  • Тука, под липите стари...
Гранофурин се продава по нашите аптеки. Виждам, че е производство на Балканфарма - Троян АД     http://www.medicine.bg/lekarstva/granofurin-h

# 252

Голямо дете,съвет......нека да вземат гърлен секрет на детенце в понеделник-дава добра представа какъв е проблема ,ако се изолира нещо.

Може и още как, но прополиса трябва да е на таблетки и да се смуче.

и кои са тия таблетки дето ги препоръчваш?Аз давам на моето дете по цяла зима пчелен клей течен ,който аз си правя ,но това не ни спасява от разболяване.Поръчах си от ай хер пчелен клей без алкохол и тази зима ще го тествам

# 253
spasdidi - ако изчакаш с ъс забременяването с един-два месеца, имаш шанс да решиш дефинитивно въпроса, както със Сьогрен, така и с Хашимото (ако е рекъл Господ).

PinkPanther, много благодаря! Нямах възможност да благодаря по-рано!
За забременяването - не ми се чака, че те годинките не чакат! А аз съм на доста!  Embarassed Пък и какво да отлагам, като то без друго не се получава.  Rolling Eyes
Започнах да пия рибено масло 3х2 капусли. Шишето като гледам е на Now Foods, пише 500 EPA / 250 DHA. Останало ми е от доброто старо време, когато ходех на фитнес.  Flutter Сега разбирам, че съм пила един от най-добрите продукти. Простено е всичко на невежа като мен!
Изхвърлих олиото. Днес мазах тигана със свинска мас като пекох кюфтетата.
В понеделник смятам да си купя масло от пореч и ензими, ако ми се изясни какви точно?!?  Rolling Eyes
За сега съм потънала във всички теми на PinkPanther и общо взето съм се оплела! Така че много ще се радвам, ако Пинко /нали така може да се обръщам,че много дълго цялото име/ ми даде наготово кои ензими и по колко да пия!
Ох, знам, че всеки иска всичко веднага да стане и ти, Пинко, не можеш да сдъвчеш на всеки, но искам да те питам, не мога ли да действам с ензимите и ако забременея, тогава да спра растителните?!?

За гнойната ангина-моят педиатър, винаги ме кара да махам налепите от сливиците на децата. Разтварям 1:1 Ваготил и вода, правя тампон и обирам налепите колкото мога от сливиците. Това-3-4 пъти на ден, поне половин час преди хранене/че да няма връщане на поръчката/. Температурата при гнойна ангина не спада, дори и с АБ, докато има гной по сливиците. Това е мъртва, изгнила тъкан, която трябва да се разкара от сливиците.
Голямо дете, за първи път чувам, че при третиране на сливиците може да се разнесе гнойта.  #Crazy
Къде да се разнесе? Нали с тампон или марля обирате гнойта и я изхвърляте?!?
Случвало ми се е да лекувам децата от гнойна ангина без АБ, ако навреме "обера" налепите и не поддържат температура повече от 3-4 дни.

# 254
Ваготил не беше ли за афти? Не съм се сещала да си обирам гнойта с това до сега.Използвам тампон навит на молив с  мед с полепнала сода на него.Първобитен строй какво да се прави ,но помага Peace

Общи условия

Активация на акаунт