Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са противопоказанията за приемане на ензими при възрастни?
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора?
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора със сериозни здравословни проблеми като исхемична болест на сърцето и отстраняване на жлъчката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са противопоказанията за приемане на ензими при възрастни?
Противопоказанията за приемане на ензими при възрастни включват едновременна употреба на лекарства, разреждащи кръвта като Плавикс, Варфарин и Хепарин; преживян хеморагичен инсулкт; наличие на стомашна язва с риск от кървене; и ХОББ с генетичен произход. Важно е ензимите да се започнат постепенно, като дозата се увеличава постепенно с времето.
-
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора?
Препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора включват постепенно увеличаване на дозата, като се започне с по-ниски дози и се увеличи с времето. Препоръчителни видове ензими включват протеазни ензими, бромелаин, панкреатин, папаин, серрапептаза и натоксиназа. Важно е да се консултирате с лекар за оптималната комбинация и дозировка за конкретния случай.
-
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора със сериозни здравословни проблеми като исхемична болест на сърцето и отстраняване на жлъчката?
При възрастни хора със сериозни здравословни проблеми като исхемична болест на сърцето и отстраняване на жлъчката, препоръчителните дози и видове ензими включват постепенно увеличаване на дозата, като се започне с по-ниски дози и се увеличава с времето. Препоръчителни видове ензими включват протеазни ензими, бромелаин, панкреатин, папаин, серрапептаза и натоксиназа. Важно е да се консултирате с лекар за оптималната комбинация и дозировка за конкретния случай.
-
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора с ревматизъм и кървящи венци?
-
Могат ли ензимите да се използват за лечение на мазна себорея, сърбеж и пъпки по скалпа и косопад?
. Изписа някакви таблетки за смучене и гринофорин. Гринофорин няма от години в аптеките, така че останахме само с таблетките за смучене. Не може още да прави гаргара, та не можах да му направя такава нито със сода, нито със серапептаза. Днес обаче имаше температура само сутринта 37.4 , която сам свали по-късно и цял ден няма температура. Дано се разминем само с това
. Извод: не зная дали е било ангина, но ако въобще е било не съм виждала толкова скоростно подобрение без антибиотик.
.
) Когато я карах лекарката ми ме посъветва да си правя гаргара със смрадлика. Това което забелязах при мен е, че налепите значително се свиваха след като ям кисело мляко (ядях предимно активия заради бифидобактериите) Бях решила да отчопля налепите обаче лекарката ми каза, че така ще се разнесе гнойта и ще стане още по-голяма инфекция. Колкото по-малко третираш гърлото, толкова по-добре. Лигавицата при гнойната ангина е толкова увредена, че дори таблетките за смучене и спрейчетата и пречат да се възстанови, като я изсушават.
. Благодря за съветите
Сега разбирам, че съм пила един от най-добрите продукти. Простено е всичко на невежа като мен!